Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@evzenie2016 mám tu profi 🙂 na chvilku jsem si ji dopřála 🙂
@deli_lah od 4. bych počítala, že proběhne v těch 12-24-48 hodinách...blíž by napovedela teplota. Neměříš?
@terka228 Tak jsem si tu profi taky pořídila, ale víš co by to hlavně chtělo? Ukládat zapsanou teplotu 😀 Já to ráno nějak neulozila. Zrovna v takovém "kritickém období". Ještě, že telefon poslední naměřenou po zapnutí znovu ukáže. 🙂
@evzenie2016 Neměřím, nechci to ještě tak hrotit 🙂 spíš jsem byla jen zvědavá 🙂
@terka228...no, takže samozřejmě ne telefon, ale teploměr 😀 Koukám, že ten problém u mě bude závažnější 😀 😀 😀
@deli_lah 🙂 Tak to pak tak nějak obecně počítat s tím vývojem 🙂 Koukni, co píše výrobce o testech, jak předem cca indikují 🙂
Ahoj holky, tak tomu už vůbec nerozumím, ale technika je hold technika...včera viz. graf_9 , dnes zadám teplotu, která se jasně zvýšila, i když o hodinu později, ale vliv to na věc nemá....ovulační červená čára zmizela a ff napsal že není dost dat 😅
Tak předtím jich tam bylo dost na to , aby mi ji tam dal den předem a teď jich tam je málo, aby tam zůstala.....no hold ji tam zase asi dá, až po těch třech dnech.....ale mám z toho dost.....být úplný začátečník, tak mám z toho akorád hlavu v pejru😅
@terka228 Ahojda. Ten graf s vyznačením ovu nějak zbláznil. Ale spíš bych věřila tomu, az ji tam zase vrátí po tech třech vysokých teplotách. U me ovu ještě nic. Teplota stále nízko. Tak snad zítra. Tuleni už nebude, tak snad to bude stačit...doufám, že vydrží dele než den čekat...
@evabeda Ahojda. To je dobře, že jsi se dočkala! Ja mela také test pozitivní dva dny a dneska uvidím, jak bude vypadat. Ale můžeš dát manželovi oddech a přesvědčit ho zítra 🙂 To by melo casove pěkně vyjít🙂
@evzenie2016 takže myslíš, že ještě i zítra? pááni...mít ovu 20.den, to se jen tak nevidí🙂Tak uvidíme, jestli ho přemluvím🙂
@evzenie2016 Ahojky, no snad jo, ale zítra už by měla vystřelit......hele je to jako minulý měsíc, Ty jsi otálela a umně to bylo na honem, tak hlavně, aby to k něčemu bylo !!!!! Já se taky bojím, aby to už u nás nebylo pozdě, muž se dostal domů až v půl deváté, to bylo čekání ale!!!
@evabeda Já myslím, že zítra to idealne vyjde! A ovu si s námi hraje, to se vůbec nenech znepokojovat. Koukni na me a Terku...Terka me s ovu stíhá hned na začátku cyklu a ja misto takový 13 DC to dotahnu tak na 16. Tak ať to klapne a mám radost, že jsi testování nevzdala 🙂
@jullli ja bych řekla, už je. Ale tipuji, že možná ještě do zítra posili, ale těžko odhadnout bez historie 🙂 Každopádně tuleni klidne zarad ;)
@evzenie2016 diky tady jeste 3denni historie zbytek testu uz nemam kazopadne bud tam byla slaba nebo skoro zadna carka.. Na zivo mi prijde silnejsi ale treba se zitra jeste dobarvi urco testnu jeste zitra i v nedeli. Chidak manzel ten uz se ze me zblazni :D
@evzenie2016 jen nechapu ze kontrolni je cela pekne barevna a testovaci ma zacatek tmavy a zesvetluje se..
Tak holky, pojistili jsme den pozitivního testu, pak včera večer si myslím, že dle bolesti (prudké píchání na pravém vaječníku, něco jako náběh na slepák, ale fakt pravidelně, celý den..a pak to ustalo a hned povolilo veškeré napětí) byla ovulace, muž nebyl doma, tak jsme to pojistili až dneska ráno🙂 teď už nezbývá, než zase čekat...držím všem palečky!!
@jullli taky mi to některé testy dělají🙂 tento měsíc poprvé jsem měla krásně pozitivní testíky..jinak pokud už test (třeba večer) nezesílí, tak je pozitivní=) někdo ty testy prostě tmavší nemá, po takovémto výsledku už zase slábnou..u někoho zase tento výsledek znamená, že třeba bude pozitivní a tmavší až další den. To bys musela vědět dle minulých měsíců a měření.
@vanea minuly mes byla ovu az 25dc ale priklanela jsem se ze to bylo zpusobeno laparoskopii... A test byl pozitivni 25 a 26uz stoupla teplota.. No vecer radeji testovat nebudu :D to spis dame tuleni a testnu zas zitra kolem te 11 🙂 a treba zitra stoupne bt co ja vim... Bohuzel je tohle muj druhy cyklus kdy asi probehne ovu takze se nemam jeste moc od ceho odpichnout :D
@vanea @terka228 Holky, to jsem zvedavá na sebe. Tuleni naposledy včera ráno a ovulka nikde zatím. Snad si holky na vajíčko počkají. A jen tak me napada...za jak dlouho po ovu stoupne teplota? Protoze pak je celkove vyšší teplota stále, že? Jen tak pro zajímavost jsem měřila teplotu minuly měsíc i během dne a byla po ovu vyšší (jasne, ze vyšší než ráno, ale i vyšší než denní teploty před ovu). Ze bych mohla třeba už během dne poznat, jestli už, co myslíte? Jen nevím, jak rychle teplota reaguje...
@evzenie2016 ja ten minuly cyklus mela jeden den pozitivni test a druhy den rano hned teplota vyskocila nahoru. jinak kamaradce to dela taky. a ta zkousela prave i behem dne merit pred ovu a po ovu. a opravdu to tak poznala ze ovu probehla a druhy den rano se ji to jen potvrdilo kvuli zvysene teplote..

@evzenie2016 no paráda, to jsou dálnice🙂! u mně bude muset počkat chvilku vajíčko i spermíci, protože mám takové tušení, že ovulka proběhne dnes večer (šíleně mně bodá v pravém vaječníku už dvě hodiny) a šance na nějaké ty intimnosti bude až zítra:X