icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

terka228
3. led 2017

@evzenie2016 Jéééé, tak to krásně roste 🙂
Odběr plodové vody jsem taky měla mít, ale ála jsem se toho kvůli mým častým potratům. Doktorka mi tenkrát řekla, že v Praze to dělají bez odběru plodovky, dělají to přes ultrazvuk, hooodně dobrej ultrazvuk 🙂 Sice jsem to platila,cca 2 tis. ale vše mi tam vysvětlii, vše popisovali, a pak jsem tam byla znovu na určení pohlaví. A mám z toho vyšetření i video 🙂 Přesně popisovali ty vady, co by tam bylo , a že je to v pořádku. Kdyby se jim tam něco nezdálo, tak teprve pak by byl odběr plodové vody....Tohle vyšetření stálo za to a já byla v klidu...jen nevím, jestli bych ještě dohledala kontakt...

evzenie2016
3. led 2017

@terka228 No, taky bych právě šla raději touto cestou. Dr mi ještě nabízel prenascan, tak o tom také uvažuji. Jen nemůžu najít nikde moc recenze. Samé takové poměrně starší...ale všechno to má čas, tak uvidím. Kdybys pohledala nějaký ten kontakt, bylo by to fajn, ale jinak budu usilovně googlit 😀 Je to ten prvotrimestrální screening?

terka228
3. led 2017

@evzenie2016 Já nevím, jak se to přesně jmenuje, ale jezdila na Karlovo náměstí.

sarkab85
3. led 2017

Ahoj holky, dlouho jsem se neozvala, mezi svátky jsem počítač vůbec nestíhala. Teď už jsem zase v práci, tak už to půjde🙂 Nestíhám pročítat zpětně všechnu diskuzi, jen musím reagovat na @llenka_li ,ty si teda užíváš. Doufám, že vše dobře dopadne a už zítra se budeš radovat.
@juli88 Gratulace ke // čárkám, jsem ráda, že se nám to tady rozrůstá.
@evzenie2016 U mě přeci jen pár novinek. Prsa bolí příšerně, pupek jak v polovině těhu a už vím co jsou ranní nevolnosti. Naštěstí zatím pomáhá se i přes šílenou nechuť najíst. Tohle z prvního těhu neznám, tak si dělám iluze na holčičku😉Na ultrazvuk jdu ve čtvrtek, budu 7+6tt tak snad už tam bude srdíčko.
@terka228 A co ty, tak o víkendu už to konečně klapne? pořádně toho mužskýho zalehni!

sarkab85
3. led 2017

@evzenie2016 Já bych řekla, že @terka228 myslí ten prvotrim.screening? Byla jsem na něm taky, stálo to tehdy asi 700 Kč. Super investice, pořádně jsme si ultrazvuk užili a navíc tam vyloučili všechny vrozené vady. Není povinný, pojišťovna ho nehradí.

terka228
3. led 2017

@sarkab85 Tak to jsem zvědavá, jak Ti kontrola dopadne...určitě už bude i srdíčko a první fotka 🙂
Asi jo, asi je to ono, to vyšetření...trvalo to docela dlouho a vyloučily se právě všechny ty vrozené genetické vady. Jen nevím ten kontakt v Praze, pamatuji si , kde to je ale kontakt už nevím...zkusím mrknout na mapu 🙂

terka228
3. led 2017

@terka228 našla jsem to aspoň na mapě : https://mapy.cz/zakladni?x=14.4195013&y=50.0750...
Medicínské centrum praha,
Karlovo náměstí 325/7
120 00  Praha, Nové Město
Praha
E-mail:info@mc-praha.cz
Telefon:+420 270 003 582
Web:www.mc-praha.cz
KOntakt přímo na tu ordinaci nemám, ale když zavoláš na tu vrátnici, tak Ti určitě řeknou 🙂

terka228
3. led 2017

@evzenie2016 našla jsem to aspoň na mapě : https://mapy.cz/zakladni?x=14.4195013&y=50.0750...
Medicínské centrum praha,
Karlovo náměstí 325/7
120 00  Praha, Nové Město
Praha
E-mail:info@mc-praha.cz
Telefon:+420 270 003 582
Web:www.mc-praha.cz
KOntakt přímo na tu ordinaci nemám, ale když zavoláš na tu vrátnici, tak Ti určitě řeknou

strykova
3. led 2017

@evzenie2016 je gratuluji super 😊 6+3tt jsi? Tak to koukam jak to tedy počítal mě já budu zítra 8tt. Všude kde zadám poslední ms bych měla byt 11tt. A když jsem nato dneska upozornila doktora tak mi řekl že se to počítá jinak dneska jsem 7+6tt. I tu na mk jsem si to musela opravit jinak mi to počítalo 11tt. Chápete to někdo?

strykova
3. led 2017

Jinak jsem hned dostala žádanku na genetiku zda miminko je zdravé..jedu 7.2. Nervozita😔. Důvod... braška a ten má dawnův syndrom...

