icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

terka228
7. pro 2016

@radunkap Popichovat může různě kdykoliv 🙂 a navíc, jak píše evženie, může to být uhnízdění. 8DPO by tomu přesně odpovídalo 🙂 Hlavu vzhůru, jsou to krásné příznaky 😀

terka228
7. pro 2016

@evabeda no, já bych to nevzdávala a testovala bych dál. Někdy se prostě stane, že se ovu posune. Tento měsíc píše spousta holek, že je všechno v cyklech vzhůru nohama...možná je to těmi Vánocemi, nevím....ale rozhodně bych nebrala v úvahu anoovulační cyklus, pokud bych to neměla stoprocentně ověřené. takže testuj a nezrácej naději. Ovulace může v klidu přijít později ,a tím se pak protáhne i celý cyklus 😀

evabeda
7. pro 2016

@terka228 díky, trošku jsi mě uklidnila..čekala jsem pozitivní už včera, dnes jsem myslela, že to bude na tuti a ono nic..tak budu čekat dál🙂

terka228
7. pro 2016

@evabeda určitě to přijde. Já ji mám taky každý měsíc + - nějaký ten den. A opravdu každý cyklus je jiný... dej zas vědět, jak to probíhá 😀 třeba zase budeme všechny čekat spolu...😉

jullli
7. pro 2016

@adusee ahojky tak tesy dnes stale neni pozitivni.. Zeleny max 20tkovy druhy 10tkovy kazdopadne bych rekla ze ma malo barviva podle te kontrolni carky..

evabeda
7. pro 2016

@terka228 joo vy mě většinou doženete, mám vše později🙂

terka228
7. pro 2016

@evabeda To nevadí, hlavně, že ovu probíhá, a že je leteální fáze dost dlouhá na uhnízdění 🙂

radunkap
7. pro 2016

@evzenie2016 ja nevim🙂 mozna mohlo.. Kez by🙂

radunkap
7. pro 2016

@terka228 dekuji, bylo by to super, kdyby se to povedlo, kazdopadne ti dam vedet 🙂 test by mohl 12 dpo uz neco ukazat nebo driv?

terka228
7. pro 2016

@radunkap Tak mohl by i dřív, ale je to buď a nebo 😀 spíš je jistota ten 12-14 DPO nebo prostě den vynechání MZ. Záleží jak vydržíš, abys nebyla třeba zbytečně zklamaná, že tam 10DPO nic není, a pak tam 12DPO už bude čárka 🙂

dasa.77
7. pro 2016

@terka228 že má více holek tento cyklus vzhůru nohama je slabý výraz pro ten můj,který je přímo postavený na hlavu 😝
když tady pořád řešíte testy,jak ovulační,tak i těhotenské,začínám v tom mít guláš. Takže test Pepíno je jiný,než test co prodávají v Tescu???? Podle mě ne. Bude to stejný test,max jiný přebal. Chválu na Pepíno testy jsem teda nepostřehla,spíše naopak,ale je fakt,že šlo o testy těhotenské.

petuzen
7. pro 2016

Děkuju za přijetí. Mě i pícha celý den v břiše, tak doufám že snažení bude úspěšné 😊. Nohy na hoře i prstickova metoda jak mi tu radily holky 🙂. Zítra už asi nepojistim, tak budu holkam držet palce ať najdou cestu k vajíčku dneska 😁.

terka228
7. pro 2016

@dasa.77 Vůbec nevím,jaké testy prodávají v Tescu.Co jsem našla na netu Pepíno testy,tak měly ten samý obal.Nechápu,co znamená,jiný přebal.Zítra jdu zrovna nakoupit do Tesca,tak se schválně podívám,co to tam teda mají za ty testy 😉

dasa.77
7. pro 2016

@terka228 myslím STEJNÝ VÝROBCE,jiný obal 🙂
Já měla kdysi z Tesca.... už si plně nevybavím krabičku,ale něco mi říká,že nebyla klasicky dlouhá obdélníková jako je třeba Dr.Max, ale kratší a na obalu byla kytka. Nejsem si jistá,zda nešlo o testy Pepíno. Tak jsem to myslela.Každopádně TT😀 dělal krásné falešňáky.

