Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Taky tam mám ducha, prostě negativní ovutest, no...jenže po osmi dnech,večer, já čekala, dle zkušenosti čisto...ty teda jedes, už tehutest, jo?😸
@vapka No je to možné, lidem co mají uz pekne pozitivní tehutest se ukazuje pozitivita i u ovutestu, ale jak je to na začátku jistě nevím... 😒 Ano, nějaká míra LH, ale jen mi je zajímavý, že poprvé jsem měla po ovu bílo hned. Co se týká nálady, také mi občas habruje, prsa pořad bolí po straně a to břicho občas dloubne, no. Klasika PMS... Ale nezoufej, pokud bude negac 😀 Myslím, že je poměrně brzy, ale tvou nedockavost chápu 🙂
@vapka jeee tak to držím palce, který DPO budeš zítra, jestli víc než 8 tak možná malý duch by už mohl být 🙂
@renmilka tak ja taky PMS už pocitují..nafouklé břicho, trochu mě bolí podbřišek, prsa jsou trochu větší a bolí ale ne moc, a co vše jsem před chvíli sežrala radši nebudu jmenovat, nálada přecitlivělá 😀
Ale v tom břiše mám fakt jak v pracce😀 Tlak a do toho mě najednou píchne nečekaně...🙈🙊
Joooo🙌
😀 😵 g 😀
@dzogobela To vůbec nevadí, ten test nemusí být u každého pak úplně bílý, dokonce i já včera si ze srandy 24.d.c. (tyden po ovu) udělala test a byla testovací čárka trochu vidět,ale ve výsledků samozřejmě už negativní, stejně jako teď u tebe. Nějaká hladina LH je v těle pořad. A nebo, že by se ti cyklus zbláznil a teprve by začala čárka tmavnout...
@dzogobela nemáš zač... No pokud to máš rozhazene, tak je možné vše, tzn.třeba ovulace přijde s tím, že se ti cyklus celkově prodloužil. Ale tak menstruace může přijít snad i tak a pokud ne, tak bych počkala na svoje maximum a pak to řešila. A ty počítas s jak dlouhým cyklem teď?
Mě právě zarazilo, že když jsem v únoru dělala ovutesty, měla jsem za pár dni po pozitivním bílo úplně...
@luciestancova paraaaaada,je to tam tak sup sup snazte se 🙂
@luciestancova Já 32 DC a stále nic 😀 a myslím, že tenhle cyklus už nic... :-/

@renmilka no tak ukaž, já mám taky ještě testy, ale mám tady i těhu test, tak jsem si říkala, že bych ho prubla ráno, jinak ovutest jsem prubla včera, no a něco tam je, není to silná čárka, ale bílo také ne.....