Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@julli no právě....ona teda viděla jen jeden folikul. A to při ovu praskne třeba jen jeden folikul a ostatní zůstanou??? Byla jsem u ní vlastně 4DPO.
Jen je mi líto, že ten Gyndprodil nemohu nasadit už teď. Mám problém s udržením těhu a evidentně tam ten hormon chybí...tento cyklus nám snažení konečně tak krásně vyšlo a já se bojím, že se mimi dobře nezahnízdí při nedostatku toho hormonu, tak jako doposud...ach jo. Dnes to i podle teplot vypadá na nidaci, že? Nikdy mi takto teplota neklesla v LF až pod linii...Tak bych si tak ráda myslela, že se mohlo zadařit, ale nemůžu to podpořit...
@terka228 sleduju te uz dyl a tenhle graf zatim vypada nejlepe jakoze tehotensky.. a k tem folikum vetsinou tedy ten ktery se stava dominantni roste a roste a ostatni zanikaji, ale urcite se muze stat ze ten folik praskl ovu byla (vse tomu nasvedcuje) a tim ze jsi u dr byla az 4DPO uz nevidela ani zboreny folik ani tekutinu ale jen na druhem vajecniku zbyle foliky ktere proste zaniknou.. a jeste se zeptam poznas z ktereho vajecniku ovulujes? jestli treba ted dam priklad nemela jsi ovu z leveho a dr videla na pravem folik... tim padem by se to vysvetlovalo... a ano opravdu to vypada ze je to nidace...
Jinak k tomu progesteronu:
dam priklad treba ja taky ho mam brat zkouseli jsme ho nebrat ale proste ms si chodi jak chce dr mi ho nasadila od 17dne do 26dc takze jsem ho brala a vis co?? neovlivnil mi vubec bt a predtim ovu taky nebyla a vis kdy byla? az 25dc den pred vysazenim potvrzeno i z krve od dr sice se nepovedlo ale bylo to spatne nacasovanym sexem jsem si jista.
Tim chci rict ze bych proste dala sama na sebe a zacala ho brat nasad ho treba jiz zitra podle me to proste ovu byla a i dr se muze seknout
@julli moc děkuji za vysvětlení i za podporu ...taky si říkám......a nasadím ho ( asi by se den před případnou ovu nic nestalo, ale já vím, že ovu byla....) Z jakého vaječníku ovuluji nevím, ani si už nepamatuji, která strama mě třeba olela. Jako tentokrát mě břicho zas tak moc nebolelo jako jindy....a ani nevím, na kterém vaječníku ho Dr. viděla. Možná mi to říkala, ale já prostě nevím....já byla v šoku z toho, co mi řekla😲
A nejsi jediná, kdo si myslí, že ovu už opravdu byla. I´Psala jsem ještě do jiné skupinky a tam si taky paní myslí, že si to musela s něčím splést, že to přece není možné, když se dívá na graf....
Začnu ho brát už zítra..dám na své tělo i na sebe a na vás tady🙂
drzim palce at to konecne klapne 🙂
K typu ovulačního testu - ještě jsem v diskuzích vyčetla, že si holky hodně chválí tento: https://www.benu.cz/benu-ovulacni-test-5-ks
Jste s ním spokojené?
@terka228 Zítra si večer užijte, ale je mi divné, že teplota i testy by odpovídaly a ovu nebyla. Dneska je tam sotva duch, to nevypadá, že by se ovu teprve chystala. Kdyby Ti testy neukazovaly, ale Tobě krásně fungují...každopádně držím pěsti a ať se malé hezky zabydlí a udrží!
@simi1510 Někde jsem četla že těsně před menses se může v malem množství hcg objevit. Nevím co je na tom pravdy, ale sama jsem měla těsně před ms 2x pidi ducha a nic z toho nebylo. Když jsem otěhotněla, měla jsem 9 DPO (5 dní před ms) hezky viditelného ducha a každý čárka byla jednou tak silná...
@juli88 co je ale těsně? Jako minule jsem to mela 2 D z pred ms.. ok... stalo se to dvakrat. Ale ted mam mit ms az za tyden a uz nekdy minuly tyden se objevila prvni carka na tehu testu... takze tak 😕 uz jako clovek nevi, co si o tom myslet...
kor kdyz dle grafu to vypada ze jsem ovu nemela, i kdyz testy ovu ukázaly...
@simi1510 pročti so tady tohle http://www.emimino.cz/diskuse/-na-ruznych-teste...
každopádně můžeš prodělat biochemické těhotenství několik cyklů po sobě. Doporučuji hormonální vyšetření. Mě ho dělala doktorka druhý den MS
Jak dlouho se snažíte?
@terka228 ne, protoze dle doktora to neni jeste dulezite... ted mam zadanku od doktorky na normal krev včetně stitne... tak jestli tam by se neco ukazalo...
ja neříkám, ze jsem tehotna nebo tehotenstvi. Jen toto nechápu ☹ a nikde se clovek nic nedozví. Jednoduché je prohlásit, ze je to falesny...
jen jedna doktorka napsala, ze to muze byt jedna nemoc, ale ze to musi byt vyloučeno vysetrenim a rozborem. Neco jako je ta mola nebo jak to je, co způsobuje falesnou pozitivni tu...
jenze ten muj doktor ... :-/
uvidim zda dojde mrcha pristi tyden a pripadne za nim dojdu nebo ho vyměnim pak

@dasa.77 prave no, dle teplot to nevypada, testy ale ano... nevim no. Cekam na dalsi zasilku comfort testu, tak uvidime.
absolutne se v tom ted nevyznám ohledně teplot. Nehlede ze merim ted pozdeji nez minuly cyklus... teploty by mely byt vyšší, ale jsou nižší 😂
uvidime co z toho bude, ale kdyz uz je vys nez pred tim, tak druhy den spadne :-/
a doktor me s folikulometrii posle nekam, pripadne... radeji tomu nechám volný prubeh :-/