icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

simi1510
13. led 2017

@evzenie2016 Jj 10ka, v pondeli se tam objevila slabá růžová carka, jak jsem to sem davala...

Nerozumim tomu a přijdu si jak magor jak to nechapu

evzenie2016
13. led 2017

@simi1510 no, s nadsázkou, byla jedna, co otěhotněla bez sexu...tak co bys Ty nemohla otěhotnět bez ovulace 😀 😀 😀

simi1510
13. led 2017

@evzenie2016 treba kalendarova Ovulace? 😂 nebo rarita 😃😃😃

terka228
13. led 2017

@simi1510 teda,Ty překvapuješ😀Podle testů jsi rozhodně těhu!!!!! 😀😀😀

terka228
13. led 2017

@simi1510 ale podle testů ovu přece proběhla,ne???😀

arielka222
13. led 2017

@simi1510 no tak ejhle zázraky se asi dějí 🙂 to vypadá na tehu kočko ;)

simi1510
13. led 2017

Jenže holky, kdyz jsem zkusila novy test jeste ted, tak ty jakoby nic :-/ bud to bylo ze nejake dve hodiny jsem nebyla na wc a moc nepila a ted uz byla rozredena moc? :-/

Jako nevim no

@terka228 Jj, dle testu proběhla, teplot e ne.. tezko rict 😂

kotito
13. led 2017

@simi1510 tyjo ted už nehledám a rovnou vidím!!! jsem zvědavá co v neděli!

arielka222
13. led 2017

@simi1510 no u tebe je vsechno možné, ale já osobně si myslím ze by ta moc vliv neměla...To už nevypadalo na ducha ale na slabou čárku...Ale kdo ví 🙂 příroda je nevyzpytatelné a uvidíš zítra a nebo v neděli to už by melo byt jasno ;)

simi1510
13. led 2017

@kotito @arielka222 jako ja koukala jak blázen jak vyjela... nejhorsi je, ze ta mrcha ma jeste tyden cas... a kdyby duch, tak si reknu jo tak nic, ale ze ji nemusím naklapet atp? 😂

Holky jestli se nezblaznim z toho co to je, tak nevim 😂

simi1510
13. led 2017

Aktualizace ovu testu k dnesku

kotito
13. led 2017

@simi1510 to bude sakra dlouhý týden , mě už bolí břicho na MS

dasa.77
13. led 2017

@simi1510 no to teda čumím jak puk 😲😨👏
Podle těch ovulačních testů mohla být klidně 5.1. ony jsou silnější od 4.1. skoro všechny
Podle teploty se řídit nedá..... zvláštní je,že by v pondělí byl na testu duch,což by bylo 4 dny !!! od ovulace??? Jedině,že ten pidi duch byl nevhodným testem. Ale teď je to vcelku zřetelná druhá čárka.To mi hlava nebere.
Každopádně držím palce.
A CO NA TO CHLAP? NECHÁVÁŠ SI TO ZATÍM PRO SEBE???

simi1510
13. led 2017

@dasa.77 chlap nic nevi a netuší... nevim jak bych mu to mela vysvetlit. Nechci mu dat nadeji a pak mu ji vzit, kdyz to bude blbost...

Zkousela jsem googlit, ale nenasla jsem nic. Ze by cysta? Nebo reakce na cukr? Zvýšený cholesterol? Nevim jak by hcg pripadne mohlo reagovat :-/ nebere mi to hlava.

Kdyz nebudu koukat na teplotu, tak dle jonasovy metody mela byt ovu 1.1., dle testu to neumím moc určit uz, tak nevim :-/

Vazne tomu nerozumim ☹ a rano, kdyz jsem zkusila nejaky jiny test, co jsem tu mela, tak ten byl negativni, nebo nenasla jsem na nem nic.

