icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

evabeda
17. led 2017

@vanea můžu se zeptat v kterou denní dobu sis dělala ten digitální test? taky jsem si ho koupila a hrozně mě to pokoušííí

simi1510
17. led 2017

@evabeda ja bych rekla, ze je lepsi pockat s nim na rano, kdyby to bylo mladé tehu, tak ten test je silnejsi, pokud se nemylim, je to citlivost 25...

evabeda
17. led 2017

@simi1510 no asi to vydržím, ale zas bych si to zklamání už prožila dnes a ne zítra v práci..to čekání je hrozný, fakt jsem tento měsíc doufala, ale ta bolest prsou asi spíš značí MS

simi1510
17. led 2017

@evabeda tak já tenkrát v srpnu měla příznaky pro ms, ale ta ne a ne jít... takže, těžko říct. Držím palce a třeba budeš mile překvapena. A jestli ne teď, tak příště 😉

vanea
17. led 2017

@evabeda 10DPO večer (po 17 hodině, hned jsem to sem pak dávala) , takže vlastně v úplně pitomý čas

kstablova
17. led 2017

@simi1510 Simi jak to myslíš, že nervy skončily? Sekla jsi s tím (s prací)? Pořád sleduji ten Tvůj vývoj a čekám co z toho vyleze 🙂
Já se lekla, že jsem tento měsíc ovulaci propásla minulý týden, ale to se mi moc nezdálo, protože by přišla opravdu příliš brzy po MS. Včera jsem měla asi pozitivní test, pokud dnes nebude ještě vyloženě silnější. BT dnes normál, tak ovu proběhne dnes/zítra. doufám.

evabeda
17. led 2017

@vanea no já jsem ted začla špinit,takže asi spíš dorazí MS

simi1510
17. led 2017

@kstablova včera jsem tam čekala hodinu, než přišla kolegyně, co mě měla zaučovat tam (má rodinné problémy, stále přilepená na mobil, minulý týden byla na dobrovolně na potratu - ironie osudu pro mě....)... Nikoho jsem tam z vedení nezajímala, nikdo mi nic nepředal, neukázal... Ráno zase to samé, navíc bílí koňové.... tak jsem měla sepsané rozvázání poměru, tak jsem jim to tam nechala a bylo... a přemýšlím, zda se nevrhnu do vlastního podnikání....

Já taky čekám, co z toho bude, jestli už konečně něco pěkného a nebo jen zase červená a vše nanovo...

Tak držím pěsti!!! Tak ať se snažení povede a zadaří se taky 🙂 U mě teplotou to vypadá, že ještě neproběhla... A miláček můj mi včera řekl, že na nějaké tulení a tak je unavený... a pak prý 4 hodiny čuměl do stropu, jak nemohl spát...

simi1510
17. led 2017

@evabeda a to běžně špiníš? Např. minulé cykly?

arielka222
17. led 2017

@simi1510 tyjo ty to taky nemáš s tim chlapem jednoduchý vid? A co ta ovu mysis ze už proběhla? Já se v grafech moc nevyznam ptz bazalku neměřím 🙂

kstablova
17. led 2017

@simi1510 Simi to vlastní podnikání není vůbec špatný nápad. Ty účtuješ že? Skoro všechny moje kamarádky, co jsou účetní už z firem odešly a volnou nohu. Stejně všechny měly kromě zaměstnání v nějaké firmě ještě firmy bokem... 🙂
Simi já Ti to strašně moc přeji. jen tvého muže moc nechápu a nerozumím tomu 😕

evabeda
17. led 2017

@simi1510 bezne ne, jen minuly cyklus, ktery se mi protahl o 3 dny,tak ty jsem spinila..

simi1510
17. led 2017

@arielka222 včera na clearblue večer bylo opět už kolečko, teď je test slabší, než co byl před pár dny.. takže lh hormon určitě klesá (ne jako právě pár týdnů před 😀 ). Jen jak jsem 2 dny teď měřila teplotu o 2 hodiny dřív, tak nevím... uvidíme zítra ráno, co se stane s teplotou. Podle mého by měla být teď nějak, jelikož dneska mi je tak nějak zvláštně, že cítím břicho a tak. Včera děsné třeštění hlavy a únava... Tak jsem sama zvědavá no.

arielka222
17. led 2017

Holky stalo se Vam některé ze by Vás bolelo nonstop u pravého vajecniku? Mam to teď tak první měsíc po ms mě tam lehce pichalo, 23DC byla bolest velká a střílelo mi to až do zad a do nohy,. Ten den jsem dělala ovu test a jasne dálnice. Takže chápu že to byla ovu, ale mě to boli porad sice min ale boli a to jsem už dnes 30DC. Teď byl dva dny klid a uz to začalo zas takova tipa bolest a i mě dnes lehce boli břicho na ms a to jsem 7DPO. Nevíte někdo co to může být? Cysta?

simi1510
17. led 2017

@kstablova Tak já bokem nemám nikoho... Ale začíná mě štvát ta politika firem, co si dovolují, jaké podvody dělají, nebo chtějí dělat, jak nerespektují zákony, s lidmi zachází jak se špínou a největší lůzou... Jako tito poslední? Pro ně fakt to nejhorší, co jen tahá zbytečně peníze z firmy atp. Každý by jen nejraději něco nakoupil, něco prodal a vydělal balík a nic neplatit.... Pak si říkám, mít dítě? Tak mi nikdo z nich nevyjde vstříc.

Tak s bývalou kolegyní, co si píšeme, tak bychom to možná i zkusily, ona mzdy, já podvojko... A když tomu rozumím viď a baví mě to...

