icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

evabeda
28. led 2017

@simi1510 Povede!Musi!musime tomu verit..to dokonale miminko si nas nakonec vybere!😊

evabeda
28. led 2017

@jullli taky nemerim!zatim drzim😊 asi to chce vycistit hlavu!A dej tomu ted cas,jestli to tam je, tak se to jeste ukaze😊

jullli
28. led 2017

@kstablova ta trictvrte hod v teorii na 37,1 mela byt tobe :D zas jsem to spatne napsala..

simi1510
28. led 2017

@jullli jsi dost vysoko stale 🙂

simi1510
28. led 2017

@evabeda
@jullli

Ja se na to taky ted vykaslu holky. Nejaky ten sex snad bude a bud se povede ted nebo priste no.

Aspon mam cas na jine veci 🙂

jullli
28. led 2017

@simi1510 joo to ja pres ms jsem bezne 🙂 tady graf jeste z listopadu co jsem mela jinou apku jako mizna az ted zpetne vidim ze ti mozba uz padalo pred ms ale ne nijak moc

jullli
28. led 2017

@simi1510 tohohle je asi nej rozhodnuti co muzeme udelat.. Pac by jsme se z toho casem zblaznili :D

evabeda
28. led 2017

@jullli @simi1510 takze zahajujeme mesic bez mereni?😊

jullli
28. led 2017

@evabeda
@simi1510 hopky tohle je z ranni moci druha moc teda tak mi nerikejte ze si to tak vsugerovavam nebo tam fakt neco leze

jullli
28. led 2017

Hopkyy tak kde jste :/ @terka228 budu rada i za tvou odpoved to prece nemuze delatt takove falesnaky ne? Je to max nahore 11dpo dole dnes 12 hlavne to jde vyfotit bez vetsi snahy

simi1510
28. led 2017

@jullli ja jeste usnula 😂😂😂

Je mozne ze to hazi, ale lepsi asi vydrzet do ms :-/

Kamoska mi rikala, ze stiny se kolem ms mohou delat :-/

Ale bylo by super kdyby se ti to povedlo, aspon jedna z nas 😉

simi1510
28. led 2017

@evabeda ja urcite, bude to lepsi

jullli
28. led 2017

@simi1510 No samozrejme ze jeste pockam ale oprpti vcerejsku je tam rozhodne vic nez bylo cekam ted az zaschne abych ho porovnala s tim druhym.. No ale asi se vydam do lekarny na zitra..

simi1510
28. led 2017

@jullli dala jsem ti to do negativu

A je to carka dneska no 🙂

jullli
28. led 2017

@simi1510 Taky jsem to zkousela :D

No co nezbyva nez cekat, skoda ze neni neco mezi tim...

simi1510
28. led 2017

@jullli u Maxe by falesny carky byt neměly ale no.

simi1510
28. led 2017

@jullli muze se stat dost veci, ale drzim pesti, at to vyjde a carka sili s tim, ze ms neprijde! 😉

evabeda
28. led 2017

@jullli ja jsem uklizela🙂 no ja jsem na ty duchy slepec..takze muj nazor neber😉ale jeste vydrz!Nebo jestli vyrazis do lekarny,kup si clear blue a budes mit jasno😊

jullli
28. led 2017

@simi1510 ja to prave taky cetla, ale cetla jsem i to ze se zvysenim hormonu muze udelat duch pred prichodem ms.. Takze je to takove 50/50.. Coz my samozrejme bylo jasne ono precejen 12dpo se muze stat cokoliv tak to i beru.. Spis uspech ze se tam fakt neco objevilo.. Neznam to bohuzel u obou tehu jsem tedtovala az cca 2dny po ms a to uz byly carky. Kazdopadne u syna si to pamatuju jako vcera :D

Bylo to 28.6 2012 kdy jsem delala test po trech minutach byl cisty jak lilie tak jsem ho soupla zpatky do toho obalu a do krabicky za druhym testem (stehovali jsme se do prahy) a druhy den mi to nedalo ze ms nikde tak ze udelam druhy test a co me nenapadlo vytahnout ten stary a tam dve carky :D no tak hned druhy a bylo krve by se ve me nedorezalo jako :D (syn byl hned po vysazeni ant. Takze skoro neplabovany..

jullli
28. led 2017

@evabeda nechci byt s clearblue zklamana jako terka kdyz ho pozzila moc brzo 🙂 takze na nej bych pockala az fakt po ms.. Treba nebude ani potreba co ja vim.. Chci zkusit testovat stejnou znackou takze jeste drmax a pripadne az po ms..

simi1510
28. led 2017

@jullli no vidis to 🙂

Ja se snad jednou taky dockam no... a snad driv a bez prasku nez za rok s nejakyma praskama...

Jako ovu u mne je, LF snad taky neni tak krátká...mozna vazne ty myslenky no...

A ty jsi tedy z Prahy? 🙂 kdybys chtela vazne udelat ty dane, tak by to problem nebyl 😂

simi1510
28. led 2017

@jullli A popr si dojit na krev? 😉

evabeda
28. led 2017

@jullli tak uvidis zitra zase z ranni, treba uz vykoukne vic!😊Ty uz mas aspon jednu radustku doma a ten krasny pocit ze dvou carek za sebou!tak budu drzet pesti,at to tam je!kdy ma dorazit MS?

jullli
28. led 2017

@simi1510 urcite to pujde povede se nam vsem 🙂 jj ty myslenky jsou naprd :(
Jj praha 8 ladvi a ty jsi taky z prahy ze ? 🙂 no jako uz jsem se prislibila danove poradkyni manzela :D ale jeste to promyslim a urco bych dala vedet 🙂

vanea
28. led 2017

@jullli ahooj, vidím tam stínek, zkusila bych to za ty dva dny, abys viděla, jestli ti to sílí =) ! přijde mi, že max má všeobecně na ovu i těhu testech málo barviva, takže se vybarvuje malinko později...ale třeba se mi to jenom zdálo:D budu hrozně držet!!!!🙂

@simi1510 achjo, to je škoda že to takto kleslo..jako hnízdění může být do 12DPO, ale jestli už se znáš, věřila bych asi spíš sama sobě no:/ uvidíš ještě zítra😘

evabeda
28. led 2017

@simi1510 taky to tak mam, ovulace probiha, LF 12dni a nic, myslim,ze to mam fakt v hlave..ale jednou se postesti!😉

jullli
28. led 2017

@evabeda dekuju no uz jsem zapomnela jake to je :D je to davno.. Ale mas pravdu jedno stesti doma dalsi prijde urco casem taky..

Ty ja myslim ze by mela dojit zitra vecer max v pondeli rano.. Lf mam 13dnu 14ty zacnu krvacet..

simi1510
28. led 2017

@jullli jj taky a v Ladvi se snažíme o ten byt 😂😂😂

simi1510
28. led 2017

@vanea ja ted nekde snad cetla, ze uz to trosku taky predelali a ze uz to neni tak uplne ten nej super max jak predtim

simi1510
28. led 2017

@evabeda kdyz je to tezke, jednou se to povedlo, čekala jsem 11 mesicu a nakonec blbe... doktoři řeknou, aspon ale víte ze to jde. Tak jestli je to vazne jen v hlave? Jako je jasne ze ne pokazde se najde vhodna spermie, vhodně vajicko, pak ten sex ve správnou chvili...

Strana