icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

terka228
27. led 2017

@evzenie2016 jen krev, utz chtěla po 14 dnech, a to bude až tu další středu.

simi1510
27. led 2017

@terka228 kéž by Tery! Kéž by se mi to tu s vámi povedlo a nakazila jsem se tím těhu taky 🙂

Ale jsem ráda, že se ti povedlo a musí to být vše v pořádku! Neboj 😉

simi1510
27. led 2017

@terka228 tentokrát už to bude vše v pořádku a budeš mít třeťátko 🙂 a bylo by hezké mít holčičku ke dvoum raubířům ne? 🙂

ale stejně, hlavní je, že to bude zdravé než pohlaví 🙂

terka228
27. led 2017

@simi1510 Jasně, byl by to můj sen, mít konečně tu holčičku....ale nakonec to zdraví je daleko důležitější , to máš naprostou pravdu 🙂

volfikovi
27. led 2017

Ahoj holky tak ja dnes 40 DC , nešpiním ,mám hrozný bolesti podbříška a šilený výtok ☹
Furt hlad a chvílemi pocit celkové slabosti.. Tak nevím nevím co tohle má zase znamenat.

evabeda
27. led 2017

@volfikovi a testy porad nic?asi bych sla k doktorovi..

volfikovi
27. led 2017

@evabeda testovala jsem včera a nic ☹

evabeda
27. led 2017

@volfikovi a cykly mivas bezne takhle dlouhe?nevim, ale normalni to neni:( Hlavne at jsi v poradku..

volfikovi
27. led 2017

@evabeda posledni 3 cykli jsem měla prvni 28 dni , druhý 35 dni a třetí 32 dní...

prisil
27. led 2017

Ahoj holky,obcas vas tu sleduju a tentokrat vas chci poprosit i o nazor...koupila jsem si ovu testy,ted spis jen na zkousku a od pristiho mesice uz chci naplno testovat,aby misto vecneho snazeni bylo tehot.,ale vubec se v testech nevyznam,mam 7dni do MS a ukazala se slaba carka a v nedeli,kdy mely byt teoreticky jeste plodne dny bylo uplne bilo...co si o tom mam myslet?Stava se vam to taky?
Moc diky

evabeda
27. led 2017

@prisil jestli ovulace uz probehla, tak na testu nic byt nemusi..Testy jsou pozitivni az kdyz jsou carky stejne silne a ovulace bude v pristich 48h.Nekdo miva slabou carku cely cyklus, ale to neznamena, ze to jsouplodne dny.Jestli mas 7dni do MS,tak uz muze byt po ovulaci.

prisil
27. led 2017

@evabeda diky,myslim si,ze ovu uz probehla minuly tyden,netestovala jsem,ale bolel me cely den odbrisek,tak predpokladam,ze to bylo ono 😀 jen me prekvapilo,ze par dni po ovu bylo bilo a ted pred MS slaba carka...

evabeda
27. led 2017

@prisil nekdy pozitivni ovu test ukaze i tehotenstvi, klidne testuj dal, jestli bude silit, tak by to mohlo byt🙂 ale nekdy tam carky jsou a menstruace prijde..ja pred MS mam carku vzdycky..

terka228
27. led 2017

@evzenie2016 jak jsi na tom Ty? Jak Ti je? A kdybude další kontrola? Kam vlastně pojedeš na screening?

vanea
27. led 2017

@terka228 krásně ti to sílí!!🙂 úplná paráda🙂 !! jdete až příští týden na kontrolu?🙂

Jinak já jsem taky ještě zesílila, myslím že už to o moc víc asi nepůjde, takže na těchto testech končím a v pondělí třeba zkusím ještě digital, abych tam viděla tu 3+ =)

@prisil ahoj, mívala jsem dvě čárky (jedna slabší) celý cyklus, myslím že nejsem jediná..je to jen zvýšená hladina LH...pokud by to mělo znamenat těhu, tak by byla silnější, ne úplně slabounká🙂

evzenie2016
27. led 2017

@terka228 Mně je fajn. Fazolka už ani nehoupá žaludkem, což opravdu oceňuji, ale teda docela přibírám -ale nemám chutě, zato hlad. Snažím se jíst co dvě hodiny, ale stačí o kousek přetáhnout a oooobří hlad 🙂 No a největší příznak je asi únava. Jsem fakt kolikrát úplně hotová. Ale řekla bych, že i to se zlepšuje. Ukazovat se jdeme zase v pondělí (po 14 dnech - a budu 9+3 tt), tak se těším a na screening už mě Dr. objednal tady do nemocnice - už mají taky vybavení). Jdu nejdřív na krev a ke konci února vlastní UTZ.

