Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
Zitra jdu na revizi s punkci, připadne laparoskopii. Hcg 1600, primář v děloze nic nenašel....😖😢😢😢😢
@terka228 Ahojda, promiň, já vůbec nebyla, teď jsem teprve dočetla diskusi. A jinak teda koukám. Nezdá se mi to. Třeba můj dr si mě pozval na utz jednou a našel folikul, změřil a řekl, no dobrý, máme, ale je potřeba vidět, jeslti roste. Takže za 2 dny znovu - změřil, zjistil změnu, tipnul, kdy bude ovulace a pak jsem šla ještě jednou s tím, že zkontroloval, že ovulace proběhla, folikul tam byl zhroucený, a kdesi volná tekutina uvolněná po prasknutí folikulu...tak se mi zdá divné, že dr. koukne jednou a hned má jasno. A koukala na oba vaječníky? Na druhé straně úplně klid? A podívala se vůbec na grafy teploty? Jo a vidíš, probraly jste i to, že míváš duchy na tt a pak dojde MS a nic? Ach jo, to jsem čekala, že budou jasnější výsledky, nebo si Tě pozve za pár dní na nějaké další zkoumání...
@llenka_li Ahojda, a ta hodnota HCG se zdá dr. na případné těhotenství nízká? Může vůbec takhle brzy v děloze něco najít? Byla bys tak sotva 5tt, ne? Moc mě ty komplikace mrzí!
@terka228 a ještě ke mně...tak opakuj po mně "nevrhnu, nevrhnu, fakt to dám a nevrhnu" :D
@evzenie2016 Viď je to divný....ne, nepozvala...až bd MZ nebude, tak mám přiběhnout na krev ,a nebo pak v dalším cyklu má přijít 10-13 DC, aby se podívala zase na folíky... Jinak nevím,kam všude se dívala, ale moc dlouho to netrvalo , koukla a hned mi řekla, že ovu nebyla, že vidí folikul a ukázala mi to. Grafy vidět nechtěla, pří těm testům a tak nevěří :( Prý raději koukne na utz a má jasno.....jenže mně to prostě nesedí. Nemohla si třeba ten folikul splést ? I když to je asi taky nesmysl....
Ty jsi taky brala ten Gyndprodyl ????
Co říkáš na můj graf???
Ja nevim, ze to hcg vyrostlo jen o necelých 200 a to je spatne a ze nic v děloze nenašel a ze nema smysl uz čekat. Ale ze jestli chci, at cekam, ale ze musim byt tady a ze je to stejne zbytečný.
@evzenie2016 takže už to na Tebe přišlo...😀
@terka228 tak já opravdu nevím, co si myslet. Ten můj Dr. na mě otočil monitor a vysvětloval mi vždycky, co všechno v naší děloze vidíme 🙂 A koukal na oba vaječníky, aby zjisitl, kde je tedy největší folikul a co se děje na druhé straně. Hele je to takové debilnní, ale nemohla si splést prasklý folikul nebo z něho vzniklé žluté tělísko s rostoucím folikulem? Jako je to asi utopie, takvou chybu by snad neudělala a fakt to vypadá jinak, ale je mi to divné...a nevezme Tě třeba ještě v pátek jen na srovnání toho, jak povyrostl? A já mám Crinone gel. Ale vygooglim si ten gynprodyl, jestli je to totéž - má to být progesteron? Já jsem měla začít brát ten gel hned (my měli potvrzeno to, že ovu proběhla) a brát 14 dní, udělat TT a kdyby byl negativní, tak vysadit a vyčkat MS. I když jsem někde četla, že holkám došla MS i přesto, že ho braly, takže asi není tak silný, aby jí úplně zadržel. Jen u mě teda zabral a vyčouhala jsem tu čárku dřív, než jsem byla na konci balení 🙂
@terka228 Tak já jsem koukla na ten gynprodyl a je to progesteron, takže asi zhruba stejná pravidla, jako říkal Dr. mně. Jen mně víc vyhovovalo, že se to zavádí, než představa polykacích tablet. Ale zase neznám dávkování, takže neumím porovnat, zda by to byla stejná dávka. Ale to by ses v lékárně určitě doptala. Asi má každý doktor své oblíbené. U toho crinone se vyloženě píše, že se užívá pro prodloužení LF fáze a zlepšení funkce žlutého tělíska. Tak když jsem to četla, tak jsem měla radost, že to je přesně pro mě 🙂 Každopádně jsem zvědavá na ty další testy, jak vyjdou. Ale stejně by to chtělo zkontrolovat, jeslti ta ovu proběhla. Ať se něco dozvíš...zkus se s k ní ještě vecpat :D
@vanea Takové pěkné hory, doufám, že ten 4 DPO zabydluješ 🙂
@evzenie2016 na utz mám prostě přijít až pak.... taky mě napadlo, jestli se nestal nějaký omyl....navíc jsem se zmiňovala i o těch //, a pak nic tak na to neodpověděla nic...
