Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@terka228 Paradaaaaa. Opravdu sílí! 😍
@evzenie2016 tak hlavně pořádně prskej 🙂 ať zůstane i na ostatní 😀
@dasa.77 Snazim seeee 😀
@gry takový test zatím ovulaci neindikuje. Ale co se toho kojení týče, není tam nejaka komplikace? @terka228 @dasa.77 ? Nebrání prolaktin početí? Ale tohle jsem sama nikdy neresila, tak jsou to jen takové záblesky 😀 Každopádně jak vypadaly testy předtím a kolikátý DC jsi ted? A ještě k tomu tedy jak dlouhe mivas cykly?
@evzenie2016 popravde cekam co bude. Prvni MS jsem mela na den po sestinedeli, takze jsem pak nasadila antikoncepci. Tu jsem vysadila ted v rijnu a od ty dobymam cykly presne 28dni. Mudr.rikala,ze kojeni to ovlivnovat muze,ale nemelo by,preci uz je to jen narazove kojeni a ne nekolik hodin z den. Tak jsem zvedava.
@evzenie2016 jsem ted 8DC. Vcera i predevcirem byl test jen s jasnou jednou /
@evzenie2016 Ahojky,tak dnes teplota opět vylezla nahoru,takže mám v grafu opravdu velehory....ale tast je podle mně bílej...😔 Tak odpoledne opět zkusím ovu...
@terka228 Ahojda, to se povede! Ty ovu nesílí jen tak! Držím pěsti a teplota nahoře je super!
@gry 8 DC je zatím málo na tak dlouhý a pravidelný cyklus. Jestli se tam vcera objevila taková slaba, tak si myslím, že bude sílit a ovu si potvrdíš. Ale čekala bych ho pozitivní tak mezi 13. a 16. dnem - ale to je jen statistický odhad. Každopádně myslím, že je brzy, ale ze vývoj je vidět, tak jen vydržet s testováním 🙂
@evzenie2016 no, já pořád doufám....už mám je 2 ty gelíky a víc už kupovat nechci..leze to všechno strašně do peněz....i ten test už jsem měl poslední.... přeci jen mám termín mz za 5 dnů...ale už by teda pomalu něco být vidět mělo...
@terka228 Já taky věřím, že to klapne! 5 dní do MS je přeci jen doooost. Já vím, že jsem Tě nalákala tím mým krátkým cyklem! Ale uvidíš na tech ovu, jak hezky sílí! A škoda, že jsi o testech nenapsala včera. Mohla jsem Ti je poslat. Ja totiž našla ještě 4. Jak jsem ten jeden měsíc testovala ovu celý měsíc, abych mela představu, tak jsem nasbírala hodně dvojic tech tehu testu...poslední gelik nenabízím, to už nebudeš potřebovat 😍
Jinak, asi se sem během zítřka nedostanu, takže Vám všem krásné a pohodové Vánoce, mnoho splněných snů a přání. Ať Ježíšek v podobě dvou čáreček brzy dorazí do Vašich domovů. Tfuj, tfuj a držím všem palce.
@evzenie2016 To víš, že dostaneme! Počkej po neděli🙂 Stím oznamováním jsem furt na vážkách. Rodině asi jo, ale bojím se, aby to nevykecali. Hned 25. máme slezinu s kamarády (cca 20 lidí) na bowlingu, jak já tohle uhraju😒 Jako chlast asi ukecám na antibiotika, ale proč nehážu koulema - nevím? A co teprve Silvestr? Ponocování už není nic na mě, zývám už v 8hod.
@evzenie2016 děkuji za podporu,no,testy už mám jen pepino,tak uvudíme.Dám pak foto ovu testu.Doufám ,že zesílí a né naopak...
@sarkab85 Také přeji krásné Vánoce i oznámení....😀
@terka228 vyhliziiiim a drziiiim 🙂
@sarkab85 no, když to pustis, nebudeš muset vymyslet výmluvy 🙂 Taky váhám, kdy to pustim. Ale ještě nemám utz, tak zatím nechci...co kdyby bydlelo špatně. Ale test taky posílil, nic nebolí, tak snad dobry. Jo a už týden usínám od šesti, když vydržím do půl devate, je to mega úspěch 😀 Na to, že muj shluk buněk má asi milimetr, tak je to vazne legrace 🙂
Holky kdyby měla některá zájem, prodán levně gel na podporu početí Conceive. Použitý jen párkrát v jednom cyklu, já už jsem čerstvá těhulka 🙂 Kdyžtak SZ🙂
@evzenie2016 Ahojky,tak ovu test zeslábnul...😔
Tak to asi byla jen zvýšená hladina....
@terka228 Ach joooo. Ale ještě uvidíš! Máš hodně do MS! Třeba se ještě zabydluje. Nemohlo byt včera teprve uhnízdění? Me dneska nějak boli podbrisek. Tak snad se fazolka udrží...
@evzenie2016 Určitě se udrží !!!!!!❤
No, snad jo, nevím...jukni na graf... ale dnes jsem měřila o hodinu později 🙂 Jsem zaspala 🙂
@terka228 v tom Tvem dlouhém cyklu by byl ten 9. den na uhnízdění jako vyšitý! Já pořád věřím a držím! ❤

Anoooo, @sarkab85 tu normalne šíří těhu nákazu 😀 Jen tak dál 🙂 To bude klan! 🤰 🤰 🤰