icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

sedlackovak
22. led 2017

ahoj holky měla z vás ovulační krvácení,myslím si že ho mám,není to tak hrozny,ale potřebovala bych vědět,jestli jste to některá měla

terka228
22. led 2017

@simi1510 myslím, že ne 🙂

simi1510
22. led 2017

@terka228 mě právě je jen divné to, že tu byla návštěva a s nimi fenka a skákala na mě stejně jako v létě, ačkoliv jindy to nedělá... Tak mě to jen napadlo 😀

terka228
22. led 2017

@simi1510 když 5DPO se teprve zahnizďuje...ale možné je vše 🙂 za pár dní jsem zvědavá....kdy budeš testovat?

simi1510
22. led 2017

@terka228 uvidím dle teploty, co bude dělat nebo ne... Jediný co mě napadá, že bych pak musela být víc dní, než si myslím... ale dle grafu to nedává smysl 😀 I když kdo ví u toho mého grafu tento měsíc, že? 😀

právě že jinak se nenechá vzít ani do ruky od někoho jiného, nebo se snažit vyškrábat se ti na klín... A tenkrát jsem nechápala, proč to dělá a o dva dny později jsem to zjistila 😀 Hlavně co tenkrát vína jsem tam u nich vypila... 😀

vanea
22. led 2017

@terka228 ahoj, máš krásné testíky!! akorát jestli si chceš nechat digitál na památku, tak je u něj blbé, že se po 24 hodinách vybije:/ takže tam ten výsledek nezůstává:( dá se to akorát tak vyfotit:D už plánuješ návštěvu u doktora?🙂

@kotito hojky, jj už mám po termínu, dneska meškám 3-4 den🙂 vypadá to zatím dobře, testíky sílí, clearblue už mi taky hodil další týden🙂 takže to vypadá dobře🙂 !

simi1510
22. led 2017

@vanea juuhuuuuu, to je krásný vidět, že už jsi se posunula o týden 🙂

Já nejspíš 5 DPO a trpím zase na bolest podbřišku jak čert ☹

vanea
22. led 2017

@simi1510 ahooj, ty já jsem u těch tvých grafů a testů zmatená jak srnka na václaváku:X to to takhle míváš vždycky, nebo je to teďka nějaké echt divné? každopádně jestli jsi po ovu, tak snad ti ty bolesti brzo přestanou:/ kdy čekáš ms?

simi1510
22. led 2017

@vanea právě že do tohoto cyklu nikdy, vše bylo krásně jasné, pochopitelné... Resp. od té revize to hapruje víc - že 1. po revizi po přesně 6 týdnech, druhá 32, další 30... ale teď jsem 32 dní a cca 5 dpo? Původně tento víkend měla být dle výpočtů mrcha. Ale je fakt, že dle grafů po revizi jsem stejně odhadla, kdy asi přijde, atp. Ale co se děje teď za ty hory? 😀 nikdyyyyyyy

Dle pozdější ovulky, pokud je LF stále nějakých 11 dnů, tak asi hold příští víkend no.

terka228
22. led 2017

@vanea Ano,já vím...už jsem ho loni použila,ale pak jsem o mimi přišla...
Zítra budu volat Dr. mám jít hned na krev,když zjistím pozit.test,takže půjdu na krev... 😊

simi1510
22. led 2017

@vanea jediný co mě napadá, že to GS Mimistar, co mi tu někdo vychvaloval a říkal, jak po něm hned otěhotněl, mi to nějak rozházelo. V minulých cyklech jsem brala femibion a po revizi nosifol a nic takovéhoto se nestalo :-/

vanea
22. led 2017

@simi1510 tak třeba je to jen nějaký divný měsíční výkyv 🙂 příští cyklus už by se to mohlo hodit buď do normálu, a nebo třeba na tebe vykoukne nějaký pozitivní test=) jestli máš mít ms až přístí víkend, tak by se tam teďka stejně ukázalo kulové:/ zase čekat , všichni jsme tu furt na nějaké čekačce:D se člověk naučí trpělivosti při plánování potomstva :D

simi1510
22. led 2017

@vanea ano, jako je to vše o trpělivosti, čekání... Ale... jako tento měsíc to vypadá skoro zase na nějakých 40 denní cyklus 😀 alespoň, že vím, že ovu byla... i když možná být u doktora, tak mi řekne, že přijde možná tak za rok, když to tu vidím? 😀

Jsem na to zvědavá no. Právě že mě trošku rozhodil ten pes přítelova táty... Že jindy, když mě viděla, tak nic, spíš se nechat podrbat jen a jít pryč a po svém....

