icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
renmilka
2. říj 2015

@jasmina09 to zaručeně, no zas mám v břiše ten zvláštní pocit, když něco dělám, teď jsem vytirala, a mimochodem k mému PMS patří zvýšena aktivita, typu víc uklizim a něco dělám doma...

vapka
2. říj 2015

@renmilka a zobe na spermíky nějaké vytamíny?

jasmina09
2. říj 2015

@renmilka tak já mám taky zvláštní pocit v podbřišku jakoby brnění nebo nevím jak to specifikovat, včera večer jsem byla nafouklá a cítila jsem vaječníky, dnes OK 😝

renmilka
2. říj 2015

@vapka NEEE😤

jasmina09
2. říj 2015

@renmilka no ten můj taky nic nezobe 🙄

renmilka
2. říj 2015

@jasmina09 no něco podobného mám taky v tom břiše, ale i dnes... Že by jsme tam měly už hnízdo??🙌

jasmina09
2. říj 2015

@renmilka hnízdo 😀 😀 😀 no tak ja doufááááám,že joooo 😀

vapka
2. říj 2015

Právě jsem se pobl.... jsem po obědě a vybírala jsem myčku, no a asi se mi to vrátilo, jak jsem se ohla....

renmilka
2. říj 2015

@vapka 😀😀😀😀😀😀

jasmina09
2. říj 2015

@vapka ty to docela rozjizdis holka 😀

renmilka
2. říj 2015

Ale tak koukala jsem na ty přípravky pro chlapy...jsou dobrý recenze na Fertilman, sice to není úplně nejlevnější, ale balení je na měsíc a jedná se o tříměsíční, max. čtyřměsíční kůru... Jde o mix vit.E, selenu, zinku a těch nejdůležitějších vitamínů...pak by se měl spermiogram výrazně zlepšit a mělo dojít i k pozitivním výsledkům... Stálo by to za úvahu 🙂

jasmina09
2. říj 2015

@renmilka no pokud se nebude darit i nadale,tak.prachy neprachy,inveatujeme do toho 😀

renmilka
2. říj 2015

@jasmina09 jasan, tak balení cirka 400,- to není hrozný, myslela jsem oproti těm mým vitamínům... 🙂 Ještě pak budu brouzdat, co vše je. Kdyby jste na něco narazily, co by nám mohlo pomoct, co jsme ještě neprobraly😀...tak to sem taky hodte 😉

jasmina09
2. říj 2015

@renmilka jee nova foto, krasna 🙂 jinak abych se zase vratila k tomu kontryhelu, co sem cetla tak fakt hoooodne zen ho chvali 😀 nektery dokonce pisou ze se ma pit az do otehotneni

renmilka
2. říj 2015

@jasmina09 Moc moc díky... No jo, zvyk měnit fotky😊 Tak já myslela že ten kontryhel bude spíš pro ženský, co mají se sebou problém, tzn. nepravidelný cyklus nebo nějaké problémy s ovulací...?

jasmina09
2. říj 2015

@renmilka jj přesně tak ale navíc prý hezky navyšuje sliznici aby se mimi uhnízdilo 😀

renmilka
2. říj 2015

@jasmina09 tak já snad taky pojedu kontryhel 😀

vapka
2. říj 2015

@renmilka jasmina09 hele to nebude už potřeba, jasné? 😉

renmilka
2. říj 2015

@vapka Jestli budeš mít pravdu, tak tě normálně najdu a hluboce před tebou smeknu 😉

vapka
2. říj 2015

@renmilka říkám, že se pak sejdem 😉 já jsem původně také kousek od Prahy, jen jsem musela nechtěně jít sem do prdelkovic,,,,

renmilka
2. říj 2015

@vapka Tak já jsem pro každou srandu a Most není ani od Prahy daleko...🎃

vapka
2. říj 2015

@renmilka vidíš, já jsem sice u sedlčan, ale do práglu jezdím 😉

jasmina09
2. říj 2015

@renmilka my jsme dneska měli dramatický den, drahoušek si myslel,že ztratil klíč od auta ( má samozřejmě jen jeden), tak jsme převrátili byt vzhůru nohama, panika, že jako co teď konec světa a nakonec ho našel ve služebním autě 🙄 myslela jsem,že ho zabiju 😠 jinak co příznaky? u mě vůůůůbec nic 🙂

renmilka
2. říj 2015

@jasmina09 Tak to jste měli teda rosambo😀 To znám, když se ztratili klíče doma, co bylo za coro moro ...My dnes nákupní den a zas natírání😀 Já mám teda občas v tom břiše takový zvláštní pocit a občas píchne ten vaječník,ale to zřídka a jen lehce... Teď je to období, kdy se vše kryje i s PMS 😕

jasmina09
2. říj 2015

@renmilka no to ti povím pecka to byla 🙄 půlka dne v prde*y kvůli hledání klíčů 🙄 ale přežili jsme a hlavně, že je našel 😕 no mě už břicho nebolí jak včera dnes je to v poho

renmilka
2. říj 2015

@jasmina09 Tak aspoň přišly myšlenky i mimo testy...😀

jasmina09
2. říj 2015

@renmilka taky pravda 😀 člověk musí dělat i něco jiného než přemyšlet zda to spermie stihli atp 😀

renmilka
2. říj 2015

@jasmina09 vapka To Jo, no jestli je má můj unavený jako je teď po ranních on sám.... Tak jsem zvědavá, a teď mě zrovna zabral pravý vaječník... Je to takové nárazové... Tak mě zároveň napadlo, aby jsme přišly i na jiné myšlenky a když už si takhle písem a řešíme lecos, že se tu mohla založit nějaká drbarna typu kosmetika, oblékání,vaření a další ženské zalezitosti nebo jak to nazvat, tedy jestli vás by to bavilo, ale o tom nepochybuju...a tam by jsme mohli probrat věci zas...A třeba by se někdo přidal .No a tady by jsme řešily testy a symptomy atd.😀A kontryhel😀

vapka
2. říj 2015

holky budu se opakovat, ale jsem na nás zvědavá jak blázen....

jasmina09
2. říj 2015

@renmilka dobrý nápad já jsem pro a kontryhel nesmí chybět v žádném případě 😀
@vapka no, já tom mám tak, že jeden si myslím joo dali jsme jsme to a druhý den mám zas pochyby co když tohle, co když tamto.. 😕

Strana