terka228
3. led 2017

@strykova je lepší vše zkontrolovat...neboj, určitě to dopadne dobře, držím palečky 🙂

strykova
3. led 2017

@terka228 moc děkují 😘😘 maminka mi řekla miminko je krásné a zdravé ať si to furt říkám tak se snažím 😊😊

evzenie2016
3. led 2017

@strykova Ahojda, neboooooooooooj, všechno bude v pořádku! U nás všech! A basta! 🙂 Čekáme krásná, zdravá a rozverná miminka 🙂 Jak budeš v klidu po výsledcích, tak určitě písní! A já se tedy zeptám dr, jak se to počítá. A ten poslední měsíc se i ovulka hecla, takže mi vychází stejné (no o den jiné) vypočtené datum na porod podle ovu i podle poslední MS 🙂 Ale těším se na další UTZ. Já jsem takový zvědavec, já bych tam načuhovla furt 😀

@terka228 díky moc za kontakt! Kouknu. @sarkab85 A screening je je jasná volba, nějaká stokoruna obětovaná nic není, ale on mi ještě dr. nabízí tzv. prenascan, co se dělá jen z krve, posílá se kamsi do Japonska či kýho čerta a také slouží k odhalení genetických onemocnění. Jen ten samozřejmě pojišťovna nehradí a už je to otázka cca 13 tis. Kč. Takže váhám, zda do toho jít nebo zůstat "jen" u toho screeningu. Nepotkaly jste to některá? Nemáte zkušenosti?

strykova
3. led 2017

@evzenie2016 jj určitě napíšu jdu 7.2. Tak na mě myslete 😊😊 jj ani se ti nedivím já jsem dneska brečela když jsem slyšela srdíčko miminka😍😍😍😍

Jinak už jsem dostala těhotenský průkaz a hafo dárečku 😍😍😍 přikládám foto i miminka 😍😍😍😘😘😘

evzenie2016
3. led 2017

@strykova Juuuuuuuuuuuuuuuu, tak to je krásnýýýýýýýýýýýýý! takže průkaz takhle brzy? Já chci našim dát dárek k narozkám na konci měsíce a to budu tak nějak 8, 9 tt, tak to bych mohla mít dobře načasované, že? A fotka super. Já se přiznám, že jsem na takových fotkách dřív nic neviděla, ale ten můj dr, jak všechno vysvětluje a vždycky pošle i něco, kde se něco měří a tak, tak už se začínám orientovat. Člověk si to kráááásně užije 🙂

evzenie2016
3. led 2017

@strykova a jak je Tvoje žížalka veliká? Už je vás kus za takovou chvilku 🙂

strykova
3. led 2017

@evzenie2016 děkuji 😊 jj některé už dostanou průkaz v 5tt. co jsem četla tady na mk 😉 takže při další kontrole určitě taky dostaneš 😍😍 jj pan doktor je úžasný člověk vždy mi tam udělá křížky 😁😁

strykova
3. led 2017

@evzenie2016 Máme 1,51cm 😍😍

gry
3. led 2017

Tak jsem z toho blazen. Jsem 20DC, ovulace 26.12., posledni sex 26.12. mam 8 dni do MS. A takhle vysel OVU a TEHU test. Nechapu.

evabeda
3. led 2017

@gry j jsem před MS měla taky pozitiví ovu testy a pak přišla..

terka228
3. led 2017

@gry Já měla daleko silnější čárku na ovutestu a mz stejně přišla....tohle stejně není pozitiví a do mz máš ještě daleko, takže testovat můžeš dál 🙂

llenka_li
3. led 2017

@gry Ja ovu testy mela pozitivni 11-16DC a 19DC jsem mela pozitivni i tt..

gry
3. led 2017

Jeste jedna fotka ovu,tak uvidime...

terka228
3. led 2017

@gry no, to už vypadá nadějně, když takhle sílí 🙂

sipkovarose
3. led 2017

@gry já myslím že je to na dobré cestě😉koukni ke mě do alba jak jsem to měla já😉

gry
3. led 2017

@sipkovarose
@terka228 ovu test je vyraznejsi, tehu stale snehobilo. Tak uvidime. Zkusim zitra.
Vim ze prvni tehu se mi ukazalo na ovu,ale az tak 14 po sexu. Nemela jsem zrovna jiny test, druhy den byl uz i tehu //.

volfikovi
3. led 2017

Ahoj holky ,jdu s trochu intimnějším dotazem.. Ale já no prostě chci vedět názor ostatních...
Necháváte muže před ovu vyhladovět? .. máme sex každý den ,někdy i vícekrát za den....Ovu si hlídám ted mi začal test zesilovat ,tak přemýšlím zda to nezarazit a počkat až na ovu... Myslíte si ,že by to mohlo trocha pomoci k úspěchu nebo je to hloupost?

gry
3. led 2017

@volfikovi tak my to mame jak to vyjde. Zadne planovane ,,hladoveni " Ale sex rozhodne nemame kazdy den. Vetsinou vecer padnem a jsme radi,ze sme radi a ze dcera spinka 😆

volfikovi
3. led 2017

@gry díky za názor , já právě tím,že každý den řádíme tak mě napadlo to utnout at nemáme vyčerpány zásoby 😅 samozřejmě třeba je to k ničemu nevím je to jen momentální nápad 😉

dasa.77
3. led 2017

@volfikovi ahoj,určitě bych sex každý druhý den vynechala 😉..... je třeba je nechat malinko "uzrát"

Strana