radunkap
7. pro 2016

@terka228 ja mela pozde ovulaci, MS ma prijit v patek a to je teprve 10 dpo. Pockam do vikendu a pak zkusim test a uvidime🙂 dekuji za rady🙂

terka228
7. pro 2016

@dasa.77 Ahá...no,tak prostě adi jde o to ,testovat až po termínu mz,pak už falešñáci nepřichází v úvahu.Jinak já měla duchy i na Maxovi a nic z toho nebylo,takže před MZ může dělat duchy falešňáky asi každý....záleží taky na okolnostech..hold to testování takhle předem je dost nepřesné....

adusee
7. pro 2016

@jullli tak to zatím fakt vypadá na anovulační cyklus,ale ještě testuj.Kdy máš mít ms?Koukni na mé maxe,dělám je xlet a vždy to bylo dobré.

jullli
7. pro 2016

@adusee dnes jsem teprve 19dc zitra 20dc kazdopadne me boli bricho a delala jsem test i ted vecer a carka je silnejsi.. cyklus mam cca 40dc :D jak kdy nekdy 31-40 minuly mes byl 39 a ovu byla az 25dc

jullli
7. pro 2016

@adusee spodni delany v pul 10... Kazdopadne testovat budu dal uklidnuji se porad tim ze 13dc mel folik teprve 12,7mm takze zitra by mohl mit cca 20-21mm

adusee
7. pro 2016

@jullli jako ted o pul10 večer?tak ten vyhod,protože ovulační testy se dělají mezi 10:00 a max ve 20:00,je to ta i napsané..

jullli
7. pro 2016

@adusee je to napsano idealni cas od 10 do 8 ne min a max 😉....
kazdopadne to je jedno 🙂 hoĺd proste asi nikdy nebudu s ovu jako z knizky 14dc 🙂

adusee
7. pro 2016

@jullli ne je to fakt pravda mezi 10-20hod.Říkaly mi to i v lékárně i doktor,kvluli nějkaé hladině čehosi.Taky musíš testovat každý den ve stejný čas,před testováním co nejmíň pít...je to důležité no,každopádně těmto levným testem bohužel nevěřím no.

jullli
7. pro 2016

@adusee proc levny? :D myslis ze maji snad v sobe neco jineho nez LH ? :D to opravdu nemaji a vse je to jedno a totez..kazdopadne urco se nebudu hadat kvuli ovu testu 🙂 dobrou noc

adusee
7. pro 2016

@jullli jejda to ani nechci,vidím že je to ten za pár kaček a tomu se věřit moc nedá,psaly to i holky...ale jak chceš,tvoje věc a testováním 5x denně z tebe udělá akorát blázna.Chtěla jsem jen at vyzkoušíš maxe,jenom jemu věřím a když koukneš na recenze tak i jiné maminky.Dobrou

jullli
7. pro 2016

@adusee jen jsem chtela dodat ze ja jim verim 🙂 tohle jsou testy jak ty rikas levne ktere mi prokazali ovu minuly mesic.. a krev a bt to jen potvrdila

adusee
7. pro 2016

@jullli krev?to jsi se spletla ne?no akorát to není uplně pozitivní testík ,ta čárka musí být stejná jako kontrolní nebo i silnější.

jullli
7. pro 2016

@adusee dnes to bylo 2x 🙂 ty dva z jedne moci ted z druhe 🙂 kazdopadne dekuju za rady 🙂 ale ja zas treba na nej slysela ze malo komu ukaze opravdu dve silne tlustice... takze je to vis jak se rika.. jedna baba povidala

jullli
7. pro 2016

@adusee
nee to jsem se urcite nespletla :D a pro me i pro mou dr pozitivni byl 🙂 pak uz jen slabnul a na druhy den se zvedla BT a krev jen potvrdila ze k ovulaci doslo... urcite se s tebou nehodlam hadat. jinak ano opravdu z krve se pozna zda ovu byla a to diky progesteronu

adusee
7. pro 2016

@jullli to jsou zkušenosti maminek.stačí si vygooglit fotky 🙂
Takže 3x,ale to je jedno.měj se a at se brzy zadaří...

dasa.77
8. pro 2016

tady se jen potvrzuje,že nejhorší střet je s blbcem 😀

Strana