icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

simi1510
6. led 2017

@llenka_li uz jen ti psala ted na tvuj komentář v tom druhem tématu. Drzim moc moc pesti ale! At se tam konecne objeví!

evzenie2016
6. led 2017

juuuu, tu byl ráno provoooooooooz! Já měla od rána jednání, tak píšu až teď. Ale paráda. Na všecch testech vidím krásné duchy až čátky, takže vítám do balónového klubu 🙂 Ty Benu testy mi fungují dobře, jsem ráda, že i ostatním. Přeji krásné sílení čárek!

@terka228. Test jasný, tak snad bude muž doma. Ty míváš tu ovulku rychle po pozitivním testu. Kdyžtak se na něj vrhneš hned v sobotu dopoledne 😀

@vanea ta teplota se mi zdá stále nízká. Uvidíš. Čekala bych kolem těch 36. 9 jako bylo kolem MS minulé. Co že ukazují testy? Vždyť mě už se to taky všechno plete 😇

evzenie2016
6. led 2017

@llenka_li Vím, že čekání je dlouhé, ale stejně držím palce, ať se objeví tam, kde má a je mu dobře!

vanea
6. led 2017

@evzenie2016 ahooj, noo ty + co jsou na tom obrázku s grafy, tak značí pozitivní ovu test :D a jako....já si teda myslím, podle toho, co už tu bylo psáno, že teda zítra by to mělo nějak vystoupat ta teplota, když byly testy pozitivní 4.1. večer (pozdě) a 5.1. ráno..snažili jsme se včera a dneska taky budeme, 12-48 hodin uplyne někdy dneska o půlnoci:D tak počítám, že prostě dneska večer třeba bude ovulace no, a nebo už třeba probíhá, co já vím:D každopádně ráno už to musí vyšplhat, jinak se neznám:X

sarkab85
6. led 2017

@llenka-li Teda, vůbec si nedovedu představit jak se cítíš. Doufám, že na konci té nejistoty bude zázrak a mimi se ukáže tam kde má. Hcg neroste pro nic za nic.

evzenie2016
6. led 2017

@vanea nooo, to by krásně odpovídalo! Zítra čekáme zvýšení. A myslím, že to bude opravdu kolem těch teplot, kterými graf začíná...nebo alespoň nějak v půlce toho intervalu. Tak hezky se v noci vyspat a ráno se těším na hlášení 🙂

terka228
6. led 2017

@simi1510 aha,já ho dělala včera myslím v 11 dopoledne,a pak večer v šest.Dopoledne měl ještě kolečko a večer už byl smajlík....já testuju 2x denně,když se blíží ovu,abych to neprošvyhla a věděla,kdy přesně zesílil...

evzenie2016
6. led 2017

@evzenie2016 Koukám, že to budeš mít jako já. Teplota (a ovulace) ob den po posledním pozitivním testu 🙂 👍

simi1510
6. led 2017

@terka228 tak ja u klasického taky, ale přeci jen ty clearblue... kdyz to ale vidim, tak ona se vážně prizene stejne jako mesice predtim 🙂

llenka_li
6. led 2017

Moc vám všem dekuju za nekonečnou podporu ☺️😉

vanea
6. led 2017

@evzenie2016 no jako začíná mně to sledování těch čísel docela bavit, je to hrozně zvláštní a jsem strašně zvědavá, jak funguju :D a to jsem tomu nechtěla dát šanci, že mně to nebaví:D akorát jsem si teda koupila úplně zmršený teploměr, nesvítí (takže si ráno svítím mobilem jak úplné pako) a ještě hrozně vříská, takže budím psa i manžela :D

llenka_li
6. led 2017

Dnes jsem to řešila s primářem a rikal, ze největší problem je to dnešní testování, ovulacni testy, těhotenské. Proto se ženy dozví o těhotenství hrozne brzy, a pak se zbytecne trápí, kdyz to nevyjde. Přitom by správně ani o těhotenství vedet neměli. Ja bych tu taky ted nelezela, protoze bych teprve tenhle vikend čekala na MS..

Sama jsem byla šílené netrpeliva a nemohla jsem se dvou čárek vubec dočkat a chtela mit tehu osefovane, proto ty ovu testy..
Ted uz bych to nedělala, urcite uz nebudu delat ovu testy ani tt pred očekávanou MS. Ale nemít za sebou tenhle tyden, samozrejme bych si myslela sve a testovala jako divá dal ☺️☺️☺️

evzenie2016
6. led 2017

@vanea hhh koukám, že si odpovídám sama sobě 😀 totok bylo pro Tebe: Koukám, že to budeš mít jako já. Teplota (a ovulace) ob den po posledním pozitivním testu 🙂 👍

evzenie2016
6. led 2017

@vanea Mně to taky právě bavilo, až jsem byla překvapená. A ještě měl člověk info 🙂 Lepší, než svítit baterkou na testy a dumat, co znamenají 🙂 Takhle dvojí info - test i teplota - to mi vyhovuje 🙂

evzenie2016
6. led 2017

@llenka_li No jo, Leni, ale i když to jsou nervy, není lepší vědět, že se děje něco, co by mohlo skončit průšvihem. Vezmi si, budeš testovat za týden, dálnice, půjdeš natěšená k dr a on řekne, tak mimoděložní a rovnou tu zůstaňte? Já Ti pořád nevím...i když je jasné, že Tvojí zkušenost nemám a je nepřenositelná...

