Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@terka228 diky teplotám se poznám no... cipek je ale nahore, tvrdý a pootevreny... tak to bude zase navečer, ze se rozjede.
Tento cyklus ale aspon bez spineni predem 😂
A mam vazne pocit, ze se tys dva cykly pred tim povedlo, ale odeslo to... tenkrat ze me padaly i vetsi kusy a tak :-/
@jullli 🙂 Děkuju za reakci, my se nesnažíme o mimi nějak intenzivně, jedno půlroční máme 🙂 Já spíš jen řeším, jestli už by se mi třeba mohl vrátit cyklus, protože kojím jen 2x-3x denně. ještě třeba před dvěma měsíci jsme neměla na ovu testu vůbec nic, žádná druhá čárka nebyla. Pak byla dlouho úplně dušíkovatá a teď tak čtrnáct dnů lítá od silnějšího ducha k téměř pozitivnímu testu. Ale tohle je zatím nejvíc. Co jsem kdy za poslední dva měsíce měřila teplotu, tak byla jen vysoká, teď je nízká poprvé, ale měřím hodně nepravidelně. Před cca 14ti dny jsem dva dny špinila (možná první MS), od té doby ovu testy sílí.

@simi1510 No na krev, nejak nehodlam jit.. Vim ze kdyby to vyslo tak bych chtela jit az cca v 6-7tt k doktorce. Driv ne.. Ale to predbiham uvidim co bude ze.. A myslis ze testovat vecer nebo odpo je asi blvost ze? :D