icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
jasmina09
30. zář 2015

@renmilka já jsem si právě říkala, že by bylo ideální kdyby se teď zdařilo, protože taky čekám na nostrifikaci, uznání diplomu a jsem v klidu doma,pak až začne práce stresy to nebude tak lehký mimochodem taky zdravotnický obor 😀

renmilka
30. zář 2015

@jasmina09 Jee...fakt? Tak já mám klasickou čtyřletou zdrávku s maturitou....takže zdravotnický asistent a pak na tři roky jsem šla dálkově už z oboru na sociálně právní činnost, takže sociální pracovník, ale titul ,,jen,, DiS😀 No tak já to beru tak, že když nic a půjdu do práce, tak si aspoň zatím něco vydelam, no a když to pak vyjde v průběhu, tak na mateřskou mě přeci pustit musí... 😝

jasmina09
30. zář 2015

@renmilka tak tak, na mateřskou tě pustí a alespoň získáš zkušenosti ve svém oboru 😉 tobě je 24, že? mě je 26 😕

renmilka
30. zář 2015

@jasmina09 to je pravda...jo, ještě je mi 24, ale už za rohem číhá teď v říjnu 25ka 😀

dzogobela
30. zář 2015

Tak ja asi nic. Dneska je ovu test slabsi nez vcera ☹

jasmina09
30. zář 2015

@renmilka my jsem už starý co? 😀 u nás je nechutné počasí, takže krom čtení fakt není co dělat 😕

jasmina09
30. zář 2015

@dzogobela sakra, jak to? kolikátý si DC? ono ta ovulka fakt může dorazit klidně ke konci cyklu, některý holky jí měly až 29 DC, nějaké příznaky ovulky?měříš bazální teplotu?

dzogobela
30. zář 2015

@jasmina09 jsem 25 DC... Picha me v pobrisku a mam vytok,ale s tim mivam obcas problemy. A to pichani si mozna vsugerovavam 😀 teplotu nemerim,zkousim testy...

jasmina09
30. zář 2015

@dzogobela no tak pokračuj schválně v těch testech, a který DC si začala s testy?

renmilka
30. zář 2015

@jasmina09 jo jo, letí to, ale ještě nejsme ve věku, kdy by měl být příčinnou problémů s otěhotněním a mít teď už třeba dvě děti, tak celý mládí jen rodinný život... 😝 Takže já myslím, že jsme se rozhodly docela chytře 😉

renmilka
30. zář 2015

@dzogobela jo, já bych to také ještě zkoušela testovat... 🙂

jasmina09
30. zář 2015

@renmilka tak akorát bych řekla 😀 já chápu když někdo nemá partnera tak nemůže začít před 30kou ale po 35 mi to přijde už pozdě ( tím nechci nikoho urazit teda) 😕 c

dzogobela
30. zář 2015

@jasmina09
@renmilka
Zacala jsem hned po MS,asi 9 DC nebo tak nejak 🙂 uz minuly cyklus me pichalo takhle pozde,ale nedelala jsem testy,tak jsem myslela,ze MS a nebo treba tehu... Nebylo to sni jedno. Ovu takhle pozde me nejak netrkla 😀

jasmina09
30. zář 2015

@dzogobela tak jen testuj dál, uvidíš jak se to vyvine 😉

renmilka
30. zář 2015

@dzogobela ano, ovulace může nastat kdykoliv, každý člověk je individuální a polovina cyklu je jen popisovaný ,,ideál,,. Proto je nejlepší dělat ty testy (třeba napoprvé celý cyklus) a tím se dozvědět, jak to probíhá právě u tebe...U někoho ovulace může probíhat dokonce při menstruaci a z toho vznikla mylka, že se dá otěhotnět mimo plodné dny, jenže ta daná měla ty plodné dny zrovna touto dobou... 🙂

renmilka
30. zář 2015

@jasmina09 Jo, pokud opravdu jiná možnost nebyla nebo to dlouho neslo, tak budiž, ale na to plánovat dobrovolně první v tomto věku už to je docela ,,pozdě,,. Tak mě mamka měla ve 28 a brachu pak teda v těch 35, ale tak to už byl druhý a chtěli, abych měla sourozence. 😀 Jinak jestli to takhle půjde dál, tak asi dozenu mamku rychlostí blesku, žádný dřív 😝

angie.shy
30. zář 2015

holky já poprvé otěhotněla 36 DC, ale neznamená to, že to bylo den před MS třeba... kdybych neotěhotněla... měl by cyklus 50 dní, prostě ta luteální fáze je jaksi nutná... 😉
@jasmina09

renmilka
30. zář 2015

@angie.shy to zajisté, vajíčko potřebuje také svou dobu na tu dlouhou cestu a úspěšnou nidaci 😉

vapka
30. zář 2015

@renmilka Jj, putování vejce je dlouhý proces, hlavně narazit na ty bičíkovce 😎 no a zavrtat se tam kde má.... 😀
dzogobela@ zkus ještě testovat, mě se také ta čárka jednou ztmavila, pak zesvětlila, ale pak z ničeho nic tam byly ty dvě čárky stejné.....

renmilka
30. zář 2015

@vapka jo jo, právě jsem si říkala, jestli v tomto nevezi můj problém...prostě ,,cestovní,, neúspěch celého tohoto procesu... 😖

vapka
30. zář 2015

@renmilka No jestli to neklaplo, tak to určitě doktoři poznají 😀 ale to nebude určo potřeba....

renmilka
30. zář 2015

@vapka To si zanedlouho povime 😀

jasmina09
30. zář 2015

@angie.shy tak jasně, že luteální fáze je nutná, já jen říkala, že ovulace může být klidně i později, třeba ten 29 DC 🙂

jasmina09
30. zář 2015

@vapka
@renmilka od zítra to je 10,9.. bla bla 😀 no jsem na nás zvědavá 😀

vapka
30. zář 2015

@jasmina09 také jsem zvědavá... takže stříháme metr 😀

renmilka
30. zář 2015

@jasmina09 to Jo, já bych tedy netestovala nějak brzo, kort když jsem měla 36...ale dle ovu, jak jsem psala by měla menses vycházet na 30-32.... No, tak nejdřív nějak tak a to bude kolem 13.října. Jenže já čekám klasický tlak v podbřišku a.....

jasmina09
30. zář 2015

@renmilka ne tentokrát čekáš // 😀 ja taky budu testovat toho 13.10 pokud se nedostaví kámoška

vapka
30. zář 2015

tak já budu mezi prvníma 😉 budu to zkoušet asi 9.9.

renmilka
30. zář 2015

@jasmina09 Tak tobě už to bude hořet tento datum, co? No dík za podporu😊 No, tak bude to na můj svátek, tak snad to přinese štěstí😀

vapka
30. zář 2015

@renmilka to budeš mít krásný dáreček 😉

Strana