Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@terka228 Ahojda, já myslím, že načasování super! A už začíná utíkat čekání k MS. Drziiiiim, ať to klapne! V úterý jdeš k dr, viď? Určitě ji i řekni, že se objevuji duchove a pak zase potvora dorazí. Třeba vymyslí, jak podpořit uhnizdeni.
@gry týden do MS a takhle viditelná čárka? Klidně slav 🙂 Ja mela pořádně silnou čárku až po termínu MS, takže opravdu krása na ted datum 🙂 Já lovila 4 dny před a málem jsem si oči vykoukala, abych tam toho ducha našla 😀
@kotito ahoj, já bych to spíš viděla na 4.1., ale je to diskutabilní...me taky teplota stoupá postupně, ale nakonec to vždycky bylo nějak znat...
😚
@vanea dobré ranko, tak jak dneska teplota? Jsem tu napnuta jako kšandy 🙂
@evzenie2016 určitě jí to řeknu...doufám že bude vše ok,když do mě koukne...
@misicka74 gratulaceeee!
@terka228 určitě! A taky ji řekni, že máš kamosku, co pořád otravuje, abys taky už řešila těhu starosti 😀
@evzenie2016 děkuji a dny kdy se máme snažit kolem té ovu jsou tedy jaké? toho 4.1? To byl jediný den kolem ovu co se nám nechtělo 😀
@kotito je lepší před🙂 spermie mají delší lhůtu trvanlivosti,než vajíčko. Je lepší, když už si ho tam vyhlížejí 🙂
tak jsem 20 Dc a na ovu testu je jen slaboučký duch :( tak tento cyklus asi bez ovu ☹
@evzenie2016 ahooj, tak stoupla:D sice né závratně, ale určitě víc, než v předešlých 6 dnech=))
@evzenie2016 super tak to jich vyhlíželo hodně 😀 4dny před ovu jsme tulili poctivě 😀
Tak asi ta ovulka byla vazne, test normální je světlejší, cipek je vzadu, ze na nej nelze dosáhnout... :-/ takze to bude stat jen na jednom sexu, ale nevěřím tomu ☹
Ahojte, tak se po delší době hlásím. Ovu byla 30.12. (19 DC). Bylo to srandovní, protože jsme byli u kamarádu, kde bylo v rodinném domě asi 20 lidí a spali všichni všude, ale zvládli jsme to🙂 V pondělí očekávám MS, ale uvidíme no.. Dneska mě divně bolelo břicho a jsem nějaká rozladěná, během posledních 14-ti dní jsem se dozvěděla o čtyřech kamarádkách, co jsou těhotné.
@terka228 držím palečky, ať už to teď konečně vyjde!
@evzenie2016 jak se cítíš? A jak si to užíváš?🙂
@gry moc moc gratuluji!🙂

@gry ja to tedy vidim krasne! Super😘