Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@simi1510 simi mam taky myom takze to urcite tim neni otehotnela jsem dvakrat normalne ted po teti se nedari ma mit 1cm cca a dokonce kdyz jsem byla na laparoskopii tak ho nikde dr ve me nevidel :D takze buhvi co tam bylo... Ale myom v male mire opravdu nevadi.
@evabeda no tak to jsi mela super zazitek teda :D na to se taky tesim :D pokud nevyjde tehu taky ze zborim :D :D at to stoji za to :D
@evabeda taky to s nim neresim, ale neni blby a slepy kdyz se zavru v koupelne nebo jsem nevrla my si myslime jak nejsou chlapi vnimavy ale jsou ;)
@simi1510 je to super, vyrazit do sveta s nejakym svym napadem. Nebo se rozhodnout delat sama na sebe. Clovek se citi tak nejak lip uzitecny 🙂 mam to stejne
@evabeda já třeba vím, že ten jeden sex u té ovu jsem to myšlenkami neřešila, že jsme se nějak i tak vyprovokovali k sexu a i během něj, že myšlenky šly jinam... Ale jinak se člověk soustředí, aby se udělal.... Už je mi to samotné taky blbé... Jestli se nepovede, tak to nechám být už. Ale když vezmu v potaz tento cyklus, tak bych už minulý týden se nervovala, kde je ms a že test bílý... Ale díky ovu testu a teplotě vím, že byla později.
Nechci právě žádné hormony a vyvolávání ms... a prudit případně u doktora, když si to sama mohu takhle zjistit, že to je "v pohodě". Přeci jen dneska 37 DC a minulý cyklus byla ms po 30 dnech no...
@simi1510 jojo, do ted jsme to měly stejné a ty to teď tak napínáš🙂 já už jsem po MS..je fajn, že člověk pozná cyklus, ví co se děje, ale zas to má pořád v hlavě (tedka by to šlo, snad se mu bude chtít, třeba to vyšlo atd..)a to asi není úplně dobře, takže fakt aspon tento měsíc to chci vydržet bez měření a trošku pročistit hlavu. Ty tím podnikáním budeš mít jiné myšlenky a to je určitě dobře!
@jullli já pprávě byla celkem spokojená v práci, kterou jsem měla... jenže kolegyně (defakto podřízená, ale kamarádka šéfky) mi tam dělala naschvály, a nešlo to pak už vydržet. Nadávala mi, že hledám schválně u ní chyby atp. Přitom jako účetní, která tomu rozumí, musím dávat pozor, co dělá, když ona tomu nerozuměla (měla jen rekvalifikační kurz, a prezentovala se pokaždé jako junior účetní - i když jí bylo přes 50 let). A pak už to nešlo... dala jsem výpověď, odjela na dovču, pak jsem tam byla 2 dny, ale nešlo to, tak na neschopenku... Pak jsem zjistila ani ne po měsíci, že jsem těhotná... v září revize, od té doby každá volba práce horší a horší...
Takže toto beru teď jako šanci začít znovu, dle sebe, být sama sobě paní a dělat to dle sebe, mít čas na sebe a případně to skloubit pak i s rodinou 🙂
@terka228 Teri a jak je? Jak se cítíš? Špinění ustalo?
@jullli to lidi říkají... ale je to dost tím, že prostě ho dělají buď brzy a mrcha dorazí, nebo se to neudrží... však po té ovulce nic neukázal, jen den dva před tím než jsem měla pozitivní ovu test... minulý cyklus před ms nebyl jediným, kdo ukázal ducha...
aby ti neřekl, nám to bylo jasné, že jsi v tom 😀 byla si na přesdržku 😀
já jdu za chvíli s kamarádkou. Jinak mě vadí, když ten můj tu chroupá sušenky a nebo teď momentálně jí polévku... a jindy to přejdu 😀
@evzenie2016 Ahojky,je mi dobře a konečně začínám být spokojena,viz foto😁Jinak se mi večer někdy dělá trochu špatně nebo se motá hlava.Špinění se zatím nerozjelo,byl to jen takový hnědý hlen,vždy odpoledne,tak snad po tom navýšení ustane😊
V pondělí jdu zas na krev a taky budu dělat po týdnu digitál....
@terka228 testy jsou už krásné! Tak Tě můžu oficiálně vítat ve stavu těhulí 🤰 a těším se na pondělní krev 🙂 Nebude i UTZ?

Jinak mi teď volal ten klient a že musí nutně jet pryč, tak se sejdeme v pondělí... a já si tu včera připravovala "prezentaci" 😀 A jinak holky, normálně jsem sama ze sebe nadšená, co člověk najednou umí vytvořit nebo tak. Že jsem se odrazila tímto nápadem ode dna a jsem mooc ráda, že mám v příteli takovou podporu!