Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
Holky mam prosbu. Muj graf viz priloha, ovulacni test jen slaba carka ALE bolesti v podbrisku jako pri ovu, a dnes se objevil plodny hlen... jsem 15 dc... posledni sex byl v utery.. (setrime). Mam chut se pomilovat nejlepe hned!!! MYSLITE ZE MUZE BYT OVU DNES I BEZ POZITIVNIHO TESTU? Kdybych mela poslouchat svoje telo tak je ovu dnes nebo zitra.. dekuji za kazdou reakci
@luciasek1987 a co pouzivas za ovu testy? Jinak ja bych to ppjistila uz i dnes plodny hlen muze byt klidne 3dny pred samotnou ovulaci
@jullli jsou to nejake testy tady z konika... za 3 kc 😄 jde mi o to aby spermie vydrzely v pripade ze by byla ovu treba az za 3 dny... cemuz moc neverim.. fakt se citim na dnesek, zitrek,,. To se stejne dozvim az zpetne z bt
@evzenie2016 Ahojky, prosím, co užíváš teď za vitamíny???? Mně už docházejí, tak nevím, co si koupit😕
@terka228 Ahojda, mám teď Superfolin1, to je jedna tabletka denne a od 12.týdne ještě pak superfolin2. Tam je tabletka a měkká tobolka na jeden den...
@juli88
@evzenie2016 holky moc děkuji ....juknu pak v týdnu, jak vycházejí cenově 🙂 Ale až po tom pondělku po krvi 🙂
Ahoj holky, tak mrcha zatim nikde... driv uz se rozjizdela nejpozději odpo :-/
@evzenie2016 U toho Superfolin 1 píšou, že je pro plánování těhu a u té dvojky, že je od začátku těhu až do konce kojení..aspoň na netu teda. V letáku píšou, že je ta 1 i v prvním trimestru???
@terka228 no, to jsem taky četla a pak přišla dvojka a tam na krabičce od 12. týdne...
@terka228 koukla jsem někam ted na pilulku a tam píší od začátku tehu, ale na me krabičce je od 12. týdne, resp. 2+3. trimest + kojení...tak jsem z toho jelen...
@evzenie2016 a jo, na krabičce 1 je psáno při plánování až do konce 12tt 🙂
Záhada rozluštěna 😀
Ještě juknu i jak který tedy vycházejí v lékárnách......děkuji moc 🙂
@evzenie2016 od té jedničky už jsem bohužel krabičku vyhodila :/
@evzenie2016 jo, já jsem to našla, že je to tam napsané....femibion má psané to samé, jen je teda o dost dražší.....takže asi taky půjdu do Chytrého miminka 🙂
@terka228 tak snad jsme vybraly pro ty naše fazolky dobře 😍
@evzenie2016 určitě.Chytré miminko jsem vlastně zobala i u Davídka 🙂
@jullli tak ale hned to nebylo, koukala jsem na něj jak jsem přišla z venku no...
jenže ... bůhví co mě čeká zítra 😀 když by ms nepřišla, tak tam ráno být zas nic nemusí že... nebo mrcha přijde nečekána nezvána...
kdyby náhodou byla jen teplota nižší dneska, tak by v teorii měla být nidace teď, ale to by neměl být "už" duch, ne? :-/
Aaaaaaaaaaach jooooooo, tento cyklus už vážně nesnesu
@jullli jsem přišla z večera s kámoškou, kde jsme toho vypily hodně... tak jsem jako zkusila, ale ovu test slabý, moč byla mooooooooc slabá, skoro průhledná 😀 nechám to na ráno.
A nevím, je možné, že v ložnici byla nižší teplota, jak se venku zase ochladilo, ale nevím no :-/ Uvidíme ráno 😀

@majaaa82 to by mohlo odpovidat a byt tedy i ovulace pocitala bych se zitrkem a nebo udelej jeste kplem 6-7 test znovu ;)