icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

simi1510
27. led 2017

Jinak mi teď volal ten klient a že musí nutně jet pryč, tak se sejdeme v pondělí... a já si tu včera připravovala "prezentaci" 😀 A jinak holky, normálně jsem sama ze sebe nadšená, co člověk najednou umí vytvořit nebo tak. Že jsem se odrazila tímto nápadem ode dna a jsem mooc ráda, že mám v příteli takovou podporu!

evabeda
27. led 2017

@simi1510
já s ním testy taky neřeším, o těhotenských neví vůbec, ovu zjistil náhodu, takže předtím jsem to taky směřovala sama na dny kolem ovulace..ale zatím se nedaří no

jullli
27. led 2017

@simi1510 simi mam taky myom takze to urcite tim neni otehotnela jsem dvakrat normalne ted po teti se nedari ma mit 1cm cca a dokonce kdyz jsem byla na laparoskopii tak ho nikde dr ve me nevidel :D takze buhvi co tam bylo... Ale myom v male mire opravdu nevadi.

@evabeda no tak to jsi mela super zazitek teda :D na to se taky tesim :D pokud nevyjde tehu taky ze zborim :D :D at to stoji za to :D

jullli
27. led 2017

@evabeda taky to s nim neresim, ale neni blby a slepy kdyz se zavru v koupelne nebo jsem nevrla my si myslime jak nejsou chlapi vnimavy ale jsou ;)
@simi1510 je to super, vyrazit do sveta s nejakym svym napadem. Nebo se rozhodnout delat sama na sebe. Clovek se citi tak nejak lip uzitecny 🙂 mam to stejne

simi1510
27. led 2017

@evabeda já třeba vím, že ten jeden sex u té ovu jsem to myšlenkami neřešila, že jsme se nějak i tak vyprovokovali k sexu a i během něj, že myšlenky šly jinam... Ale jinak se člověk soustředí, aby se udělal.... Už je mi to samotné taky blbé... Jestli se nepovede, tak to nechám být už. Ale když vezmu v potaz tento cyklus, tak bych už minulý týden se nervovala, kde je ms a že test bílý... Ale díky ovu testu a teplotě vím, že byla později.

Nechci právě žádné hormony a vyvolávání ms... a prudit případně u doktora, když si to sama mohu takhle zjistit, že to je "v pohodě". Přeci jen dneska 37 DC a minulý cyklus byla ms po 30 dnech no...

simi1510
27. led 2017

@jullli já ho mám malý taky no, a právě na klinice, kde jsem byla (soukromá, je tam teď i ta doktorka z MK), tak mi řekli, že je to v pohodě, ničemu nic nevadí, že je to geneticky.

Po revizi se mi dokonce právě trochu i zmenšil, jak klesly hormony po těhotenství.

evabeda
27. led 2017

@simi1510 jojo, do ted jsme to měly stejné a ty to teď tak napínáš🙂 já už jsem po MS..je fajn, že člověk pozná cyklus, ví co se děje, ale zas to má pořád v hlavě (tedka by to šlo, snad se mu bude chtít, třeba to vyšlo atd..)a to asi není úplně dobře, takže fakt aspon tento měsíc to chci vydržet bez měření a trošku pročistit hlavu. Ty tím podnikáním budeš mít jiné myšlenky a to je určitě dobře!

simi1510
27. led 2017

@jullli já pprávě byla celkem spokojená v práci, kterou jsem měla... jenže kolegyně (defakto podřízená, ale kamarádka šéfky) mi tam dělala naschvály, a nešlo to pak už vydržet. Nadávala mi, že hledám schválně u ní chyby atp. Přitom jako účetní, která tomu rozumí, musím dávat pozor, co dělá, když ona tomu nerozuměla (měla jen rekvalifikační kurz, a prezentovala se pokaždé jako junior účetní - i když jí bylo přes 50 let). A pak už to nešlo... dala jsem výpověď, odjela na dovču, pak jsem tam byla 2 dny, ale nešlo to, tak na neschopenku... Pak jsem zjistila ani ne po měsíci, že jsem těhotná... v září revize, od té doby každá volba práce horší a horší...

