icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

kstablova
20. led 2017

@simi1510 Ahojky, já se právě vrátila z gyndy....měla jsem po revizi cystu, tak dnes jsem byla na kontrole, jestli cysta odešla (naštěstí ano). Ale při té příležitosti jsem se ptala, jestli proběhla ovulace. Doktorka mi řekla, že jí to připadá, že spíš právě ještě probíhá a že mám folikul na obou stranách. Takže prý jestli "tam" něco s partnerem posíláme, tak že máme ještě dál "posílat".... 😀. No překvapilo mě to. Sex byl v noci z neděle na pondělí a pak z pondělí na úterý, s tím, že v úterý podle teplot proběhla ovulace. Pak ne. Tak dnes tam teda ještě zkusíme něco poslat 😀. Je fakt, že podle aplikace fertilityfriend mi to označilo ovulaci v úterý, ale na womenzone mi to zatím píše, že ovulace podle teplot ještě nelze určit.... tak asi se budeme ještě dnes snažit. Snad jsme to opravdu neprošvihli! Snad to bude stačit, dnes večer přijedou kluci od partnera, takže doma tři děti a to bude obtížné to snažení 🙂
Na druhou stranu taky snad poprvé jsem včera a dnes cítila citlivé bradavky, což by tu ovulaci mohlo značit a také včera a předevčírem špinění (mívala jsem docela silné ovulační krvácení), takže by to možná i sedělo. Jinak ale ovulaci sama určitě nedokážu, vaječníky nebo tak jsem nikdy při ovu necítila....

kotito
20. led 2017

@vanea můj u toho chtěl být taky.Byl poprvé a co uslyšel srdíčko chtěl být uplně na každém UZ. Bylo to i dobré pro mě, protože jsem vždy koukala na miminko a moc nevnímala doktorku 😀 on si vždy zapamatoval jak je mimi velké a kolik cca váží . na 3D jsme pak vzali dokonce i obě mamky 🙂

kstablova
20. led 2017

@simi1510 jo a ovu test ještě ve středu hodně silný, včera už výrazně méně. Pozitivní byl v pondělí..... no je to takové zvláštní

simi1510
20. led 2017

@kstablova tak drzim pesti at se povede! 🙂 by to bylo super vid? 🙂

simi1510
20. led 2017

@kstablova co tam ty doktorky vidi? 😂 Jak u @terka228

kstablova
20. led 2017

@simi1510 z toho Tvého grafu BT jsem vážně jelen 😲

kstablova
20. led 2017

@simi1510 děkuji Simi. Bylo by to fajn. V únoru slavíme teprve druhé výročí s tím, že při prvním jsme se zasnoubili, tak když už nebude svatba do roka a do dne (nespěchám na to moc), tak třeba by se povedlo to mimi 🙂

A při té kontrole jsem si na to přesně vzpomněla, na Terku, že ti doktoři mi v tom udělají vždycky takový binec 🙂. Nevím co tam vidí. Já se snažila koukat na UTZ a stejně jsem neviděla nic. 🙂

Doktor přece na UTZ pozná, že folikul prasknul ne? Snad z toho zase nebudou cysty ☹

simi1510
20. led 2017

@kstablova to jsme dve 😂 Ale v teorii dneska 3 dpo? 😃

simi1510
20. led 2017

@kstablova ja vubec nevim. Muj doktor mi na pravidelne kontrole v listopadu rekl, ze se mame jeste ten cyklus chránit a pak se uz snazit. Tak jsem si z toho vydedukovala, ze to akorát odpovídalo ovulce (i dle testu), ale monitor na me nemířil, tak nevim. Popravde ja ani obcas nevim, kde hledat pak na utz ty miminka, kdyz je to zacatek 😂

simi1510
20. led 2017

@kstablova a dva roky vyroci? 🙂 to my mame ted v pondeli dva roky 😂

A cysty urcite nebudou! Uz nesmí! 😉

kstablova
20. led 2017

@simi1510 No přesně. Já si pamatuju jak jsem byla na UTZ, když jsem čekala dceru. doktorka říká tady je srdíčko, tady močový měchýř, tady to a ono a já neviděla nikdy nic. Pak jsem doma hleděla na ty fotky a taky nic. Pak až bylo mimi větší, tak už člověk pozná hlavu ruce nohy 😀, ale ty vnitřní orgány nebo tak, to vůbec 😀. Nemluvě o pohlaví. To jsem ani nevěděla kolikrát kde to mám hledat 😀

Budu držet palce, jestli dneska 3 DPO 👍

Jdu si lehnout. Mám dnes volno a od rána sotva jsem vstala, mě brutálně bolí hlava ☹

kstablova
20. led 2017

@simi1510 tak to taky gratuluji k výročí 🙂. no letí to. S exmanželem jsem byla 12 let....a teď už dva roky zkouším druhý pokus..... 🙂

Jinak doktorka sice říkala taky tři měsíce čekat, ale asi pochopila, že ty dvě MS jí musí stačit, když se ptám na ovulaci. (a to neví, že jsme se snažili už po první porevizní MS) 😀

deli_lah
20. led 2017

@kstablova
@simi1510 ne že bych vám vyloženě chtěla lézt do hovoru, ale ty 2 roku výročí mě úplně praštily do očí 😀 také budeme mít, příští týden 😀 tak holky, ať se nám zadaří co nejdříve 🙂

kstablova
20. led 2017

@deli_lah v tom případě gratulace i Tobě 🙂 🙂 🙂. Tak ať ta druhá výročí oslavíme i dvěmi čárkami na testech !!!!!! Tak se snažte jooo? 😀 😀 😀

simi1510
20. led 2017

@deli_lah tak flašku na to 😂 A ja si rikala, ze jsem treba pro nekoho magor, kdyz jsme spolu dva roky a mimi je v planu uz 😂

terka228
20. led 2017

@evzenie2016 grafíček dám z domova po půl jedné. MZ čekám dnes,sobota max.neděle dle ff 😊ale záda nebolej....tak doufám,že to vyjde!!!!!

