icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
vapka
5. říj 2015

@renmilka no tak ukaž, já mám taky ještě testy, ale mám tady i těhu test, tak jsem si říkala, že bych ho prubla ráno, jinak ovutest jsem prubla včera, no a něco tam je, není to silná čárka, ale bílo také ne.....

renmilka
5. říj 2015

😎

renmilka
5. říj 2015

Taky tam mám ducha, prostě negativní ovutest, no...jenže po osmi dnech,večer, já čekala, dle zkušenosti čisto...ty teda jedes, už tehutest, jo?😸

renmilka
5. říj 2015

@vapka Kéž by ty dusici byly náznakem HCG😏

vapka
5. říj 2015

@renmilka myslíš, že je to možné? Je to LH hormon a ten je v jisté míře asi pořád, ne? No snad to klaplo, i když já mám PMSku jak svině, dnes jsem byla i prudérní.... takže? No zítra počůrám ten těhutest a uvidím, no abych něco viděla 😀 a ne prd 😀

renmilka
5. říj 2015

@vapka No je to možné, lidem co mají uz pekne pozitivní tehutest se ukazuje pozitivita i u ovutestu, ale jak je to na začátku jistě nevím... 😒 Ano, nějaká míra LH, ale jen mi je zajímavý, že poprvé jsem měla po ovu bílo hned. Co se týká nálady, také mi občas habruje, prsa pořad bolí po straně a to břicho občas dloubne, no. Klasika PMS... Ale nezoufej, pokud bude negac 😀 Myslím, že je poměrně brzy, ale tvou nedockavost chápu 🙂

jasmina09
5. říj 2015

@vapka jeee tak to držím palce, který DPO budeš zítra, jestli víc než 8 tak možná malý duch by už mohl být 🙂
@renmilka tak ja taky PMS už pocitují..nafouklé břicho, trochu mě bolí podbřišek, prsa jsou trochu větší a bolí ale ne moc, a co vše jsem před chvíli sežrala radši nebudu jmenovat, nálada přecitlivělá 😀

jasmina09
5. říj 2015

@renmilka jo a ten ovu test..tam vůbec nemusí být sněhobílo, nějaká tá hladinka je během celého cyklu 😉

vapka
5. říj 2015

@jasmina09 27DC a 9DPO, no uvidím, každopádně dám vědět 😀

renmilka
5. říj 2015

@jasmina09 Taky mám v břiše všelijak... Já vím, ale já měla v únoru snehobilo, tak jsem ho s velkou pravděpodobností očekávala i teď😏

jasmina09
5. říj 2015

@vapka no to si piš ,že dáš vědět 😀 jsem zvědavááááááá!
@renmilka já tipuju, že kdybych udělala ovu test, tak sněhobílo nebude, i tamty co jsem dělala byly všechny vidět aspoň něco

renmilka
5. říj 2015

@jasmina09 no je to různý, prostě nevyzpytatelné😸😸

renmilka
5. říj 2015

Ale v tom břiše mám fakt jak v pracce😀 Tlak a do toho mě najednou píchne nečekaně...🙈🙊

jasmina09
5. říj 2015

@renmilka já mám to samé kočko 😝

renmilka
5. říj 2015

Joooo🙌

nada1985
6. říj 2015

😀 😵 g 😀

dzogobela
6. říj 2015

Holky mam furt pomerne vyrazny testovaci prouzek u ovu testu... Je to bezny? Ovulace nebyla,nebo jsem ji nechytla. Ted uz jsem 31 DC, tak cekam,kdy prijde MS. Cekala bych,ze ta druha carka bude postupne slabnout.... Na fotce vypada slabsi nez ve skutecnosti je.

renmilka
6. říj 2015

@dzogobela To vůbec nevadí, ten test nemusí být u každého pak úplně bílý, dokonce i já včera si ze srandy 24.d.c. (tyden po ovu) udělala test a byla testovací čárka trochu vidět,ale ve výsledků samozřejmě už negativní, stejně jako teď u tebe. Nějaká hladina LH je v těle pořad. A nebo, že by se ti cyklus zbláznil a teprve by začala čárka tmavnout...

dzogobela
6. říj 2015

@renmilka to ja jako tusila,ze nebude uplne bily,ale cekala bych,ze bude jeste svetlejsi..a ze to treba bude znamenat prichod MS. Nechce se mi zase na vyvolavacku☹ achjo,uz me ten muj cyklus rozciluje 😀 kazdopadne dik za reakci.

renmilka
6. říj 2015

@dzogobela nemáš zač... No pokud to máš rozhazene, tak je možné vše, tzn.třeba ovulace přijde s tím, že se ti cyklus celkově prodloužil. Ale tak menstruace může přijít snad i tak a pokud ne, tak bych počkala na svoje maximum a pak to řešila. A ty počítas s jak dlouhým cyklem teď?

zdraji
6. říj 2015

@dzogobela také to tak mám, celý cyklus, během ovulace zesílí, pak oslábne,zhruba takhle,ale nikdy nezmízí. Je to normální, LH nikdy k 0 neklesá.

renmilka
6. říj 2015

Mě právě zarazilo, že když jsem v únoru dělala ovutesty, měla jsem za pár dni po pozitivním bílo úplně...

dzogobela
6. říj 2015

@renmilka prave vubec nevim.. Od vysazeni jsem mela jednou 68 dni a jednou 41... Jinak nic. Takze vubec netusim. Pred HA jsem mela cyklus kolem 30 dnu...

renmilka
6. říj 2015

@dzogobela Tak to je hodně možný, že může ovulace teprve přijít... Kdyby se chystal zase tak dlouhý cyklus jako těch 68...půlka 34, vid...tak třeba do té doby zesílí...tyto nepravidelné cykly jsou fakt nevyzpytatelné 😕

vapka
6. říj 2015

@dzogobela mě to srovnal utrogestan, no a pila jsem kontryhelový čaj.... asi bych juchajdila k doktorce, ať se to zbytečně nenatahuje 😵

dzogobela
6. říj 2015

@vapka doktorka mi rekla,ze mam prijit,kdyz bude cyklus delsi nez cca 40 dni. Takze se tam urcite chystam,ale jeste mam nejaky cas... I kdyz nejradsi bych sla hned,tohle cekani je na prd.

vapka
6. říj 2015

@dzogobela tak to jo, ale třeba to nebude třeba 😉

luciestancova
7. říj 2015

Ahojky, vidím dobře, že je tam konečně 25 dc druhá čárka? 🙂 🙂 🙂

jasmina09
7. říj 2015

@luciestancova paraaaaada,je to tam tak sup sup snazte se 🙂

dzogobela
7. říj 2015

@luciestancova Já 32 DC a stále nic 😀 a myslím, že tenhle cyklus už nic... :-/