Vcera jsem zkusila unimark test a mel čárku, ale na ten jsem cetla, ze je falesny...

dasa.77
13. led 2017

@simi1510 A ten na poslední fotce je co? Mamatest a nebo ten Unimark?
Cysta by to být mohla,ale já jen o tom slyšela. Vlastní zkušenost nemám a to jsem těch cyst už měla několik.
Hlavně pokud to klapne,tak chlap bude na koni.....

simi1510
13. led 2017

@dasa.77 ten dnesni je cemio, sesterská firma co dela mamatesty...

Cetla jsem http://www.femina.cz/magazin/rodina-a-deti/fale... ... jenže me výjimečně vubec nechyta tento mesic bricho.

Spis v dobe kdy to vypadalo na ovu, dle i testu, tak jsem mela pocity nevolnosti, hlavy...

Tuhle me bolela osmička, ktera reaguje vetsinou kolem mrchy....

kotito
13. led 2017

@simi1510 a co odběr krve jako samoplátce? ty testy tě musely stát už víc než ta krev. a halvně to budeš vědět hned v den odběru

simi1510
13. led 2017

@kotito tak napadlo mě to už... jenže se mi vše komplikuje tím, že od pondělí nastupuju do nové práce :-/

kotito
13. led 2017

@simi1510 to je v prcce fakt. Asi odběry před prácí nestíháš co?Tak vydrž bude to děsný, ale nemuč se testíkama a prostě vydrž!!!
Já mám několikrát denně nutkání počůrat ovu nebo těhu test je to fakt šílený co to s náma dělá :-/ akorát se nervujeme
Víš co se říká, že když začneš novou etapu-tvoje nová práce mimčo příjde v cuku letu 🙂

simi1510
13. led 2017

@kotito já hlavně řekla před dvěma dny, že na to vše kašlu a bude to nějak... a někdy se mimi povede atp. A najednou sex byl, teplota šla nahoru, test tedy je silnější... 😀

A uvidíme jak přežiji novou práci, bohužel to nestíhám, už takhle to budu mít ze současného ještě bydliště složitější tam dojíždět.

Ono je to takové, že člověk neví co má čekat nebo ne. Ta teplota byla divná zkrátka, testy ovu taky najednou oproti předchozím cyklům.... Tak nevím.

kotito
14. led 2017

@simi1510. No je fakt ze to mas hodne zvlastni
Ja dosta MS pekne podle grafu

simi1510
14. led 2017

@kotito tak ja všechny cykly pred mela v pohode... i celkem po revizi, jen dny ubyvaly

simi1510
14. led 2017

Dnesni graf... a na tehu testech jen stín :-/ uz to vazne postrada logiku...

kotito
14. led 2017

@simi1510 zkus pár dní netestovat ,-) se opravdu hrozně mučíš

simi1510
14. led 2017

@kotito ja uz dneskem rekla ze na to kalu, a uvidime zda hold dorazí nebo co a jak... spis nez mučeni tomu nerozumim. Ted momentalne je mi trochu tak nejak jedno, tehotenstvi... ale co to ten cyklus dela...

kotito
14. led 2017

@simi1510 určitě bych to ukázala doktorovi, případně pokud máš jiný teploměr zkusila bych testovat obouma a dělat grafy 2
někde tady na MK jsem četla, že měla kočena špatný teploměr

evzenie2016
14. led 2017

Dobré ranko, holky. @terka228 a @vanea....jak dneska vypadají grafy? 🙂

simi1510
14. led 2017

@kotito ja tu zkusila napsat te jedne gynekolozce, co tu psala o tehotenstvi z pohledu sebe oproti gynekologovi... a ta mi napsala, ze se na to vsechno mame vysejrit, ze je to začarovaný kruh teploty testy...

evzenie2016
14. led 2017

@simi1510 uvidíš třeba za dva dny. Moc bych Ti přála, aby to těhu bylo!

simi1510
14. led 2017

@evzenie2016 ja vim ze tehu se jednoho dne povede, kdyz ne ted... ale co se to ted deje? To vubec nevim... a jak kdyz to udělalo to mimistar :-/ nevim nooo

Strana