icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

radunkap
20. pro 2016

@vanea nebuď smutná, i když já vím, dobře se to říká, já byla smutná minulé pondělí.. Ale můj muž říká: nový den - nová příležitost, a ta zase přijde🙂

Holky, já jsem dneska 9 DC, takže odpoledne začínám testovat🙂 Snad se dočkám ovulky dříve, než minulý měsíc🙂

terka228
20. pro 2016

@evzenie2016 Tak posílám můj grafík.....no, nevypadá tak slibně jako ten Tvůj....tak uvidíme...pořád nějak cítím spodek, ale to může být nakonec čímkoliv 🙂 A co Ty, máš už nějaké příznaky?????🙂

terka228
20. pro 2016

@evzenie2016 Jsem zapomněla na ten graf 😀

sarkab85
20. pro 2016

@terka228 Ale jako, taky dobré. Věř, je to tu nakažené miminkami🙂

evzenie2016
20. pro 2016

@vanea To mě moc mrzí, ale přeji, ať nejsi smutná a těšíš se na další měsíc. Nezvážíš to měření teploty? 😀 No už mlčim 😀 Já teda úspěch potom, co mi dr. dal progesteron a při pokusu jsem použila ještě ten "podporující plodný" gel...ale je jasné, že úspěch mohl přijít prostě proto, že měl 🙂 Ale držím pěsti na další pokus, už vítězný!

evzenie2016
20. pro 2016

@terka228 A co tam ten nadějný zabydlovací 4. DPO?! Noooo! A já od zabydlení cítím podbřišek taky. Né bolest, ale je tam 🙂 Takže doufám, že to budeš mít hezky stejně a na Ježíška tu jucháme nad Tvým testem!

peacev
20. pro 2016

tak mě už dnes naskakuje čárka, tak možná zítra bude tmavá? a nebo má cenu udělat další měření i večer?

evabeda
20. pro 2016

ahoj holky,tak se nám tu ta řada těhulek pěkně rozrůstá!😊snad se brzy zařadíme mezi vás..Já jsem dnes 29DC, 27.den trošku krve, včera čisto, dnes špinění, MS měla být včera,tak čekám,kdy se plně provalí a pak vůbec nevím od kdy počítat:(

evzenie2016
20. pro 2016

@evabeda A myslíš, že to nemůže být úspěšný pokus? Test jsi nezkoušela?

evzenie2016
20. pro 2016

@peacev Udělala bych další test zítra v obvyklou dobu, kdy testuješ...

peacev
20. pro 2016

@evzenie2016 takže myslíš že do večera se to už razantně nezmění? byla by škoda vyhazovat zbytečně už mám jen dva

peacev
20. pro 2016

holky co myslíte, když se berou antibiotika tak se ovu zdrží nebo je spíš dřív než normálně?

evabeda
20. pro 2016

@evzenie2016 TT jsem zkusila ten den, co se pak objevila krev..den pred tim jsem mela skoro pozitivni ovu test, ten jsem zkusila i dnes,ale je tak polovicni-i kdyz ty ovu v tuto dobu nevim,jestli neco reknou...no uz nedoufam, jen cekam,kdy dorazi MS.Tento mesic je nejaky jiny, prsa neboli, podbrisek jo..vzdy jsem to mela naopak🙂

evzenie2016
20. pro 2016

@peacev Já myslím, že do večera už až tak razantní změna nebude. Nechala bych to na zítřek. Ale vliv atb neodhadnu :( O tom jsem nikde ani nic nevyčetla...teda nehledala jsem, nepotřebovala jsem to...

peacev
20. pro 2016

@evzenie2016 děkuji! s těma atb jsem jen zvědavá, tento měsíc jsem je neměla ale minulý, zajímalo by mě proč je ovu evidentně jiný den

evzenie2016
20. pro 2016

@evabeda Neztrácej naději! Nepříznaky jsou nejlepšíííííííí! Koukni na mě a na @sarkab85...měsíc jiný v tom, že nepříznaky 🙂 Já teda trochu ten podbřišek, ale taky asi jinak, než na MS. Zkus ještě zítra TT, když to bude čím dál stejné...Já měla doma zásobu testů z těch ovu, jak tam jsou k 6 ovu 2 TT. Teď Vidím, jak se to hodí a můžu si je plýtvat :D

evabeda
20. pro 2016

@evzenie2016 jojo taky jich mám dost z těch ovu🙂 ale bojím se, že tohle špinění už mi "podepaslo" ortel🙂 pokud do zítra nebude krev, tak ráno asi zkusím...já mívám hodně silné a hodně dlouhé MS, takže si myslím, že bych mohla být i ten případ krvácení při těhotenství..snad to vyjde příště!🙂ale tobě moc moc moc gratuluju!!!

evzenie2016
20. pro 2016

@evabeda Já si počkám na ráno! Ještě neházej střelné zbraně do obilí 😀 A já samozřejmě díky mooooc!

Ráno jsem mluvila s dr, tak se k němu vypravím 2.1., aby potvrdil, co a jak. Tak doufám, že všechno bude v pořádku a uhnízděné na správném místě taaaaaaaaak.

evzenie2016
20. pro 2016

@peacev A nezkoušela jsi googlit? O tomhle opravdu nevím nic :(

evzenie2016
20. pro 2016

A poslední faaaaaaaaakt....chtěla jsem ještě vyzkoušet ten clear blue a vidět týdny 😇 Je to mé první a to jsou vám taaaaaaaak krásné pocity 🙂

evabeda
20. pro 2016

@evzenie2016 to je krása!!!přeju a závidím🙂 jak říká moje kamarádka - přávidím🙂)) užívej si to a myslím, že budeš mít ty nejkrásnější Vánoce na světě🙂

sarkab85
20. pro 2016

@evzenie2016 Věřím, taky jsem z toho všeho byla vykulená, ale šťastná. Je dobře, že sis test vyfotila, do zítra údaje zmizí. Já už se těším na čtvrteční UTZ a doufám už v srdíčko. Zaznamenala jsem první příznak, hrozně se mě mastí vlasy a nedrží vůbec tvar. Mohla bych je mít denně. Jestli to je znamení holčičky ( ubírá na kráse ), tak klidně budu celou těhu za čarodějnici😀

sarkab85
20. pro 2016

@evabeda Nestresuj, dokud se MS nerozjede úplně, nic není ztraceno. Zkus ráno testík, budeme vyhlížet.

terka228
20. pro 2016

@evzenie2016 No, to je krása !!!!!! Moc moc moc gratuluji😍😍😍

evzenie2016
20. pro 2016

@terka228 Já vyhlížím, jak to postupuje u Tebe! Tak nám to pěkně jde spolu, věřím na Ježíška 😀

evzenie2016
20. pro 2016

@evabeda Přávidím je krásný slovo 😀

terka228
20. pro 2016

@evzenie2016 No, uvidíme.....měla by se už teda ale zvedat teplota ještě kousek výš....pak už bych byla optimističtější 🙂

strykova
20. pro 2016

@evzenie2016 juuu super vítej v klubu 😍😍

evzenie2016
20. pro 2016

@terka228 Těším se na zítřejší ranní výsledky! 🙂

@strykova Díky mooooooc 🙂

vanea
20. pro 2016

@evzenie2016 a jo, koupila jsem si teploměr na bazálku :D tak tomu dám šanci...uvidíme🙂 mám blbé spaní a dost často nějaké rýmy, tak snad to i přes to k něčemu bude:D jsem objednaná k novému gyn., který si mně prý pohlídá, tak to zkusím s kontrolama a hotovo=)

Strana