kstablova
20. led 2017

@simi1510 ne to určitě ne. My jsme spolu taky teprve dva roky, ale je mi 36 a pokud chceme mít dítě, tak nemáme moc čas ses tím nějak roztahovat.... snažíme se skoro rok... ale zase už máme oba za sebou manželství a celkem nějaké zkušenosti a už oba víme co jeden od druhého chceme a nechceme a proto nám to klape... takže není třeba to protahovat 🙂

Vy jste se začali snažit nějak hned, co jste spolu začali chodit ne? 😀

kotito
20. led 2017

@simi1510 pokud se lidi mají rádi a jde jim to spolu není na co čekat🙂 My chtěli mimčo po 3 letech a nakonec přišlo až skoro po 8letech snažení.

simi1510
20. led 2017

@kstablova Nn hned ne 🙂 ale v zari 2015 jsme to nechali osudu 🙂

Ja mam pocit, ze on je ten nejlepsi chlap a jineho nechci 🙂

simi1510
20. led 2017

@kotito hlavne ze prislo 🙂 kazdy to ma nejak vid 🙂

kacitka16
20. led 2017

Ahoj holky, je možné aby ovu test úplně nezesílil a než dosáhl úplných jasných // tak zase slábl? :/ kojím, tak jestli to není ovlivněno třeba hormony :(

deli_lah
20. led 2017

@simi1510 já jsem zastánce toho, že když to chtějí oba tak není důvod čekat 🙂 sestřenice se s přítelem snaží až po 6ti letech vztahu a po svatbě, sestra naopak otěhotněla po 3 měsících vztahu 😀 (už jsou spolu asi 8 let, mají 2 děti, vzali se, prostě mega štěstí). My skoro už po půl roce mluvili o dětech, svatbě apod věcech 😀 bláznivé no, ale snažíme se až od prosince (tohohle) 🙂 máme ráda podobné věci, oba máme stejné plány pro budoucnost 😀

kotito
20. led 2017

@simi1510 jj jasný, hlavně že to přišlo 🙂 Rozhodně to stálo za to!

simi1510
20. led 2017

@deli_lah my se nasli v praci, rok kolem sebe chodili a pak byl on ten, ktereho jsem zajímala, jak se mam a tak, v praci byly tenkrat problemy ... a pak se dal panák, podruhe a začali jsme spolu chodit 🙂 rok uz spolu bydlíme. Mame stejne názory na hlavní veci, je nam fajn spolu, i kdyz obcas ten sex vazne, ale chova se ke mne jinak uzasne a jsem pro nej vsechno. A mozna i ta revize nas k sobe jeste vic primkla. I kdyz dle nej by radeji doresil nejdriv byt a teprve pak mimi, tak ja zase si rikam, byt je snad uz na spadnutí a na mimi se musi stejne pak cekat 9 mesicu a on to hold nechává náhodě a osudu 🙂 ale vcera jsme se bavili vecer o vecech, tak snad je vse na dobre cestě 🙂 a kdyz se to nezadarilo ted tak treba uz priste 🙂

Mi vcera rika, ja ani nevim, kdy mas tu svou ovulaci... a ja na nej, a pomohlo by kdybys to věděl? Sam si rikal ze to nechceš, ze to beres pak jak povinnost... a on ze to je fakt, ze to vedet nemusi.. a ja rikam ty to mozna nevíš, ale ten tvuj kamos jo a zrazujete se v te dobe navzajem 😂

kotito
20. led 2017

@kacitka16 zkoušíš první měsíc? Pokud kojíš ovu vůbec mít nemusíš. Ale třeba máš jen anovulační cyklus . Chce testovat aspon 3 cykly. Nejlepší je kombinovat s měřením bazální teploty

simi1510
20. led 2017

@kacitka16 je mozne, ze tu silnejsi čárku si "prosvihla", ze byla dříve nez si pak testovala 🙂

misicka74
20. led 2017

@terka228 Teri, co to vidím, gratulace 🙂 sílí. vidím

simi1510
20. led 2017

@kacitka16 nebo jak rika @kotito

deli_lah
20. led 2017

@simi1510 Hele neboj, už se do toho dostává 🙂 minulý měsíc přítel jak žádné testování (ani ovu ani těhu) a tenhle měsíc hned nákupy a ovu testy 😀 asi nebyl rád, že to nevyšlo hned napoprvé (nejspíš si ten chlap pak nepřijde jako "kanec"). Jinak jsme byli spolužáci na VŠ, jen každý v jiné skupině 😀 Neříkám, že je to nonstop růžový a také řešíme byt, práci... ale oba se shodneme na tom, že nechceme dítě až kdovíkdy a případně si trošku počkáme na to druhé 🙂 Já stejně nechci děti věkově moc blízko sebe...

simi1510
20. led 2017

@deli_lah mne prijde prave, ze si rika vyslo to tenkrat nejak, tak to vyjde zase casem.

Tak to je dobry 🙂 jeste ale ze je mame ze? 🙂

Strana