Já nevím, co s ním 😀 Občas mi přijde, že mám doma mimoně, co se vymyká všemu 🙂 Ale neeeeee, je to hrozně hodný chlap, který pro mě udělá snad vše, co si řeknu, co si přeju atp. Defakto i díky němu nemusím být nutně ve firmě, kde se chovají hrozně.... Jen je to možná pro to, že my jsme na sebe vážně čekali.... A vydržel hold i bez sexu, a tak... Navíc holky, neznáte to? Iťák - něco na ten způsob... 😀 Ale ač ten sex je občas jaký je, nebo třeba není... dává si na něm záležet, jde mu hlavně o to, abych já byla uspokojená... a já bych neměnila, je to můj šmoula hold 😀 Jen si musím občas někde postěžovat 😉

simi1510
17. led 2017

@arielka222 a nemůže to být třeba to, že se tam něco mění, něco usídluje? 🙂 S cystou nemám zkušenosti, ale prý to bolí, když praskne :-/

Na druhou stranu, kolikrát se mi stalo, že týden před ms jsem měla příznaky na ní... Záleží, kdy to máš dostat ... A od revize je navíc tak nějak vše jinak, že si člověk přijde, že se ve svém těle nevyzná a že je to vše jak když má první mrchu a nic o sobě neví... alespoň tak jsem to měla já :-/

arielka222
17. led 2017

@simi1510 ale ten Clear Blue by mel byt fakt spolehlivý ne? Já myslím ze dle toho proběhla. Teď jen musíš ukecat muze ať se činí ;)

simi1510
17. led 2017

@evabeda a měla si před tím ducha nebo ne? Já právě měla na těhu testu ducha, špinění bylo... a pak mrcha přišla - taky minulý cyklus... tak nevím co to... Do té doby jsem to neměla vůbec.

simi1510
17. led 2017

@arielka222 zkusím ho večer no, ale nevím viď... co to bude tentokrát 😀

kstablova
17. led 2017

@simi1510 no to jsi měla říct hned že ajťák 😀 . to dost vysvětluje 👏
Hele ono je důležité v první řadě to, jestli jste oba šťastní v tom vztahu a pokud si rozumíte a jste schopni pro sebe toho udělat tolik, tak o.k..... 👍

evabeda
17. led 2017

@simi1510 já jak jsem začla špinit ten minulý cyklus, tak už jsem testy nezkoušela..

arielka222
17. led 2017

@simi1510 já právě nevím. Minule mě při zahnizdovani hrozne pichalo v brise a to jsem věděla že je něco jinak. Ptz to bolelo jinak než před ms. Teď mám ms dostat v pondělí. A jen cítím tupou bolest a trošku krece. Takže vím ze to nevyšlo. Ale právě bojim se te cysty. Přesně od té revize je vše blbe ;/

simi1510
17. led 2017

@kstablova on říká, že sex není ve vztahu vše... Ale ze začátku jsme se strašně moc hádali kvůli tomu... Já jsem zase taková, že se mi to líbí a mohla bych viď i častěji 😀 a to je pak všude, že ženská nechce, vymlouvá se atp... tak to máme doma trochu naopak 🙂

Teď jen aby vyšel byt, mimi a ať se rozhoupe a požádá o ruku a bude to pohádka mých snů 🙂 Mimochodem šaty už mám vybrané, kytku taky, o místě jsem už taky nějak rozmyšlená.... 😀

simi1510
17. led 2017

@evabeda A zkusit se pobavit s lékařem? Ale záleží jaký je taky to špinění no .... a kolik dní máš tedy do ms?

kstablova
17. led 2017

@simi1510 no a já včera jak jsem nejprve myslela, že ovu test bude silnější dnes, tak jsem byla v klidu. Byla jsem 14 dní nemocná, jsem vlastně až od včerejška teprve v práci po Svátkách. No a já s malou jsme se uzdravily a partner dostal silnou rýmu. Takže teď je na hromadě on. A včera jak ten ovu test zaschl tak na to hledím, že ty čárky po zaschnutí byly fakt stejný. Dostala jsem se včera do postele až o půl dvanácté a nedalo mi to a tak jsem ještě toho svého zneužila 😀 😀 😀. pro jistotu. Mám už nějaký věk, tak není čas ztrácet čas a není čas na hrdinství. Chudák nemocen, ale nechal se 🙂. No ovu asi až dnes (test udělám až po návratu domů), tak jsem zvědavá jak se bude tvářit až budu večer zase prudit) Rýmečka je rýmečka přece 😀 😀 😀

Tak držím palce, aby to dnes i u vás vyšlo.

simi1510
17. led 2017

@arielka222 tak zkusit případně lékaře? Nebo zkus poradnu online - babyonline.cz

kstablova
17. led 2017

@simi1510 určitě není sex vše. Ale zase by to mělo fungovat nějak, abyste byli oba spokojení. Víš jak to myslím.... dokážeš si představit, že to takhle bude už napořád? Když máš sex tak ráda?

Jinak koukám, že ty už můžeš rovnou k oltáři 😀 😀

evabeda
17. led 2017

@simi1510 u doktora jsem byla v listopadu a jdu zase v dubnu. vše ok, my jsme špinění řešili už dřív, ted to tak na rok přešlo a pak minulý cyklus..do MS mám dva dny, takže už si naděje nedávám:( ale asi se další měsíc vyprdnu na veškerý testování a vyčistím hlavu, jinak mi z toho začne hrabat..🙂

simi1510
17. led 2017

@kstablova tak řekni, že jsi slyšela, že sex léčí 😀 a jestli se nemýlíš, tak on neumírá 😀

Ten můj tenkrát nemocný, tak pomalu umíral a vážně s ním nic nehlo 😀

kstablova
17. led 2017

@simi1510 haha to říkal teď partner 14 dní mně, že sex léčí 😀 😀 😀

Strana