Takže toto beru teď jako šanci začít znovu, dle sebe, být sama sobě paní a dělat to dle sebe, mít čas na sebe a případně to skloubit pak i s rodinou 🙂

simi1510
27. led 2017

@evabeda mi povídej, já jsem z tohoto cyklu vážně zmatená 😀

A držím palce, ať se vám to povede. Většinou je to tak, že už to ani nečekáš 🙂

majaaa82
27. led 2017

Ahoj, holky, co mu říkáte, je pozitivní nebo ještě ne? Zatím po porodu ještě nemenstruuji, takže nevím, jak a jestli už mi naskočil cyklus... jen testuji a sleduji. Díky.

jullli
27. led 2017

@majaaa82 jeste vydrz 🙂 zkus vecer jeste jeden ale rekla bych ze do dvou dnu se dockas

simi1510
27. led 2017

Prvni dva ze středy, dalsi ze vcera, ty dva z rána a posledni pred chvili...

terka228
27. led 2017

@simi1510 Já bych vydržela a neházela flintu do žita !!! 🙂

simi1510
27. led 2017

@terka228 já jí ještě nikam neházím, ale zároveň jsem realistka pro sebe samu 😀

terka228
27. led 2017

@simi1510 jsem hodně zvědavá, jak Ti to dopadne, tenhle prapodivný cyklus 🙂

simi1510
27. led 2017

@terka228 před chvílí jsem už měla vážně pocit, že už je tady mrcha...

jullli
27. led 2017

@simi1510 jako ovulaky furt pekny 🙂

evzenie2016
27. led 2017

@terka228 Teri a jak je? Jak se cítíš? Špinění ustalo?

simi1510
27. led 2017

@jullli mohly by být i horší, co? 😀

já stejně mám pocit, jak když je něco na tom fialovém Cemio testu (mamatest), ale nejde to vyfotit, nejde to ani přes negativ... nevím co to má být 😀

jullli
27. led 2017

@simi1510 Zrovna na ten bych se neupinala pry dela falesnaky ale taky jsem na nem vcera neco mela... Za chvili jdeme na kinder party tak aspon do vecera vypnu uz mi hrabe. Muz se probudil po nocni a ja hned vybouchla ani nevim proc... Fakt silene semnou pms jak facka :D

simi1510
27. led 2017

@jullli to lidi říkají... ale je to dost tím, že prostě ho dělají buď brzy a mrcha dorazí, nebo se to neudrží... však po té ovulce nic neukázal, jen den dva před tím než jsem měla pozitivní ovu test... minulý cyklus před ms nebyl jediným, kdo ukázal ducha...

aby ti neřekl, nám to bylo jasné, že jsi v tom 😀 byla si na přesdržku 😀

já jdu za chvíli s kamarádkou. Jinak mě vadí, když ten můj tu chroupá sušenky a nebo teď momentálně jí polévku... a jindy to přejdu 😀

jullli
27. led 2017

@simi1510 jj vim jako podle me taky testy nedelaji duchy jen tak vzdy za tim neco je...

No jsou proste u nas jen dve moznosti a to ze se blizi ms a nebo tehotenstvi nic mezi tim :D a jestli bych mela mit takovou naladu porad no to potes koste :D

simi1510
27. led 2017

@jullli jako občas si taky přijdu na zabití a jsem protivná sama sobě 😀 tak uvidíme, zítřek u mě by měl v teorii rozhodnout, nejpozději neděle no 😀

terka228
27. led 2017

@evzenie2016 Ahojky,je mi dobře a konečně začínám být spokojena,viz foto😁Jinak se mi večer někdy dělá trochu špatně nebo se motá hlava.Špinění se zatím nerozjelo,byl to jen takový hnědý hlen,vždy odpoledne,tak snad po tom navýšení ustane😊
V pondělí jdu zas na krev a taky budu dělat po týdnu digitál....

simi1510
27. led 2017

@terka228 tak to se ti krásně zbarvuje 🙂 A určitě bude vše ok! A budeš se moci radovat!

A příznaky tedy nic moc, co čtu, nijak velké, jo? 🙂

terka228
27. led 2017

@simi1510 no, příznaky zatím dobrý 🙂 Mně bylo celkem dobře ve všech těhu....jen párkrát zvracení za celou dobu...tak snad to tak bude i teď, ale hlavně, ať je mimi v POŘÁDKU !!!!! To je nejvíc důležité 🙂

simi1510
27. led 2017

@terka228 já právě občas v jiných diskuzích čtu, že to holky posuzují dle příznaků... že když vymizí příznaky, je to hned špatné atp. no

terka228
27. led 2017

@simi1510 a vidíš toho dušínka 12DPO ? Ten byl fakt pidi....doufám, že takového uvidím na Tvých prvních fotkách !😀

evzenie2016
27. led 2017

@terka228 testy jsou už krásné! Tak Tě můžu oficiálně vítat ve stavu těhulí 🤰 a těším se na pondělní krev 🙂 Nebude i UTZ?

terka228
27. led 2017

@simi1510 Já ty příznaky raději moc nesleduji.... stačí mi, že roste hcg....a pak jsou důležité až pohyby, ty u Lukáška ustávaly a mně to došlo až zpětně.U Davídka jsem to už sledovala, ale tam bylo vše v pořádku...

Strana