ˇA ano, ten Gyndprodyl má nahrazovat ten hormon, je to to samé, jako utrogestan. Mám ho nasadit hned po styku, tak asi odhaduje, že ovu bude v sobotu (podle těch termínů na styk), já jsem se jí v tom fofru nezeptala...já byla úplně v šoku, že ovu ještě neproběhla....
Teď jsem napsala na gynek. poradnu online, tak jsem zvědavá na odpověď...
Protože jestli už ovu proběhla, je škoda nebrat ten hormon.....ale pokud neproběhla a vše selhalo, tak by zas ten hormon mohl uškodit případné ovulaci....takže nevím.....jestli ho nasadit až v tu neděli....no, asi jo.....ale jsem z toho v rozpacích....nikde mi naa tuto situaci neodpověděl, protože ji nikdo neměl 😲
@evzenie2016 a dnešní ovu test je úplně stejný jako včera, možná o chlup slabší...
@terka228 Já bych být Tebou pokračovala v testování - jak teplota, tak testy a uvidíš. Zase sama sebe znáš nejlíp, máš zkušenosti z minulých cyklů a přeci se ten tt duch neobjevuje jen tak. Tak mi neříkej, že nedochází ke spojení vajíčka a spermie i když poté nedojde ke správnému uhnízdění, uchycení...Jen nevím, jak poradit s tím progesteronem. Měl by se brát po ovu, protože tělo ho začíná až po ovu vylučovat...ale co s tím tenhle měsíc, to teda nemám nápad. Kdyby třeba alespoň bylo potvrzeno, že folikul přirůstá, nebo prasknul teda dle termínu, co řekla dr...škoda, že nejsi blíž, hned bych Ti doporučila zajít na konzultaci tady k tomu mému novému dr...
@terka228 ja si tu psala s tou gyndarkou a ona na me, ze se mam vykaslat na všechny tyhle testy a domluvit se s doktorem co a jak a vysetreni. Ze je to bludny kruh, kde neni jistota...
hlavne uz vidim, ze az by mi rekli jako tobe mate 3 dny na snazeni, az bych to rekla doma, tak jak se mu bude chtít. By mi rekl ze nesnese ten nátlak ze musi....
cemu tedy pak ale verit? :-/
A můj ovu test dnes už nic, žádná čárka, tudíž buď nebyla nebo to prostě ukazuje tak pitomě slabě ☹ asi na ně kašlu radši...
@deli_lah tak změň značku a nevzdávej to! i když někdy je asi lepší to takhle neřešit a nechat volný průběh, ale třeba můj muž by nebyl ochotný to zkoušet obden, tak to sleduju a snažím směřovat na ty dny..Comfort jsem objednávala z netu a jsou to balení po 6 + 2 těhotenský, a opravdu ukazují i silnější čárku než kontrolní.
@evzenie2016 ahooj, no to asi ještě nee nebo jo?:D 4DPO by to bylo moc brzo si myslím:X uvidíme dál, furt na něco musí člověk čekat:D a nevrhej!:D bývá ti blbě jen ráno, nebo furt?:/
@vanea joooo, čekání....neustálé a nekonečné 🙂 A 3. den je asi fakt brzy...když já se ale taaaak těším na další těhuli 🙂
-

@jitulka89 právė si taky myslím,jrstli se nespletla,a je mi líto,že nemůžu už teď brát ten Gyndprodyl,když to není jisté😕