icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

evabeda
8. led 2017

@simi1510 to je fakt nezáviděníhodný...já jsem ročník 87, snažíme se (beru to tak, že hlídám ovulaci), od října a zatím nic, doktor mi řekl at taky počítám s tím, že kdyby to nešlo, budeme to řešit za rok..Při tom jsem epileptik, mám špatnou srážlivost krve, štitnou žlázu, no samý radosti, chtěla bych to kdyžtak řešit dřív..

terka228
8. led 2017

@simi1510 je to o doktorech...vem si, že když jsem čekala mladšího, měla jsem být automaticky na rizikovém...už ohledně věku a taky protože, když jsem čekala staršího, něco se stalo po 30. tt a nefungovala děloha - kyslík ani živiny...Lukáška vytáhli císařem ve 37tt a měl jen 1.49kg, nulové průtoky pupečníkem, ohromný otok na mozku, oboustranný těžký zápal plic, špatná játra.....atd.... vytáhli ho už vlastně mrtvého a oživovali. Známka životaschopnosti se měřila pouze v první minutě, pak už nebyl čas - boj o život... ta známka byla 1( a to z 10) Půl dne čekali, jestli se stabilizuje a mně nic neříkali.... rozdýchavali mu plíce ambuvakem na 3-leté děti, protože ten na novorozenece byl na jeho totálně zplasklé plíce slabý, levá plíce přitom praskla atd atd.......dnes autismus a střední ment. postižení..... ani to nové gynekoložce nastačilo, aby mně v 35 letech u mladšího syna víc hlídala.....Nyní jsem u jiné gynekoložky....tak snad to bude jiné 🙂

simi1510
8. led 2017

@terka228 tak drzim pesti! Sledovala jsem tvuj profil castecne a osud. Davam klobouk dolu pred tebou, co vse si musela dokázat zvladnout! Nemela si to lehke ale bude lepe, je novy rok a bude lepsi 🙂

terka228
8. led 2017

@simi1510 To je jasné, že bude lépe 🙂 a to u nás všech 😀 věřím tomu !

simi1510
8. led 2017

@evabeda se stitnou jsem se léčila dříve taky... jako muj mi rekl, ze jakmile otehotnim, at změním pojistovnu, ze vzp proplati malo... a co me je do toho vlastne? Kvuli komu všemu bych mela neco měnit?

A rict mi, jednou se to povedlo, tak je vse ok... konec.. přijďte za rok, kdyz se nepovede. Super, po tom, cim si clovek po zamlklem prošel.... ☹

simi1510
8. led 2017

@terka228 snad se to povede otehotnet driv nez za rok, driv nez za 11 mesicu jako prvni.... uz ted je to čtyři mesice od revize ☹ a přijdu si prázdná, sama.... od te doby ☹

evabeda
8. led 2017

@simi1510 to teda věřím! to je přístup na přeshubu...můj doktor je naštěstí moc fajn. Tak dnes hurá na to a budeme zase čekat, jak to dopadne!🙂 Držím pěsti!

simi1510
8. led 2017

@evabeda jak jinak, ze? 😃 to cekani je hrozne... chtelo by to pustit spisem kameru 😂😂

simi1510
8. led 2017

A drzim pesti vam holky! At se zadari a mame tento rok krasny! 🙂

terka228
8. led 2017

@simi1510 No, to Ti věřím...ten pocit znám :( Ale tento rok je stoprocentně šťastný pro nás všechny.. Držím palečky...i jedno milování stačí 🙂

dasa.77
8. led 2017

@terka228 přesně tak Terko, dnes jsem 24.DC

simi1510
8. led 2017

@terka228 u me rozhodne bohuzel neplatí staci kapka a uz nam to tapka.... nebylo by to na škodu 🙂

A snad mas pravdu no

simi1510
8. led 2017

Tak delam chlebicky, přinesla jsem z balkonu lahvinku... a jestli ani to nepomuze, tak nevim co s nim uz 😃

gry
8. led 2017

Holky, muzu te mi prosim rozlustit, pro me, zahadu... proc kazdy tehu test ( o stejne citlivosti) ukazuje jinak? Nedalo mi a udelala jsem si ted vecer ovu a tehu od stejne znacky a rano tehu od jine,prouzky jsou ted z vecera,ten uzavreny je z rana.

simi1510
8. led 2017

@gry citlivost může být stejná, ale každá značka má jiné barvivo pro ukazování čárek i.

