Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Holky myslíte že ovu může být ikdyž nemám hlen jak všude píšou?
@sedlackovak přesně....v tomhle věku už není na co čekat....mně je 38, a taky už jsem z toho byla a jsem pořád nervózní... A vy nemáte ještě žádné dítko???
@terka228 teri mám 18 letého syna z prvního vztahu,pak sem musela před 14 lety na interrupcí jelikož se dostala do špatné situace z partnerem ktery mě po 8 letech opustil kvůli jine no a pak jsem se vdala,našla toho pravého a stím sem čekala to mimi o které jsem v listopadu přišla.
@sedlackovak aha....tak Ti moc přeji,aby se vám zadařilo....😀
Dobré ráno děvčata, včera jsem sem dávala fotku ovulačních testů, podle kterých jsem měla nejsilnější čárky v pátek a v sobotu. Je možné že ovu proběhla až včera - v pondělí? Protože bolesti (jako menstruační) jsem měla včera celý den a dnes taky ještě cítím. Tak jsem z toho jelen 😔 S mužem jsme se maličko nepohodli, tak teď máme tichou domácnost a od soboty jsme se nemilovali, tak jsem z toho smutná a po pravdě taky naštvaná, že jsme celý měsíc číhali a teď se do mě nedokázal vcítit a "zapracovat" na miminku, když vidí, jak mi na tom záleží a podle něho, jemu taky...achjo s chlapama, neuvědomuje si, že teď zas budem čekat další měsíc, pořád si myslí, že to prostě jen tak kdykoliv vyjde...🙄

Doufám, že se mi testy vloží správne za sebou, ale ten sněhobílý je z dneška...nevím, zda dr.max jsou nějaké vadné, ale nikdy nevyšlo nic pozitivně ☹