vanea
6. led 2017

@evzenie2016 jj já si myslela, že to asi bylo pro mně :D no tak prostě někdy dneska se tam někde něco vyloupne, jinak to nevidím:D a taky jsem překvapená, je to docela fajn mít vlastně ještě bližší info, než z těch testů🙂 člověk pak ví, s čím cca může počítat🙂 akorát se tak musím smát, že já normálně testuju spíš odpoledne okolo té 16-18 hodiny...a to kdybych tak nechala i tento měsíc, tak vůbec nevím, že nějaký pozitivní test byl...protože mi to vlastně vyšlo 4.1. večer (okolo té 18 hod) negativní, okolo půlnoci už pozitivní a pak zas ráno 5.1. pozitivní a pak už negativní - resp jako trochu tmavší, ale ne pozitivní:D to jsou fakt takové náhody všecko:D

llenka_li
6. led 2017

@evzenie2016 výsledek by byl stejný a ušetřila bych si 14 dnu lezení v nemocnici a nejhorší na celém tomhle je prave ten pobyt tady...v kruhu rodinném, si myslim, pokud je to prvni špatná zkušenost, tak to přeboli snad docela rychle. Ale tim nechci nic tvrdit, treba to příště zase nevydrzim...;) ja sama jsem strašně netrpeliva a dve čárky byly vymodlene. Jen na tom názoru neco je....🙂

vanea
6. led 2017

@llenka_li myslím si, že stejně smutné je to v obou případech, protože ta radost je v obou případech také stejná :/ ale je fakt, že ta nemocnice tomu asi moc nepomůže..akorát si myslím, že takto se to alespoň případně zachytí včas, kdyby to bylo to mimoděložní..kdyby to fakt bylo to mimo, a čekala bys dlouho s tím, že si počkáš na dálnice a pak ještě pár týdnů, až už něco jde vidět na UTZ a nepůjdeš k dr hned, tak by to mohlo být nebezpečné pro tebe. Hrozně moc držím palce, aby to dobře dopadlo a kulišák se tam někde objevil! oni teď čekají, jestli se někde nevyloupne?

xyrina
6. led 2017

@llenka_li Já před lety zjistila, že jsem těhotná u lékaře z krve, protože jsem omdlela. Taky to bylo moc brzy, nic na ultrazvuku neviděli, tak mě zavřeli do nemocnice do té doby, než něco na ultrazvuku uvidí. Hcg týden nějak rostlo, ale už si nepamatuju jak a teprve až po cca 9 dnech uviděli na ultrazvuku mého Jakuba. A celou dobu mě strašili mimoděložním těhotenstvím. Takže vše je možné. 🙂

misicka74
6. led 2017

@gry doufám, že je to Ježíšek, to bylo jediné mé přání od Ježíška 🙂

llenka_li
6. led 2017

@xyrina taky bychom chtěli Jakuba 🙂)) kez bychom byli také zázrak s dobrým koncem 😉

disa
6. led 2017

Ahojky,tak dneska digitalni 🙂

kotito
6. led 2017

@llenka_li přesně tak, já takto 2x zbytečně plakala . Proto i když je to těžké určitě nebudu testovat dřív než 2 dny po měškání MS

evabeda
6. led 2017

myslíte, že ovulace proběhla včera?díky za názory.

terka228
6. led 2017

@evzenie2016 tak muž mi nedojel....to už snad ani není možný...jsem teda už namrtvici....a to i z toho,že mu sms vůbec nedošly i jsem volala...má asi pořád vybity telefon.Jen doufám,že je v pořádku a jen se někde zaseknul...

simi1510
6. led 2017

@terka228 v tomto pocasi clovek nevi vid, kdyz najednou vec, na kterou jsme zvyklý, neni dostupná... taky jsem na mrtvici, kdyz je mužský pryc a neozyva se dlouho...

terka228
6. led 2017

@simi1510 právě....a ješťe má už ud dopolene nedostupný telefon 😔

simi1510
6. led 2017

@terka228 drzim pesti! Hlavne at je v poradku!!! Bude to urcite vse v poradku.

simi1510
6. led 2017

Aktualizuji o dnesni ovu testy, tuleni jsme zkusili vcera i s tělem na podporu poceti, i kdyz ovu jeste nebyla... ted to zkusit asi zitra, co?

Ovu zase asi hold bude ten 20 dc

evabeda
6. led 2017

@simi1510 jojo, teď už to vypadá pozitivní,tak zítra hurá do toho😀

Strana