icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
renmilka
1. říj 2015

Jinak já tehutest musím teprve koupit, zásobu nemám...

renmilka
1. říj 2015

Jo a tenhle fesak dneska padnul za mou nenazranost...😀😀😀

vapka
1. říj 2015

@renmilka tak to já jsem sežrala lísková jádra v čokoládě... 😝

renmilka
1. říj 2015

@vapka To je ještě dobrý, ale já předtím měla ještě Knacker ( taková uzenina vyrobená jakoby ze syrového masa nebo co to je) s kečupem... PMS klepe na dveře😯

renmilka
1. říj 2015

Uzenina ze syrového masa? No tak jo😀

vapka
1. říj 2015

@renmilka takže já dnes, ráno jsem si dala s malým toustíky, pak sušenka s kafem, pak další sušenka, no pokračovala jsem s dušenou mrkví s bramborem, pak jogurtík, pak kuře na paprice s knedlem a nakonec ty oříšky v čokoládě.... no kdo tady mluví o PMS 😀 😀 😀 😀

renmilka
1. říj 2015

@vapka Tak kdyby jsme nebyli dnes po venku, tak by to vypadalo podobně..

vapka
1. říj 2015

@renmilka no holka čas se přehoupl, jdu udělat drahému sváču do práce a juchajdím do pelechu, hezké sny a zítra 😀

renmilka
1. říj 2015

@vapka my se taky akorát chystame, já už mám svacinu hotovou😺 Tak zatiiim dobrou🌛

jasmina09
2. říj 2015

Good morning 😀 dneska jsem si hodila ty teploty do grafu na womenzone.cz a podle toho vychází ovulace až na 29.9(ten ovulační test byl pozitivní jakž takž 26.9) a poslední čoromoro bylo 27.9 sakra 😕 myslíte, že to případně vydrželi dva dny spermící? 😎

luciestancova
2. říj 2015

Ach jo, dneska 20. DC a ovulka ne a ne přijít, minulý měsíc byla 19. DC, teplota celkem nízko, testy stále negativní, jistíme pravidelně obden ... ☹ snad jsem to těma vitamínkama nepotlačila ☹

jasmina09
2. říj 2015

tak kecám, jsem posunula zápis teplot o jeden den když jsem to tam zadávala 🙂 takže 28.9 což by i sedělo s tím jakože pozitivním testem 26.9 (6-48 hodin po testu ovulka)

jasmina09
2. říj 2015

@luciestancova nezoufej vůbec, já podle grafu a testů měla ovulaci až 24 DC 🙂

luciestancova
2. říj 2015

@jasmina09 snad máš pravdu, je fakt, že mám cykly nepravidelný, takže to může přijít kdykoliv, testuju každej den :D

vapka
2. říj 2015

@jasmina09 No helou, no to jsi mě vyděsila, jsem se lekla, takže je vše v pořádku.... 😀

vapka
2. říj 2015

@luciestancova Jj, já to měla také každý den jiný, teď jsem OVU měla 21DC a minulý měsíc 16DC, teda jen podle ovulačních testů, teplotu neměřím, ale ta je asi přesná.... Každopádně testuj dál, někomu se šoupne ovulace klidně i den před MS....

jasmina09
2. říj 2015

@vapka no ja jsem se taky lekla, ale doufám,že případně i ty dva dny by to vydrželi 😕 😀

vapka
2. říj 2015

@jasmina09 jo to by určo dali 😀

renmilka
2. říj 2015

Dobre poledne😀😀😀 Nějaké nové symptomy???

vapka
2. říj 2015

@renmilka Ahojda, no tam prsa větší a větší.... no a divný pocit v břiše, takový zvláštní, snažím si to nepřipouštět a dávám to za vinu těm oříškům, které jsem včera sežrala...

vapka
2. říj 2015

@renmilka co Ty?

jasmina09
2. říj 2015

@renmilka ja nic moc, trošku citlivější močový měchýř..jinak nic 🙂

renmilka
2. říj 2015

@vapka
@jasmina09 Tak já pořad prsa bolestivý a občas lehký píchnuti někde u vaječníků... Jinak ok 🙂

jasmina09
2. říj 2015

@renmilka jsem zvědavá na další dny, jestli se objeví nějaké zajímavé příznaky 😀

renmilka
2. říj 2015

@jasmina09 těžko říci, u mě je to tak pestrý😀

vapka
2. říj 2015

@renmilka jasmina09 u mě je to také divočárna, neustále se mi plaší hormony.... To se ještě léčím se štítnou žlázou, takže ty hormony jsou opravdu jak na houpačce 😵

jasmina09
2. říj 2015

@vapka ja fakt nic moc nepozorují, teď jsem chytla paniku, jestli to spermící vůbec stihli 😀

vapka
2. říj 2015

@jasmina09 to víš že to stihli,,,, co by se tam flíkali 😀

renmilka
2. říj 2015

😀😀😀 Já nevím proč, ale mám pocit, že asi spermie mého skoro-manžela nemají sílu prorazit obal !

jasmina09
2. říj 2015

@renmilka tak ja taky nevím jestli to vydželi čekat 1-2 dny 😕 no dozvíme se to za pár dnů 😀

Strana