Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@evabeda no, já bych to nevzdávala a testovala bych dál. Někdy se prostě stane, že se ovu posune. Tento měsíc píše spousta holek, že je všechno v cyklech vzhůru nohama...možná je to těmi Vánocemi, nevím....ale rozhodně bych nebrala v úvahu anoovulační cyklus, pokud bych to neměla stoprocentně ověřené. takže testuj a nezrácej naději. Ovulace může v klidu přijít později ,a tím se pak protáhne i celý cyklus 😀
@evzenie2016 ja nevim🙂 mozna mohlo.. Kez by🙂
@terka228 že má více holek tento cyklus vzhůru nohama je slabý výraz pro ten můj,který je přímo postavený na hlavu 😝
když tady pořád řešíte testy,jak ovulační,tak i těhotenské,začínám v tom mít guláš. Takže test Pepíno je jiný,než test co prodávají v Tescu???? Podle mě ne. Bude to stejný test,max jiný přebal. Chválu na Pepíno testy jsem teda nepostřehla,spíše naopak,ale je fakt,že šlo o testy těhotenské.
Děkuju za přijetí. Mě i pícha celý den v břiše, tak doufám že snažení bude úspěšné 😊. Nohy na hoře i prstickova metoda jak mi tu radily holky 🙂. Zítra už asi nepojistim, tak budu holkam držet palce ať najdou cestu k vajíčku dneska 😁.
@terka228 myslím STEJNÝ VÝROBCE,jiný obal 🙂
Já měla kdysi z Tesca.... už si plně nevybavím krabičku,ale něco mi říká,že nebyla klasicky dlouhá obdélníková jako je třeba Dr.Max, ale kratší a na obalu byla kytka. Nejsem si jistá,zda nešlo o testy Pepíno. Tak jsem to myslela.Každopádně TT😀 dělal krásné falešňáky.
@dasa.77 Ahá...no,tak prostě adi jde o to ,testovat až po termínu mz,pak už falešñáci nepřichází v úvahu.Jinak já měla duchy i na Maxovi a nic z toho nebylo,takže před MZ může dělat duchy falešňáky asi každý....záleží taky na okolnostech..hold to testování takhle předem je dost nepřesné....
tady se jen potvrzuje,že nejhorší střet je s blbcem 😀

@radunkap Popichovat může různě kdykoliv 🙂 a navíc, jak píše evženie, může to být uhnízdění. 8DPO by tomu přesně odpovídalo 🙂 Hlavu vzhůru, jsou to krásné příznaky 😀