Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@jasmina09 Jee...fakt? Tak já mám klasickou čtyřletou zdrávku s maturitou....takže zdravotnický asistent a pak na tři roky jsem šla dálkově už z oboru na sociálně právní činnost, takže sociální pracovník, ale titul ,,jen,, DiS😀 No tak já to beru tak, že když nic a půjdu do práce, tak si aspoň zatím něco vydelam, no a když to pak vyjde v průběhu, tak na mateřskou mě přeci pustit musí... 😝
Tak ja asi nic. Dneska je ovu test slabsi nez vcera ☹
@dzogobela ano, ovulace může nastat kdykoliv, každý člověk je individuální a polovina cyklu je jen popisovaný ,,ideál,,. Proto je nejlepší dělat ty testy (třeba napoprvé celý cyklus) a tím se dozvědět, jak to probíhá právě u tebe...U někoho ovulace může probíhat dokonce při menstruaci a z toho vznikla mylka, že se dá otěhotnět mimo plodné dny, jenže ta daná měla ty plodné dny zrovna touto dobou... 🙂
@jasmina09 Jo, pokud opravdu jiná možnost nebyla nebo to dlouho neslo, tak budiž, ale na to plánovat dobrovolně první v tomto věku už to je docela ,,pozdě,,. Tak mě mamka měla ve 28 a brachu pak teda v těch 35, ale tak to už byl druhý a chtěli, abych měla sourozence. 😀 Jinak jestli to takhle půjde dál, tak asi dozenu mamku rychlostí blesku, žádný dřív 😝
tak já budu mezi prvníma 😉 budu to zkoušet asi 9.9.

@renmilka já jsem si právě říkala, že by bylo ideální kdyby se teď zdařilo, protože taky čekám na nostrifikaci, uznání diplomu a jsem v klidu doma,pak až začne práce stresy to nebude tak lehký mimochodem taky zdravotnický obor 😀