Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Právě jsem se pobl.... jsem po obědě a vybírala jsem myčku, no a asi se mi to vrátilo, jak jsem se ohla....
Ale tak koukala jsem na ty přípravky pro chlapy...jsou dobrý recenze na Fertilman, sice to není úplně nejlevnější, ale balení je na měsíc a jedná se o tříměsíční, max. čtyřměsíční kůru... Jde o mix vit.E, selenu, zinku a těch nejdůležitějších vitamínů...pak by se měl spermiogram výrazně zlepšit a mělo dojít i k pozitivním výsledkům... Stálo by to za úvahu 🙂
@renmilka my jsme dneska měli dramatický den, drahoušek si myslel,že ztratil klíč od auta ( má samozřejmě jen jeden), tak jsme převrátili byt vzhůru nohama, panika, že jako co teď konec světa a nakonec ho našel ve služebním autě 🙄 myslela jsem,že ho zabiju 😠 jinak co příznaky? u mě vůůůůbec nic 🙂
@jasmina09 Tak to jste měli teda rosambo😀 To znám, když se ztratili klíče doma, co bylo za coro moro ...My dnes nákupní den a zas natírání😀 Já mám teda občas v tom břiše takový zvláštní pocit a občas píchne ten vaječník,ale to zřídka a jen lehce... Teď je to období, kdy se vše kryje i s PMS 😕
@jasmina09 vapka To Jo, no jestli je má můj unavený jako je teď po ranních on sám.... Tak jsem zvědavá, a teď mě zrovna zabral pravý vaječník... Je to takové nárazové... Tak mě zároveň napadlo, aby jsme přišly i na jiné myšlenky a když už si takhle písem a řešíme lecos, že se tu mohla založit nějaká drbarna typu kosmetika, oblékání,vaření a další ženské zalezitosti nebo jak to nazvat, tedy jestli vás by to bavilo, ale o tom nepochybuju...a tam by jsme mohli probrat věci zas...A třeba by se někdo přidal .No a tady by jsme řešily testy a symptomy atd.😀A kontryhel😀
holky budu se opakovat, ale jsem na nás zvědavá jak blázen....

@jasmina09 to zaručeně, no zas mám v břiše ten zvláštní pocit, když něco dělám, teď jsem vytirala, a mimochodem k mému PMS patří zvýšena aktivita, typu víc uklizim a něco dělám doma...