Já jsem hodně spokojená právě s těmi comfort. Woman baby byly super, ale poslední, co jsem měla já teď, tak měly rysku (což mě sejřilo).

gry
8. led 2017

@simi1510 uff, tak jestli je to jenom barvivev,jsem klidnejsi.

simi1510
8. led 2017

@gry musela bys dělat od té jedné značky vždy ty testy, abys mohla porovnávat. Nejde porovnávat testy z jednoho dne od různých firem právě 🙂 Stejně tak jako ovu testy, aby člověk měl nějaký výsledek, je nejlepší dělat od jedné firmy, abys mohla mít co porovnávat věrohodně.

evabeda
8. led 2017

@gry taky to může být tím, že jeden je ráno a jeden večer? už jsem tu četla, že některým to večer hodilo silnější čárky než ráno.

simi1510
8. led 2017

@evabeda takový případ jsem já 😀 vždy ráno horší než večer, ač to nechápu 😀

ale zkoušela jsem po ránu hned ty clearblue ovu testy a vždy jen prázdné kolečko... mimo nevydržím totiž nejít 4 hodiny na záchod a nebo nepít atp. A jak má vysokou citlivost...

evabeda
8. led 2017

@simi1510 já jsem ty clearblue ještě nezkoušela nikdy, mám jen Comfort a 2 hod nepít vydržím🙂 jinak je většinou dělám mezi 15 - 16 hod, ráno ovu testy nedělám vůbec.

simi1510
8. led 2017

@evabeda u těch klasických já taky... s těmi nemám problém 🙂 ale ten clearblue je nějak složitý... koukala jsem, ty papírové jsou s citlivostí 20, ten clearblue s citlivostí 40

simi1510
8. led 2017

@evabeda a ještě k těm ovu testům, právě v jiném tématu jedna holčina měla z Ameriky, které určí i 4 dny, které tu nejsou k dispozici a že tam je, že se prý musí dělat s první ranní močí...

já jinak dělám ovu testy taky - papírkové, navečer, když jsem chodila z práce po 19 h, teď jsem dělala kolem 17 h... Tam jsem schopná to zachytit v klidu a pohodě... poznat to i.

Ale i ty clearblue jsou pro mě záhadou.

simi1510
8. led 2017

Ty pohromadě jsou k vcerejsku, ten samostatné je dnesni.

dasa.77
8. led 2017

@simi1510 tak koukám,že opět pozitivní,kdy teda byla /bude/ ovulace? Tuším,že byl i mírný pokles teploty

snad chlebíčky zaberou 😀

simi1510
8. led 2017

@dasa.77 myslíš, že pozitivní? Mě přijde na pozitivní slabší než kontrolní :-/

dasa.77
8. led 2017

@simi1510 tak nejsilnější byl 6.1. ale i 4.1. tak vypadal. Pak malinko slabší a teď se mi zdá,že zase sílí. Nebo máš tak vysokou hladinu LH,že bude pozitivní třeba týden.

simi1510
8. led 2017

@dasa.77 jako minulý měsíc mi to přišlo jasnější... 😀 to prostě bylo 20 DC, pak už jen slabá čárka a tečka... bylo jasno...

ale tento měsíc? Nechápu :-/ právě že mi to přišlo, že už 4.1. byl pozitivní, holky tady, že ne, že až tedy toho 6.1. ... ale nevím no... je pravda, že ho má silnější ten test, než co minulý měsíc ☹

dasa.77
8. led 2017

@simi1510 tak to je asi známka toho,že se tento cyklus zadaří 😀
Silné čárky na testu, příjemný večer, to by bylo,aby nebylo 😝
No já jsem taky zvědavá,zda zítra teplota konečně vyskočí a pokud ano,ještě aby se udržela. Tím pádem by byl cyklus asi 38 dní. A to už je u mě sakra rozdíl.

simi1510
8. led 2017

@dasa.77 myslíš, jo? 😀 dle čeho, že je to známka, že se zadaří? 😀

Ještě, aby chtěl mužský... 😀

Já právě měla poslední cyklus 30 dní, předtím 32 dní... tak vůbec nevím no. Když by se to posunulo teď, že byla dřív, tak jestli bude LF delší, nebo jestli MS v teorii má přijít dřív?

Ty cykly jsou hrůza, co? ☹

dasa.77
8. led 2017

@simi1510 pozor,ať se moc nepřež.re 😀😀😀

Strana