icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
janea823
30. led 2017

Doufám, že se mi testy vloží správne za sebou, ale ten sněhobílý je z dneška...nevím, zda dr.max jsou nějaké vadné, ale nikdy nevyšlo nic pozitivně ☹

kstablova
30. led 2017

@janea823 já mám nejlepší zkušenost s testy Comfort.u jiných jsem nikdy neměla pozitivní test a vůbec netušila , zda ovuje nebo není.

leniiid
30. led 2017

Holky myslíte že ovu může být ikdyž nemám hlen jak všude píšou?

simi1510
30. led 2017

@janea823 dr. max má málo barviva a nevím o nikom, kdo by u něj mohl říct, že ho měl silnější než kontrolní

janea823
30. led 2017

@kstablova ty jsem měla předtím..bohuzel jsem je pak nestihla koupit a dr.max byly nejdostupnejsi..takze asi dam na pocit no, ale prijde mi to zvláštní

janea823
30. led 2017

@simi1510 hm, tak to asi tak bude. Akorát to lidi stresuje, super 🙂

terka228
30. led 2017

@sedlackovak přesně....v tomhle věku už není na co čekat....mně je 38, a taky už jsem z toho byla a jsem pořád nervózní... A vy nemáte ještě žádné dítko???

kotito
30. led 2017

@leniiid ano já to tak mám

sedlackovak
30. led 2017

@terka228 teri mám 18 letého syna z prvního vztahu,pak sem musela před 14 lety na interrupcí jelikož se dostala do špatné situace z partnerem ktery mě po 8 letech opustil kvůli jine no a pak jsem se vdala,našla toho pravého a stím sem čekala to mimi o které jsem v listopadu přišla.

leniiid
30. led 2017

@kotito a jaký jsi měla děložní čípek?

kotito
30. led 2017

@leniiid ten nestuduji , ale co se týče hlenu nemívám bílkoví při ovu a máme 3,5roku starou dcerku, a 3x nepodařené těhu, takže třeba není 😀

leniiid
30. led 2017

@kotito tak děkuju

kotito
30. led 2017

@kotito chi bílkový 😀

terka228
30. led 2017

@sedlackovak aha....tak Ti moc přeji,aby se vám zadařilo....😀

jullli
30. led 2017

@simi1510 nene stale ani ted nic ;) na tt vubec nic max tak ryska :D

simi1510
30. led 2017

@jullli tak to máš podivné už taky ne?

jullli
30. led 2017

@simi1510 tak ma dojit dnes, tak si nemyslim ze je to uplne divne treba se taky vzbudim s ms ze.. Tezko soudit 🙂

simi1510
30. led 2017

@jullli tak jsem na tebe zvědavá! 😉

jullli
30. led 2017

@simi1510 no uz lezim a boli cely spodek takze ji fakt cekam 🙂

pujolka26
31. led 2017

@janea823 taky mi připadalo, že testy Dr max jsou nějaké podivné, všechny pořád stejné. Přešla jsem na Comfort a super.

jarendy
31. led 2017

Dobré ráno děvčata, včera jsem sem dávala fotku ovulačních testů, podle kterých jsem měla nejsilnější čárky v pátek a v sobotu. Je možné že ovu proběhla až včera - v pondělí? Protože bolesti (jako menstruační) jsem měla včera celý den a dnes taky ještě cítím. Tak jsem z toho jelen 😔 S mužem jsme se maličko nepohodli, tak teď máme tichou domácnost a od soboty jsme se nemilovali, tak jsem z toho smutná a po pravdě taky naštvaná, že jsme celý měsíc číhali a teď se do mě nedokázal vcítit a "zapracovat" na miminku, když vidí, jak mi na tom záleží a podle něho, jemu taky...achjo s chlapama, neuvědomuje si, že teď zas budem čekat další měsíc, pořád si myslí, že to prostě jen tak kdykoliv vyjde...🙄

kstablova
31. led 2017

@janea823 já jsem právě skrz to začala měřit teplotu. Ono je to takhle lépe sledovatelné. A ty testy kupuji jen z internetu, nikde v lékárně jsem je nesehnala ☹

kstablova
31. led 2017

zdravím vás všechny, ještě stále jedu svoji 37stupňovou lajnu. MS očekávám buď zítra nebo spíš až v pátek podle toho, kdy opravdu proběhla ovu. tak uvidím, ale nezdá se mi, že by z toho tento cyklus něco bylo...

evabeda
31. led 2017

@jarendy joo, muj muz si taky mysli, ze to vyjde kdykoliv..s tema chlapama je to tezky😊

lusili1
31. led 2017

@kstablova vypadá to dobře,,držím pěsti..taky mám termín v pátek ❤🍀

kstablova
31. led 2017

@lusili1 moc děkuji, ale u mě je to takto normální křivka, takže zatím v mém případě nic neukazuje 🙂. Mám teploty po ovulaci nahoře běžně až do MS. Sice tam tento měsíc není nidační pokles, ale zase v předchozích cykles pokles byl a těhu z toho nebylo 😀
Také Tobě držím palce 🙂

lusili1
31. led 2017

@kstablova děkuji..no nezbývá nám nic jiného než čekat a doufat..taky mívám vysoké teploty až do MS...

kstablova
31. led 2017

@lusili1 v pátek se uvidí 🙂 🙂 🙂. Pevně věřím že to dopadne 🙂

kotito
31. led 2017

@simi1510 simi jestli máš třeba ascorutin neber to, hodně píj. My jak se opravdu dlouho snažili s první dcerkou doktoři vůbec nedoporučovali jakkoliv zasahovat. Měla jsem třeba tampon a vložku a co chvilku měnila -v některých cyklech

kotito
31. led 2017

@jullli doufám, že mrcha nedorazila

Strana