evzenie2016
27. led 2017

@vanea A kolik Ty jsi teď vlastně? Už se těším na Tvůj první UTZ. Je sice vidět "kulový", ale je to kráááááááááásný kulový 😀 Já tak dlouho ani nestestovala. Udělala jsem si poslední test pod stromeček, to bylo 14DPO a celkem dobré čárky a konečná 😀 Ale je fakt, že mi došly testy 😀

evzenie2016
27. led 2017

@vanea - teda takové ty "ukazovací" tzn. nějaké zadělávací. Ty proužkové jsem už pak nedělala...Ale mám radost, jak se nám to tu rozrůstááááá 🙂

jullli
27. led 2017

@vanea
@terka228 jezis holky vy mate ty testiky vymazlene :D zavidim to jsou aapon lajny

vanea
27. led 2017

@evzenie2016 Noo dneska 5+4=) (podle ovu 5+0) :D takže o půlku míň než ty🙂) a já už se na to kulový těšíím:D teda snad tam aspoň nějaká tečka bude no:D ale příští pátek už by mohlo:D já proužáky ještě mám, ale jako...no..už asi nebudu testit, jsou to furt ty samé a dneska už to bylo fakt tmavé, tak mi to přijde zbytečné🙂) jen jsem si koupila dva clearblue co dělají pluska čárečkové, abych je pak dala mamině a taťkovi (nežijí spolu). Takže tak no🙂 snad bude co slavit, mám z toho docela strach :(

evzenie2016
27. led 2017

@vanea nebooooj! Hlavně nezapomeň, že nejvíc lumparen teď udělají "stresové hormony", tak nevyplavovat. Raduj se z toho, že se zadařilo a užívej si to. Kdyby bydlelo někde špatně, už by Tě něco někde bolelo, takže kliiid. Všechno je v naprostém pořádku! A já byla na prvním UTZ 5+3 a viděla jsem krrraaasny zloutkovy váček a jedna tečka prý bylo mimi 😀. Ale zase hezky uvidíš, že je mimi na správném místě a dr. měřil velikost toho váčku, jestli odpovídá. Takže hlavně kliiiiid a raduj se! ❤

jullli
27. led 2017

Neponaucitela a neponaucitelna, proste jsem musela.. A samozrejme co jsem cekala neni :D
Horni po namoceni cca 5min spodni zaschly..

simi1510
27. led 2017

@jullli bud jsem uz Blba a vidim to vsude nebo nevim, ale prijde mi na spodním ze neco jako je 😂😂😂

jullli
27. led 2017

@simi1510 Tohle je dr max a nemuzu si pomoct delala jsem i druhy a zas po zaschnuti tak neco je..myslela jsem ze dr max nedela duchy jen tal no uvidim zitra a pokud v nedeli nic tak test az v pondeli

kstablova
27. led 2017

@jullli já zas mám pocit, že duch na horním. Ale taky už to možná vidím všude...🙂

kstablova
27. led 2017

jinak já si dnes jedu svoji lajnu 37 stupňů 🙂. zítra vstávám asi 4.45, tak nevím, co bude dělat BT. kdyžtak si přičtu něco... nicméně nidace žádná...

jullli
27. led 2017

@kstablova Ja to vidim nahore i dole ale spis jako jen stin no ne carka :D to dame dohromady ja oba ty horni sima spodni :D to by v tom byl pes :D

Jeee tak ty jedes krasnou lajnicku :D ty nidace na to se vykasli to vubec nemusi byt. A normal vstavas v kolik

kstablova
27. led 2017

@jullli normálně vstávám různě, ale měřím vždy 6.30-6.45. Tak si dvě desetinky přičtu 🙂

kstablova
27. led 2017

jinak já včera taky zkoušela TT. Nic na něm nebylo 🙂. Ale je fakt, že odpoledne, dost jsem pila...a taky je brzo. Podle mě ta ovu byla až 20.1.

jullli
27. led 2017

@kstablova jj kamoska na me ty jsi blba proc nepockas na rano to je lepsi moc... No proc jsem netrpeliva.. Jj taky vstavam ruzne jen meeim v 7.30 🙂

Strana