icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

arielka222
26. led 2017

@deli_lah no právě já mám taky strach co se tam ukáže. Příští týden by tam melo byt právě už 3+ tak uvidím 😂

deli_lah
26. led 2017

@arielka222 já právě nevím, jak nevím kdy byla ovulace 😀 tak i proto mě to zajímá, zas čárky mám celkem slabé, tak nejspíš byla až po 16dc :D (do té doby jsem dělala testy, ale pak mě to nebavilo, když čárka zeslábla)

arielka222
26. led 2017

@vanea tak snad bude fal hezký sílit ;) musi. Já právě nevím jak sem to mela minule ale břicho me asi taky bolelo a pak to nějak odeznělo. Ale je to fakt nepříjemný se mi vždycky z té křece udělá až zle. A ty jsi kolik teď ? Už jsi byla u dr?

arielka222
26. led 2017

@deli_lah aha tak zkus a uvidíš 🙂 Já měla teď ovu až 21DC 🙂 ale vim teda přesně datum 🙂 sem bolesti lezla po zdi 😂

deli_lah
26. led 2017

@arielka222 jeej to já ne, ale asi bych radši tu bolest, abych aspoň věděla kdy to bylo 😀 takhle tomu pořád nevěřím a přijde mi to hrozně zvláštní, že žádná ms a pozit. testy 🙂

arielka222
26. led 2017

@deli_lah musíš tomu věřit ;) je to krása..já už nám tahle testy pozitivní po treti a bohuzel ani jednou sem nedošla až ke zdárnému konci. Tak snad ted do třetice už z toho bude mimi 🙂

deli_lah
26. led 2017

@arielka222 určitě bude 🙂 držím palce 😉 🍀

vanea
26. led 2017

@arielka222 dneska 5+3, k dr jdu až příští pátek🙂 zatím je všechno tak nějak normální ...není mi nijak extra zle, spíš mám takový žaludek na vodě, střídající se s vlčím hladem:D občas se mi zamotá hlava a jinak ty bolesti už přešly, jen občas cítím jakoby "natažený" podbřišek, nevím jak to říct:D prostě není úplně uvolněný=D ale pak to zas přestane🙂 špinit nešpiním, čárka sílí, za chvilku už nebude mít kam sílit🙂 tak asi dobrý=) jsem nedočkavá, už chci něco vidět, nejlépe žížalku se srdíčkem :D 😍

arielka222
26. led 2017

@vanea juuu tak to je krása 🙂.Já mám taky žaludek na vodě celý den a večer nevím co bych sežrala 😂 včera sem vypila octovou omáčku a to ocet fakt nerada 😂 hlavně at mrnousek teda hezky roste a carka sili..já se k dr objednám az na 7-8tt abych už rovnou věděla na čem jsem..tak to už budeš mít srdicko příští týden ;)

kstablova
26. led 2017

@simi1510
@jullli
Ahojky, já dnes takhle. Večer Vás snad dočtu, mám dnes celodenní meeting v práci ☹

kotito
26. led 2017

@vanea dobrá tak zapomínám 😀

jullli
26. led 2017

@kstablova
Ahojky super krasne se drzi nahore 🙂
Tak hlavne at ti to utece ;)

kstablova
26. led 2017

@jullli jsem se koukala zpětně, tak mě se vždycky držela krásně nahoře a spadla až den před nebo v den MS..... já spíš teď hledám to hnízdění, jestli nějaké bude.... vím, že to není u všech, ale stejně by mě to víc uklidnilo 🙂

vanea
26. led 2017

@arielka222 fuj, představa octové omáčky nic moc teda, ble:D 😖 a tak to už budeš mít jasno, jsem se tak mohla možná objednat o pár dní později :X no ale už to je:D jsem zvědavá, co uvidíme...

