icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
vapka
2. říj 2015

@renmilka jasmina09 tak to založíme třeba kecy, drby a nápady 😉

jasmina09
2. říj 2015

@renmilka název diskuze bude Kontryhel a jiné věci 😀

renmilka
2. říj 2015

Cokoliv a kdo se toho ujme? Já ani momentalne nevím, jak se tu zakládá nová diskuse... 😕

jasmina09
2. říj 2015

teď jsem na to koukala a nemůžu najít kde se to zakládá sakra

renmilka
2. říj 2015

Mrknu na to ...

renmilka
2. říj 2015

Už asi vím... Jít na kategorie a tam nahoře v rohu pravým založit diskusi... A pak zadat se do nějaké té kategorie... A jméno tedy ty kecy, drby a nápady? 😀

jasmina09
2. říj 2015

@renmilka třeba 🙂 tak to zkusíš založit?

renmilka
2. říj 2015

Jo jo

luciestancova
3. říj 2015

Ahojky, nezbývá některé doma inofolic a folandrol? koupila bych 🙂 díky

renmilka
3. říj 2015
renmilka
3. říj 2015

Tady je dneska nějaký klidek😉😀

vapka
3. říj 2015

jsem tuuu 😉

nada1985
5. říj 2015

Je tu někdo

vapka
5. říj 2015
renmilka
5. říj 2015

Tak co, jak to u vás vypadá??? Já mám už tak divně v břiše, takovy tlaceni pri namaze, takže čekám, že to ,,brzy,, přijde, teda mě občas zlobí břicho i pět dni předem, takže tomu dávám max. týden...

luciestancova
5. říj 2015

Holky, snad položím otázku srozumitelně, už jsem zoufalá..
Dneska mám 23 DC a ovulace nikde.. (mám nepravidelné cykly, ale takhle dlouho jsem ovulaci ještě neměla).
jakou jste měli maximální dobu ovulace vy? Mám ještě doufat, že přijde? ☹ ☹

nada1985
5. říj 2015

@renmilka od úterka do patka jsem měla plodný dny měla jsem i poměr ale dnes a včera mi picha podbřišku nevím co to je a mám dostat menstruace 13.10

nada1985
5. říj 2015

@luciestancova a kolik ti je

renmilka
5. říj 2015

@luciestancova Já si myslím, že ovulace může přijít opravdu kdykoliv, zvláště při tvých nepravidelných cyklech, někdo ovuluje i při menstruaci, teď to chce opravdu jen testovat... Anovulacni cyklus ale může být také, ten probíhá jednou za čas i u zdravých lidí... Co se týká mně, já tedy ovulacni testy dělala jen dvakrát, teď v září a v únoru, tam mi to sedí na ten 15.d.c. Ale maximum nevím, opravdu ale ovulace je nevyzpytatelna.

nada1985
5. říj 2015

Snažím se o miminko
@renmilka

renmilka
5. říj 2015

@nada1985 Na příznaky je ještě brzy, může to být premenstruační syndrom, který se může později krýt s rannymi tehotenskymi příznaky... Já mám taky termín podobně😊

renmilka
5. říj 2015

@nada1985 Já vím, už jsme to tady probíraly, já také skoro 2 roky.

nada1985
5. říj 2015

@renmilka to znamená ze to nechytilo a ze dostanu na sebe menstruace?

luciestancova
5. říj 2015

@nada1985 je mi 26

renmilka
5. říj 2015

@nada1985 Premenstruační syndrom se může objevit, protože tělo je zvyklé tak fungovat, ale to nic neznamená. Počkej na 13.10. a pak se dozvís pravdu, když nedostanes menstruaci, udělej si tehotensky test.

nada1985
5. říj 2015

@luciestancova me je 30 a 8 let toužíme po miminko

luciestancova
5. říj 2015

@nada1985 my se snažíme cca rok

vapka
5. říj 2015

@luciestancova testuj dále, OVU se může dostavit pokaždé jinak, já testuji dva měsíce a mám mezi sebou rozstřel 6 dní....

jasmina09
5. říj 2015

@luciestancova jak říkala renmilka, tak ovulace fakt může přijít kdykoliv, testuj dál a pokud budeš mít anovulační cyklus taky žádná tragedie, 1-2 v roce se to stát může, nezofej!🙂

renmilka
5. říj 2015

Ja tu měla ještě dva ovutesty a nedalo mi to a jeden jsem si schválně po osmi dnech udělala, jak to vyjde 😝 Zkušenost mám jen z února, kdy tedy dva dny po pozitivním bylo snehobilo... Hodim to pak sem...

Strana