Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@simi1510 tak já nevím :D mně to u toho clearblue vysvětlovala lékárnice, že ty chemické značky na těhu testech fungují všechny stejně, a LH a HCG jsou si docela podobné. Mně právě bylo divné, že to tam mám furt víceméně:X až pak jsem narazila na ty návody na netu, co zas ukazují porovnání ve všech variantách, tam nebyly myslím u neg.testu žádné čárky, kromě té jedné:X aby se v tom čert vyznal teda:D ale jestli jsi to tam nikdy neměla, tak fakt netuším, co by to mohlo udělat:( jak to vypadá s MS?:X
@vanea ani ne krveprolití ani ne spineni, ale nejsou kusy sliznice.... tak uvidime co rano bude nebo tak.
Ja prave našla i stránky v angličtině kde to holky řešily. Ze prave dle brožurky na ÚK strankach clearblue to bylo popsané, ale uz to neni aktivní.
A prave ze byl minule čistý, z toho duvodu me to překvapilo ze takhle vis?
Jsem záhada tohoto cyklu 😂
ahoj děvčata, po očku vás tu sleduji 🙂 taky testuji, dnes jsem tedy zmatená ! Jsem dnes 7DC, MS skončila predevcirem, tento cyklus jsem chtěla testovat ovu uz od driv no a když jsem si dnes udělala první test, tak tam jsou dvě čárky témeř stejne silné. Mam ty testy Comfort.
Předchozí dva cykly jsem testovala az od 10-11DC a nejdřív byla druhá čárka slabší a pak tuším ze 14DC byly stejne silné... no těhotenské testy zůstaly vždy bílé. Ale dnes mě ten pozitivní ovu test dost zaskočil. Stalo se vam to některé ?
@simi1510 jj chápu no, to by mně asi taky zarazilo:/ a záhada jsi, to teda :D ale hrozně bych ti to přála aby to vyšlo...dáváš si příští měsíc pauzu s počítáním a měřením?🙂
jo a našla jsem testíky starší, co byly negativní..už to tam jde teda blbě vidět, ale za mokra byly výraznější, takto bývaly většinou no..ale ono je to podle mně fakt jen o malililinkatý kousíček ta pozitivita..protože některé holky mi přijde, že to mají vybarvené skoro stejně, ne li míň a pozitivní:D asi fakt udělá hodně ten digitál, že okem to prostě nevidíme třeba tak dobře ten rozdíl🙂
@vanea no podle té fotky to není ani jednička - prázdná, ani dvojka 😀
Je možné, že i jak byla ta čárka výraznější včera, tak kdybych udělala clearblue, tak by to mohlo vyjít, jen jak přicházela ta mrcha, tak že to kleslo a dopadlo to jak to dopadlo?
Určitě dám vědět 🙂 Případně, ať mi to vysvětlej, když by neměl člověk hcg v sobě, jak je možné, že to zvýrazní 😀 hlavně ještě tedy ta málo citlivá... jako 25 citlivost je dost slabá... a když minule vážně tam nebyl ani náznak jiných čárek... Blbé je, že jsem to vyhodila 😀
@kotito Chřipka už dobré, akorát ten močák mě ještě trápí, poslali mi moč na nějaký rozbor a nasadili ještě nějaké léky. ovulku mám asi dneska, ale nebudeme to riskovat, necháváme to na příští měsíc. Musím se dát do kupy..Takže za 14 dní snad začnu zobat clostík a budu doufat, že se zadaří🙂 A ty jsi měla i ten clostík? nebo nakonec ne?
Ahoj Teri, @terka228,tak dneska krev? Přeji, ať je vše ok a těším se na zprávičky 🙂
@simi1510 jsem ti včera psala odpověď a koukám neodeslala :D no nevadí :D
jsem fakt zvědavá, jaké k tomu dají vysvětlení, jestli to bude něco pochopitelného, nebo to třeba fakt bude kvůli LH....hmmm...možná se v tom fakt člověk nemá šťourat v tom testu vevnitř:D aby ho to pak právě nemátlo :/ jenže vydrž to, když máš tu možnost, že:D jak to dneska vypadá?:X
@arielka222 krásné a testování je naprosto zbytečné, je to tutovka! 🤰👶

@vanea hlavně spíš jako, že když jsou duchové na testech a není to jen ten fialový Cemi/mama....
ale je to jedno teď už 😉
Snad se podaří jednou konečně a správně. Kdyby se možná zadařilo, tak mi pak tu kočku nebude chtít pořídit 😀