vanea
22. led 2017

@terka228 ahaaa, já právě četla že by sis ho chtěla nechat na památku, tak mně to asi zmátlo, pardon:D
a tak supr, to to budeš mít brzoučko potvrzené, hezky uvidíš, jak roste hcg🙂 ale testy sílí nádherně 👍

simi1510
22. led 2017

@terka228 jestli jdeš zítra případně rovnou na krev, nebo pozítří, budu držet pěsti! Hlavně ať to je vše v pořádku!

vanea
22. led 2017

@simi1510 no je to zajímavé, ale říká se, že zvířata to občas vycítí dřív než nějaký test, tak kdo ví;) taky bych chtěla citlivého psa na tady ty věci🙂 ten náš pošuk čumí furt stejně blbě, takže z jeho chování bych nepoznala nic :D ten reaguje akorát když sebou někde fláknu a jde mně "zachraňovat" :D

simi1510
22. led 2017

@vanea 😀 tak naše kočka doma? Ta vůbec nic v tom létě a nevím, buď nereaguje a nebo poznala, že to není ok... Ale ségra teď byla nemocná a od ní se stranila, když jsme byly nemocné, tak se stranila vždy, aby sama něco asi nechytla 😀

Tak právě nevím no, uvidíme co to bude. Jsem právě říkala, že jedině, že by byla ovulka nějaký den dřív, ještě případně před tím velkým skokem o 2 dny dřív, že by se to už poznalo... Ale nevím no. Hold příští týden přijde rozuzlení. Nic jiného stejně teď neudělám no 😀

arielka222
22. led 2017

Holky tak ja dneska zkoušela tehu test, zítra mám dostat ms a je tam slaba carka 🙂 tak jsem tedy zvědavá jak to dopadne a jestli bude silit. Delala jsem pepino tak nevim jestli dela falesne a nebo ne. Pac vůbec necítím žádné příznaky 🙂

vanea
22. led 2017

@simi1510 jasně no, tak prostě vydržet a čekat :D třeba zešílí kočka a budeš mít jasno, že se tam něco kuchtí:D

@arielka222 hojky, držím palec ať to vyjde!!! mně pepino dělá nejslabší čárky, na všem jiném jsem už ten 10-11DPO něco viděla, ale na tom pepinu byl jen stín..tak třeba má míň barviva, jestli ducháčkuje netuším, mně sotva ukázal skutečné těhu:/ teďka už je teda nemám, abych zkusila sílu čárky 3-4dny meškání... ale zkusila bych pak za ty dva dny jiný testík, jestli ti ms nedorazí🙂

simi1510
22. led 2017

@arielka222 Pepino nemá špatné reference, takže by neměl být falešný 🙂 A to je superrrrrrrr, držím pěsti, ať se to podaří!!!!

arielka222
22. led 2017

@vanea ano přesně tak hlavně jsem zatím v klidu pac vím ze to ještě nic neznamená . Počkám do uterka jestli ms nedorazí a pořádně udělam další test ;)

simi1510
22. led 2017

@vanea Číča je u rodiny, a momentálně se mrouská 😀

arielka222
22. led 2017

@simi1510 děkuji. Je to fakt růžová slaba carka ale nic z toho nevozuji. Uvidíme v utery. A to pritim v patek na testu nic nebylo. Ale kéž by to bylo v pořádku ;)

simi1510
22. led 2017

@arielka222 když je růžová, tak to je 🙂 Nesmí být šedivá, to znamená, že je falešná 🙂

vanea
22. led 2017

@simi1510 to na ni taky přišlo z té snažící nálady od tebe :D

@arielka222 jj, ale tak naděje tam je, zvlášť jestli je ta čárečka růžová ;) budu moc držet palce!!

simi1510
22. led 2017

@vanea to nevím 😀 Já jí neviděla asi týden a něco 😀

terka228
22. led 2017

@simi1510 Děkuju moc 😊už mám z toho trochu nervíky.... 🙂

terka228
22. led 2017

@arielka222 Já taky dělala Pepíno.Čárečka se ukázala sice až později naž napr. Na testu Comfort,ale co vím,je dost spolehlivý.Držím palečky,ať sílí 😀

arielka222
22. led 2017

@terka228
@simi1510
@vanea děkuji moc holky. Ale po předchozích zkušenostech s biochemickym a zamklym tehu to zatím nehrotím 🙂

evzenie2016
22. led 2017

@terka228 Teri, tak zmaknes krev hned zítra? Budu moooc napnuta a těším se na dobré zprávy! A taky jsem zvědavá na.výraz dr, když podle ní bys měla být sotva po ovu a Ty už si čárkuješ na testech 😀

Strana