@kotito taky neodpovídáš?:D

arielka222
26. led 2017

@vanea no tak nevím co to bylo za pohnutku ale kyselý mě teď hodně zajímá 😂 to už půjde vidět hezky, já minule byla 5+6 a byl videt žloutkový váček a 7+6 už bylo embryo i se srdíčkem ;) pak se to v 9+3 zastavilo tak bych se nejradši objednala az na tu dobu ale tak dlouho nevydržím..

simi1510
26. led 2017

@kstablova se ti to nejak drzi co? At zvladnes meeting! 🙂

vanea
26. led 2017

@arielka222 to mně moc mrzí :( tentokrát snad všecko klapne a bude v pořádku!!!🙂) zase fajn, že alespoň vyloučí nějaké špatnosti a potvrdí ti to hezky🙂
já už bych byla nejradši v druhém trimestru =D tohle mi totiž přijde jako hrozné stresování a natahování a vůbec...hrozně mně štve, že to ani nemůžu nikomu říct, protože vlastně vůbec nevím, jestli je bobek v pořádku a tak :/ mámu po telefonu odbývám, ta se furt ptá:D a já bych od ní potřebovala uklidnit, chlap mně stresuje, protože ten už by to nejradši všem řekl:D no děs:D

simi1510
26. led 2017

@arielka222 krasne testy mas 🙂 drzim pesti!!!!

simi1510
26. led 2017

@jullli to jsem na tebe zvedava holka 🙂

@deli_lah drzim pesti! At to jen a jen sili!

janina92
26. led 2017

@vanea ahoj tak dnesni testik mi prijde stejny jako vcera, ale nejsem si jista zda je vubec pozitivni..no nevadi, tulime se preci z lasky ❤ budto to vyjde nebo ne ...ale bylo by to super 🙂 preji hezky den

jullli
26. led 2017

@simi1510 nooo holka ja sama na sebe taky a taky na tebe 🙂

arielka222
26. led 2017

@simi1510 děkuji Simčo ;)

arielka222
26. led 2017

@vanea přesně tak to čekání je nekonečné. Minule jsme to všem řekli po srdíčku a stejně se to posrali. Teď budu čekat a řekneme to až po screeningu pokud bude vse v pořádku. Mam teď z toho ale dobrý pocit 🙂 ale nela jsem v planu ze chci po potvrzení tehu dr neschopenku tak nevím co říct v práci :( tam to oznamovat nechci a bude jim napadne ze chci být měsíc doma :( ale po mých zkušenostech bych chtěla být v klidu

volfikovi
26. led 2017

Ahoj holky
gratulace dalším těhulkám.
Stále mám na prodej gelik na podporu početí 30 ml za 190 kč i s poštou .Pokud by měl někdo zájem pisnete mi do zpráv my ho bohužel nemůžeme

Jinak já jsem dnes 39 Dc menzes nikde ani náznaky ,žádné bolesti atd. Na ovu testech duši sice pěkně barevní ,ale negativní prostě jen duchové.
Na vyvolávačku nejdu kašlu na to uvidím co bud dál..

janina92
26. led 2017

@vanea mooc gratuluji 🙂😍

vanea
26. led 2017

@janina92 Ahooj, mně to přijde o maličko silnější, ale možná je to tím, že ještě není zaschlý🙂 a přesně, hezky se tulte, aspoň máte doma zábavu na večery :D držím palečky!

@arielka222 to je dobře =) a neschopenku na měsíc, do konce trimestru?🙂 V práci to snad pochopí...já bych to řekla alespon šéfovi/šéfce, ať to ostatním neříká a řekne že jsi třeba nemocná..byla bych upřímná, spíš to pochopí si myslím...ale nevím jakého máš šéfa no..moje je v pohodě a těhule, takže ta to asi pochopí, té to plánuju říct taky tak nějak dřív, aby věděla, co se děje a proč jsem třeba taková umrtvená v práci, lítám furt k doktorovi a tak=)

vanea
26. led 2017

@janina92 jé děkuju :D jsi hodná =))

terka228
26. led 2017

@jullli no paráda, hezky se teplotka zvedla....jen tak dál 🙂

terka228
26. led 2017

@simi1510 taky se Ti krásně drží nahoře 🙂

volfikovi
26. led 2017

Tak sem zmatená. Měla sem doma posledni ovu test. Myslela sem si,že bude čistý když už sem 39 DC minulé dva cykly jsem měla přesně 35 dni takže už 4 dny meškám.
a ona tam je čárka , pomeřně viditelná žádný světlý dušík.. Jak to,že zesílila ?
to sem z toho jelen 😲

Strana