icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

jullli
27. led 2017

@simi1510 To nevadi, jeste je brzo 🙂

jullli
27. led 2017

@simi1510 a co ovulak

simi1510
27. led 2017

@jullli dneska slabsi

jullli
27. led 2017

@simi1510 Tak jako v podstate je porad cas, takze urcite bych nevesela hlavu 🙂 je to naprd skoda ze to clovek nevi hned

simi1510
27. led 2017

@jullli bud hold prijde a budeme se snazit dal a nebo se to ukaze no 🙂 jen uz bych chtela mit to jedno mimi aspon no

jullli
27. led 2017

@simi1510 ja te chapu, sice mrne uz mam ale neni to uz miminko, a ted vsichni kolem tehotni a nebo porodili ve svem okoli mam kamaradky 4tehotne a jedna porodila ;)

simi1510
27. led 2017

@jullli ja bych to mozna brala jeste jinak, kdyby se tenkrat nezadarilo a nemusela jsem na revizi no... ten pocit mi chybí z te doby ☹

Tak hold to stejne bude bud a nebo... aby to nebylo, jako s ms... doktor rekl za 6 tydnu to dostanete... a presne na 6.tyden od revize... pak rekl otehotnet muzete za 3 cykly, pak rekl, ze mohu po 2 uz, ale to nevyslo...

Na druhou stranu by se mi to asi blbe vysvětlovalo toto, kdyby se povedlo. Ze se cyklus natáhnou, ovu pozdeji atp 😂

jullli
27. led 2017

@simi1510 tak bud v klidu ovulaky mi taky zesvetlali, tehulaky nemam ty mam zabaveny... Vim jak to myslis, on to clovek neovlivni...
Ale tak nejak me prepadaji chmury ze to nevyslo... No nenadelam nic ze..

terka228
27. led 2017

@simi1510 Dneska jsi ale teprve 10dpo.Já měla taky negativní,až 12dpo jsem měla stínek....vydrž !!!!! 😀

evabeda
27. led 2017

@simi1510
@jullli holky přesně vím, jak se cítíte..taky jsem to minulý měsíc viděla moc nadějně, ovu byly silný a mrcha došla:( ale vy máte ještě čas, tak nevěště hlavu a brzy už budete vědět!🙂 a kdyžtak zase "hurá" do snažení!🙂 Simi, přeji hodně štěstí v podnikání!

simi1510
27. led 2017

@terka228 uvidíme, ale děkuji za povzbuzení 🙂

simi1510
27. led 2017

@evabeda při nejhorším aspoň zaměstnám hlavu a nebudu na to tak myslet no 😀 Děkuju!

Zatím naděje ještě je... ale kdo ví... jednou se tu sejdeme stejně 🙂

simi1510
27. led 2017

@jullli včera jsme dali tulení, ale já v poslední době nemám na to vůbec chuť, nic mi to neříká ☹ Nevím kde se stala chyba, když ještě donedávna jsem chtěla klidně i každý den....

jullli
27. led 2017

@evabeda diky no cas je to jo ;)
Clovek nad tim porad premysli... Kazdopadne jsem si tak nejak rekla ze pristi mesic vydrzim bez mereni... Aspo jeden mesic :D

jullli
27. led 2017

@simi1510 vis co? Tohle je normalni mam to stejne vzdy po ovu... Proste neni chut

evabeda
27. led 2017

@jullli přesně tak to mám tento měsíc já!cítíla jsem, že už na to myslím až moc a hrozně to řeším, takže ted nedělám testy a nechám to prostě tak, že to budeme dělat, když budeme mít chut! Sice ted mám angínu a ta mi to vše trošku hatí, ale snad aspon párkrát to tento měsíc stihnem🙂 Ale asi to chce semtam pauzu..i když už bych to 1.miminko chtěla, ne že ne..

simi1510
27. led 2017

@jullli já to právě neznám vůbec 😀

jullli
27. led 2017

@evabeda ono se rika proste ze hlava je velky problem no.. Ja vzdy po ovu dobry dobry a jak se blizi ms tak se pristihnu ze mam naladu pod psa a jen cekam co bude :/ veeim ze i muze uz to stve... A me samotnou taky

jullli
27. led 2017

@simi1510 tak to bud rada neni o co stat 🙂

simi1510
27. led 2017

@jullli ale teď mi to možná samotné vadí... že prostě se nepoznávám... myslela jsem, že to bude lepší při tom, ale ne a ten můj byl ještě smutný že to bylo rychlé... ☹

evabeda
27. led 2017

@jullli přesně tak, chlap už mi řekl, že ho to takhle štve a to mi za to nestojí..musím si to v hlavě přenastavit, protože vím, že si to tím asi blokuju sama, ale je to těžký!

simi1510
27. led 2017

@jullli já právě si říkala, že je to v pohodě, že to nechám být, občas ty myšlenky zabloudí k mimi... ale spíš teď řeším jiné věci... a jak člověk testuje, tak si říká, hele, to vypadá a pak se to vytratí i ten náznak čárky....

i kdyby ale byla čárka, tak se člověk bude bát, aby to bylo ok....

simi1510
27. led 2017

@evabeda tak ať se povede! Možná to chce někam vypadnout :-/

jullli
27. led 2017

@evabeda mluvis mi z duse... No mame to my zenske tezke :D

evabeda
27. led 2017

@simi1510 jojo, příští víkend razíme na wellness🙂

jullli
27. led 2017

@evabeda jeee zavidim,uzijte si to.. Je to potreba. ikdyz nas ceka ples uz se uplne tesiiim :D

simi1510
27. led 2017

@jullli
@evabeda

já třeba holky s chlapem neřeším vůbec ovu testy nebo těhu testy... asi ani netuší co a jak, jen ten sex se pak snažím na tu ovulku načasovat.

Ale nevím, občas se bojím, že to může dělat ten myom, o kterém mi říkali tedy, že nic nezpůsobuje, že když jsem i přes něj otěhotněla... že je na zadní straně atp. Jen tamten doktor, co dělal revizi, mi doporučil zákrok z důvodu, že rád řeže a že pro jistotu. Že nevíme, co to pak udělá na 100% a že by mohl být pak nutný císařský řez. Ale představa nechat do sebe řezat "zbytečně", k tomu všemu je to rizikovější zákrok, a být minimálně půl roku mimo??

Kolikrát mě i napadne to, že sice se to tenkrát povedlo po 11 měsících opravdovou náhodou a jestli není někde chyba... ale mám hold případně ještě 8 měsíců, než to někdo bude řešit no :-/

simi1510
27. led 2017

@evabeda já tuhle koukala taky na něco, že bych nám pořídila k valentýnu 🙂

simi1510
27. led 2017

@evabeda tak si to tam hlavně užijte a odpočiňte si!

evabeda
27. led 2017

@jullli my jsme byli minulý pátek, muž se zboural a tahat ho v dlouhých šatech ve sněhu (bylo to na horské chatě) byl zážitek🙂)

Strana