Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@simi1510 je to o doktorech...vem si, že když jsem čekala mladšího, měla jsem být automaticky na rizikovém...už ohledně věku a taky protože, když jsem čekala staršího, něco se stalo po 30. tt a nefungovala děloha - kyslík ani živiny...Lukáška vytáhli císařem ve 37tt a měl jen 1.49kg, nulové průtoky pupečníkem, ohromný otok na mozku, oboustranný těžký zápal plic, špatná játra.....atd.... vytáhli ho už vlastně mrtvého a oživovali. Známka životaschopnosti se měřila pouze v první minutě, pak už nebyl čas - boj o život... ta známka byla 1( a to z 10) Půl dne čekali, jestli se stabilizuje a mně nic neříkali.... rozdýchavali mu plíce ambuvakem na 3-leté děti, protože ten na novorozenece byl na jeho totálně zplasklé plíce slabý, levá plíce přitom praskla atd atd.......dnes autismus a střední ment. postižení..... ani to nové gynekoložce nastačilo, aby mně v 35 letech u mladšího syna víc hlídala.....Nyní jsem u jiné gynekoložky....tak snad to bude jiné 🙂
@evabeda se stitnou jsem se léčila dříve taky... jako muj mi rekl, ze jakmile otehotnim, at změním pojistovnu, ze vzp proplati malo... a co me je do toho vlastne? Kvuli komu všemu bych mela neco měnit?
A rict mi, jednou se to povedlo, tak je vse ok... konec.. přijďte za rok, kdyz se nepovede. Super, po tom, cim si clovek po zamlklem prošel.... ☹
A drzim pesti vam holky! At se zadari a mame tento rok krasny! 🙂
Tak delam chlebicky, přinesla jsem z balkonu lahvinku... a jestli ani to nepomuze, tak nevim co s nim uz 😃
@evabeda a ještě k těm ovu testům, právě v jiném tématu jedna holčina měla z Ameriky, které určí i 4 dny, které tu nejsou k dispozici a že tam je, že se prý musí dělat s první ranní močí...
já jinak dělám ovu testy taky - papírkové, navečer, když jsem chodila z práce po 19 h, teď jsem dělala kolem 17 h... Tam jsem schopná to zachytit v klidu a pohodě... poznat to i.
Ale i ty clearblue jsou pro mě záhadou.
@dasa.77 jako minulý měsíc mi to přišlo jasnější... 😀 to prostě bylo 20 DC, pak už jen slabá čárka a tečka... bylo jasno...
ale tento měsíc? Nechápu :-/ právě že mi to přišlo, že už 4.1. byl pozitivní, holky tady, že ne, že až tedy toho 6.1. ... ale nevím no... je pravda, že ho má silnější ten test, než co minulý měsíc ☹
@simi1510 tak to je asi známka toho,že se tento cyklus zadaří 😀
Silné čárky na testu, příjemný večer, to by bylo,aby nebylo 😝
No já jsem taky zvědavá,zda zítra teplota konečně vyskočí a pokud ano,ještě aby se udržela. Tím pádem by byl cyklus asi 38 dní. A to už je u mě sakra rozdíl.
@dasa.77 myslíš, jo? 😀 dle čeho, že je to známka, že se zadaří? 😀
Ještě, aby chtěl mužský... 😀
Já právě měla poslední cyklus 30 dní, předtím 32 dní... tak vůbec nevím no. Když by se to posunulo teď, že byla dřív, tak jestli bude LF delší, nebo jestli MS v teorii má přijít dřív?
Ty cykly jsou hrůza, co? ☹

@simi1510 to je fakt nezáviděníhodný...já jsem ročník 87, snažíme se (beru to tak, že hlídám ovulaci), od října a zatím nic, doktor mi řekl at taky počítám s tím, že kdyby to nešlo, budeme to řešit za rok..Při tom jsem epileptik, mám špatnou srážlivost krve, štitnou žlázu, no samý radosti, chtěla bych to kdyžtak řešit dřív..