Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@jullli ja bych to mozna brala jeste jinak, kdyby se tenkrat nezadarilo a nemusela jsem na revizi no... ten pocit mi chybí z te doby ☹
Tak hold to stejne bude bud a nebo... aby to nebylo, jako s ms... doktor rekl za 6 tydnu to dostanete... a presne na 6.tyden od revize... pak rekl otehotnet muzete za 3 cykly, pak rekl, ze mohu po 2 uz, ale to nevyslo...
Na druhou stranu by se mi to asi blbe vysvětlovalo toto, kdyby se povedlo. Ze se cyklus natáhnou, ovu pozdeji atp 😂
@jullli přesně tak to mám tento měsíc já!cítíla jsem, že už na to myslím až moc a hrozně to řeším, takže ted nedělám testy a nechám to prostě tak, že to budeme dělat, když budeme mít chut! Sice ted mám angínu a ta mi to vše trošku hatí, ale snad aspon párkrát to tento měsíc stihnem🙂 Ale asi to chce semtam pauzu..i když už bych to 1.miminko chtěla, ne že ne..
@jullli já právě si říkala, že je to v pohodě, že to nechám být, občas ty myšlenky zabloudí k mimi... ale spíš teď řeším jiné věci... a jak člověk testuje, tak si říká, hele, to vypadá a pak se to vytratí i ten náznak čárky....
i kdyby ale byla čárka, tak se člověk bude bát, aby to bylo ok....
já třeba holky s chlapem neřeším vůbec ovu testy nebo těhu testy... asi ani netuší co a jak, jen ten sex se pak snažím na tu ovulku načasovat.
Ale nevím, občas se bojím, že to může dělat ten myom, o kterém mi říkali tedy, že nic nezpůsobuje, že když jsem i přes něj otěhotněla... že je na zadní straně atp. Jen tamten doktor, co dělal revizi, mi doporučil zákrok z důvodu, že rád řeže a že pro jistotu. Že nevíme, co to pak udělá na 100% a že by mohl být pak nutný císařský řez. Ale představa nechat do sebe řezat "zbytečně", k tomu všemu je to rizikovější zákrok, a být minimálně půl roku mimo??
Kolikrát mě i napadne to, že sice se to tenkrát povedlo po 11 měsících opravdovou náhodou a jestli není někde chyba... ale mám hold případně ještě 8 měsíců, než to někdo bude řešit no :-/

@simi1510 To nevadi, jeste je brzo 🙂