Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
tyjo holky mám z vás radost!!!! držím pěstičky!!!
Ja chci holky taky zjistit tehu tento cyklus, v teorii by to totiz mohlo vyjit tak, ze by se narodilo mimi na me narozky nebo kolem nich 😍
@evzenie2016 no nic jiné mu nezbývá, musí tam prostě vydržet:D každopádně jsem zjistila, že jsem asi hrozný stresátor :D nejdřív úpně v háji, že půl roku nic, teď úplně v háji, že nevím, jestli to vydrží a jestli to není nějaké mimo nebo bio těhu...a ty další věci, co mně případně ještě čekají :D nevím jak se mám uklidnit...:D a doma mi chlap teda nepřidává, snaží se být chudák realista, takže mi furt říká, ať se ještě úplně neraduju, že ještě může odejít, ale že aspoň víme, že on je plodný a já nemám nepřátelskou vagínu :D :D
@vanea tak to víš, že cloveka připadají tyhle různé pochybnosti. Ale zkus je zahrabat nějak hluubokoooo a mysli na to, že je to prostě ohromná radost a užívej si jì! Stát se může cokoliv, ale jen ať mimi cítí, že je vítáno 🙂 A chlap má pravdu. Ukázalo se, že je vše v pořádku, takže je potřeba se radovaaaat!
@vanea bohužel z vlastní zkušenosti potvrzuji, že od dvou čárek na testu budeš stresovat už pořád 😀 prvně jestli se mimi vyvíjí jak má, pak po porodu jestli dobře kojíš nebo dáváš správné um, pak příkrmy, jestli dobře oblíkáš, školka, škola, puberta atd 😀 už je to jednou pro vždy 😀 ale je to táááák krásné
@vanea Tak ja se po dobu 10 mesicu bala, ze je neco se mnou, to same se bal i chlap... jen to neříkal nahlas... pak to z nej jen vypadlo... a pak se to posejrilo ☹ a jsem zvedava, jak dlouho si k nam ted bude hledat cestu...
Dle jedne kartarky to melo byt na me, jak dlouho budu v praci a kdy se rozhodnu otehotnet, ze je pry nad nami... a vidis, 4.cyklus a zatim nic ...
@kotito to mám radost :D já už bych chtěla duben, to už bych mohla být víc v klidu:D
@evzenie2016 jsi moc hodná 😘 já se pokouším, ale jak ještě ty testíky nejsou úplně průkazné, tak to ve mně furt hlodá no..kdy bych se vůbec měla objednat k dr? teďka mi to přijde strašně brzo, aplikace mi říká, že jsem ve 3tt+4, otěhotněla jsem teoreticky na tři krále..takže to až tak za 3 týdny co?
@vanea cim pozdeji pujdes, tim lepsi pro tebe, usetris si nervy ohledně toho, co tam bude, jestli srdicko atp.
Sice to u me bylo blbe od zacatku, ale do te doby jsem to nemohla vedet, takze nejdriv ze tam nic neni, pak ze je to malicke, pak toto a tamto... a ty nevíš hned jak to je,...
Takze pokud ja pak budu tehu, tak pockam tak na ten 6.-7.tyden
@simi1510 to mně mrzí :( ono je to asi přirozené ten strach..achjo..že to musí být všecko tak komlikované a nefér..holky co děti nechtějí je mají, a my se tu trápíme už jakou dobu..
ale zase si říkám, že všechno má svůj čas..třeba prťousek čeká, až budeš v pohodě, až budeš spokojená i s prací a budeš mít tak nějak větší klid a radost ze všeho..ono to všecko přijde🙂 a třeba už se ti tam něco vrtí, hrozně bych ti to přála!!
@vanea nejhorsi bylo, jak jsem v pondeli nastoupila a ted hned cizi zenska rika sve problemy a ze sla v patek dobrovolně na potrat... to byla dýka do zad pro me... ja dite chci a co vse jsem si prožila a cekam kdy se povede... a jina ho nechá zabit.... ☹
A jako ano, rikam si, ze je to vse z nějakého duvodu a lepsi kdyz prijde ted, jak jsem v klidu, praci nejak vymyslim atp.... ale v te praci Predtim stres, tak to nemohlo dopadnout no a byl to následek ☹ ted byly zase stresy, telo se evidentně i zaseklo... a snad tim ze ovu byla az ted si telo řeklo, ze je v klidu... tak snad se povede ted nebo hold priste...
@vanea doktoři to počítají dle ms, muj ale treba to bral dle velikosti gestacniho váčku, co by tam uz v jeho velikosti melo byt... každá to mame jinak, nekdo to ma rychlejší, nekdo pomalejší... ale zkus se řídit dle ms, nebo kdybys věděla, ze ovu byla pozdeji nez jinak, tak dle toho a podle toho se objednat 🙂
Holky prominte ze zase vstupuji do diskuze :D jen proc neslabne?? Ten vcera vecer byl ale silnejsi kazdopadne to nechapu nikdy jsem nemela tolik testu s carkou.. Carka se objevuje fakt hned po namoceni.. @terka228 muzu te poprosit o fotky s temihle testy? Klidne do sz at nespamuju vim ze jsi je pouzivala
@vanea nejhorší je internet a modrý koník 😀 tady toho člověk vyčte toli, že se nervuje a nervuje. Já s dcerkou neměla uplně pohodové těhu, tak jsem furt seděla na koníku a četla a četla a spíš mě to nervovalo víc a víc. teď doufám, že jak se objeví // vyprdnu se na studování nesmyslů a bude lépe. Mě v těhu hrozně pomohl psychicky tady ten kámoš https://www.google.cz/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&...
@vanea Ahojda, gynekolog se nejprve orientuje podle poslední MS,ale zpresnuje dle skutečného měření ať už vacku nebo pak prďouse. A já bych klidně na gyn zavolala a tekla, že mi vyšel pozitivní test, dle MS jsem 3+4tta kdy by me mohli vyšetřit na potvrzení těhotenství. Dr.vidí brzy, jestli je vacek tam, kde ma byt a může měřit jeho velikost. Okoukne i vajecniky, zda.je tam všechno v odpovídajícím stavu. Srdicko.ja.viděla malilinko 6+3tt a ted 7+3tt už to bylo ze všech stran. Ale mimi se ted vyvíjí ohromně rychle. Za týden se obvykle zdvojnásobí nebo až skoro ztrojnásobí...ono je vždycky zajímavé vidět, co se tam děje 🙂
@vanea taky jsem už na to koukala...je jich víc typů. Je to spíš odposlech, než UTZ, ale uvažuji o něm 🙂
@vanea no s teplotou tehotna asi byt nemuzu.. jestli muzu at nespamuju poslu fotky do sz.. jak to slo.. Testy delam od 13dc dnes jsem 18dc bohuzel vcera jsem musela koupit tyhle comfort dosly mi moje..a carka jakoze pozitivni bych rekla byl 16dc a vcera 17dc vecer stejne silne carky.. Predtim byly testy opravdu ciste jeden jsem zkusila i nejak 9dc a taky cisty takze tohle me prekvapuje

@vanea mas krasny graf! Drzim palečky at to vydrzi!!!!