Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@evzenie2016 No, snad jo, ten pátek není jistej...tak kdyby byla ovu v sobotu a snažení dnes a v sobotu, tak aby to vyšlo...protože teď jsme vždy měli snažení v den ovu a nevyšlo to, tak myslím, že je lepší den předem...Takže se uvidí, no...
@terka228 Já měla tentokrát taky snažení den předem a klaplo to, takže tudu by cesta vedla 🙂
@evzenie2016 vydrž, vydrž. Jen jsem dnes byla na rehab s páteří a byla jsem i na interferenčních proudech, tak snad to nebude vadit.
Prvni z 2.1., prostřední 3.1., posledni dnesni. Dneska jsem 14 dc. Minuly cyklus byl pozitivni 18dc, dle teplot se ovu stala 20dc, ma prisla po 30 dnech.
Kdy myslíte tedy, ze by bylo nejlepsi se do toho pustit?
Minule dva cykly pred ms vyšly s duchem na tehu testu, ale mrcha se dostavila... tak bych rada, aby to uz vyslo lepe... a pritel mel darek k 2.vyroci 🙂
Ahoj holky..... tak já zatím nemám co fotit 😝 Tento cyklus zkouším po dlouhé době ovulační testy,protože se obávám,že i když teplota předešlý cyklus stoupla,tak možná ani neovuluji. Cykly dlouhé,podle grafu LF taky delší a nic z toho. Jsem rozbitá 😀
Dnes 20.DC ,teplota 36,1 , migréna,nevolnost,testy hovno hovno nic a to je tak vše
@gry Já teda držím...všechno, co mám 🙂
@dasa.77 Tak ať se to srovná a dneska s tou migrénou se vůbec nedivím. Od rána je mi divně, hlava bolí i našeho tátu a to je co říct a fazolka teda migrény stopla, ale zato cítím břicho. Snad je tam všechno ok...Přeji, ať něco natestuješ a hlavně, aby ovu probíhala!
@llenka_li teď koukám, že ticho po pěšině...copak? Zůstala jsi rovnou na zákrok?
@evzenie2016 Taky jsem si říkala, že je něco špatně, že @llenka_li/ nepíše. Snad jen neměla čas napsat.
tak jsem si řekla, že tento měsíc na to prdím a testovat ovulaci nebudu, ale nedalo mi to, včera slabý test a dnes pozitivní - 14DC, to mám krásně posun o 3 dny, tak jsem moc ráda, že se mi snad prodlouží i LF. ALe ted dotaz, kdy je fakt nejlepší se snažit? kdyby zítra zeslábnul, tak bude ovu zítra, když by byl zase pozitivní, tak až třeba v pátek? v pátek nemám muže doma..
Nn, holky. Výsledky hrůza. Hcg stouplo o 50, takze jsme na 730, doktorka rekla, ze se tedy jedna o 100% neprosperujici graviditu, ale ze ji nemůžou nikde najít a nechtějí mi delat neco zbytecne. Takze daji těhotenství jeste sanci do patku a v patek po výsledcích půjdeme na sál. Udělají kyretaz, nabídnou Douglassuv prostor a pokud by byla tekutina v břiše, udělají zároveň laparoskopii. Musim podepsat, ze souhlasím s odebráním vejcovodu v případě nutnosti. Takze bych sla pod narkozu a nevěděla, s čím se probudim...proste hrůza, uplne me to sebralo.
@llenka_li To nezní moc pozitivně. Vzhledem ke krvácení a pak špinění bych si myslela,že třeba se to vyplavilo samo,když v děloze nic nevidí.Pak ovšem nesedí to,že Hcg stále stoupá.
A to s tím možným odebráním vejcovodu se podepisuje vždy. Kolikrát to je jen formalita. Držím palce,ať to dopadne pokud možno co nejlíp 😉 ... nejhorší je to čekání
😝

@gry A ještě dělaný odpolko. Uvidíš ráno, jaký fešák tam bude! Já už bych Tě vítala mezi těhule 🙂