Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@terka228 já měla clear pozitivní 2 dny. Pak se mi ještě jeden den zdála čárka silnejsi než při prvním usmevu, ale už bylo jen prázdné kolečko a vycházelo to tak správně.
@gry těším se na BENU test,ten určitě vyjde pěkně. A ono před těmi krevními testy je lepší ruku resp. prst zahřát, horkou uterkou, nebo takovou tou deckou a ještě třeba zatočit rukou pořádně, aby se krev pořádně nahromadila v konecku prstu. Ale neva, benu to jistí 🙂
@evzenie2016 Takže asi uvidím podle teploty. Každopádně jestli nevyjde zítřek, je to asi opět pasé. No, snad muž zítra nikde nezapadne...
A teplota se Ti zvedla za jak dlouho???? I když Toě se myslím zvedala až ty dva dny po pozitivním testu, viď?
@simi1510 třeba na clear blue píší, že je potřeba tak cca 4 hodiny nechodit na wc...jasne,ono když se vypije hektolitr, tak se to nedá ani vydržet, ale přijde mi to lepší info,než 2 hodiny omezit pití. A navíc hladina stoupá postupně, @terka228 je zkušený testovatel, pochybuji, že lepší výsledek je způsoben něčím jiným, než skutečně v vyšší hladinou. Vždycky ji ovulace přijde rychle po pozitivním testu...tedy poslednim...
@terka228 jj, moje ovulka tak nesprintuje, jak ta Tvá. Ja měla ob den po pozitivním...
@evzenie2016 V návodu píšou, že už znovu testovat nemám, že snažení má být během 48 hodin, tak nevím,..
@evzenie2016 ja prave mam ty clearblue poprve. Jinak jsem naucena na testy comfort, a po pozitivním testu je ovu za dva dny... jen me překvapuje ten návod. Jako jo, je to lepsi, jen si neumím predstavit nejit 4 hodiny na wc 😃
@terka228 ale zase sami píší, že indikují dva nejvhodnější dny...máš ještě? Já bych ještě zítra zkusila...
No holky mackala jsem,nahrivala, machala rukou sem a tam a proste nic. Tak uvidime. Je cas.
@simi1510 Já jsem to dala 😀 Ale každý to má jinak, to je jasné. Jen pak vždycky těžko odhadnout, co my na těch testech vlastně nalovíme 🙂
@evzenie2016 mám, sehnala jsem pár těch tyčinek a krásně to s tím testrem od Tebe funguje 🙂 Otestuji i zítra....jen nevím, jestli do možnosti otěhotnění spadá i tulení ze včera na dnešek...kdyby to zítra nevyšlo, protože sobota už bude daleko :(
@terka228 neboooj, ani sobota nebude daleko. Ono vajíčko taky chvíli vydrží. Kdyby byla teplota nahoře zítra, stačí včerejší tuleni a když ne, bude stačit sobotní!
ach jo , tak já to mám zase nějaký rozházený. Dneska 18 DC a na ovu testu jen slabý duch ☹ Minulý cyklus už sem měla dálnici ☹

Vím,že mu ještě kousek chybí,ale nejde mi to pořádně vyfotit,musela bych na denním světle. Skoro na všech testech je slabounká čárka a na posledním chybí opravdu jen ždibík,aby byla jako kontrolní.
Jsou to testy Dr. Max, takže tam jsem ráda ,že je vůbec nějaká 😉