Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@simi1510 jen tlumočím co mi bylo řečeno, pokud nejsi těhu mělo by odejít vše co ,,chce" ... od té doby jsem ho nikdy nepoužila a ten den dva hodně silné ms prostě vydržím. Z mých poznatků jsem teď měla takhle moc silnou ms vžy po biochemickém těhu...to by i asi vysvětlovalo tvoje testy a grafík ..... pak vím, že se dává při špinění v těhu nebo pokud máš hematom po sexu třeba...
Ahoj holky, potrebuju poradit. 14 dc jsem byla u dr. a ten potvrdil, ze ovulace probehla. Podle bolesti, napeti v prsou a vytoku to odpovidalo, ale podle testu ne. Delala jsem testy dal a jasne pozitivni byl az 17dc. To uz jsem ale nemela zadne bolesti, nic. Tak jsem z toho zmatena.ze by se dr. spletl?
@kotito snazim se, ale mam tri smeny, tak to testuju vzdycky ten jeden tyden ve stejny cas, dalsi tyden zas v jiny cas. Ale u me ty testy jsou vsechny divne, druha carka je tam porad. Prvni test co neni na fotce je z 44dc a je pozitivni jak v 17 dc. Takze testy asi nebudou pro me:D
@veruuuuberuuuu7 mi přijde, že by ještě mohl být víc. Zkus odpoledne nebo zítra ráno ještě 🙂
@marki00 Ahoj, těžko říct,. já to měla tento měsíc podobně. dle teploty a testů ovulace 17.1. ale dle kontroly UTZ u Mudr mi tvrdila, že zrovna ovu probíhá a bylo to 20.1. (to už byl test několik dní negativní). Nicméně jsme to ještě pojistili, tak bych asi doporučila chovat se v obě období jakože to je obojí plodné. Jinak nevím.
😒 teplota na nic :-/ se posnažíte na valentýna a to klapne určitě !
@terka228 Já bych sice byla ráda pyšná teta, že jako zabral ten gelík...ale obávám se, že větší zásluhu bude mít ten progesteron. 😀 Ale je fajn, že jsi se odhodlala k té dr a něco se změnilo a změnilo k o moc lepšímu 🙂 Dělá mi to velikou radost. Jinak teda já už nemám fazolku, ale medvěda 🙂 Takhle si tam lebedí 🙂 A co Ty a příznaky? Jak jsi na tom? Žaludek? Únava? Nebo zatím všechno v pohodě?
@evzenie2016 jéééé to je krásné🙂) vypadá jak medvídek, to jo=)) ❤
@evzenie2016 Ježíš, to je nádherný medvídek !!!!❤❤❤ Taky se na takovou fotečku těším, ale ještě měsíc musím počkat 🙂 Jinak spíš jen únava a někdy trochu cítím podbřišek..hnědý výtok zmizel ( ťuk, ťuk, ťuk )🙂 Dnes jsem teprve 5+0. Už jsem si ale koupila ten superfolin 1, protože mi došli vitamíny... Za týden na utz, to budu 6+1. Myslíš, že už bude vidět srdíčko???
@terka228 6+1 těžko riiiict. Však víš, jak je to všecičko malinkate 🙂 Ale i taaak to bude parádní. Však už to znaaas. Pro Tebe to není taková kovbojka jako pro nás prvňáčky 😀
@vanea A kdy že Ty jdeš na fazolku? V pátek? Už se mi to všechno plete 😇
@evzenie2016 jojo v pátek:D těším se a klepu zároveň 😂 na ultrazvuku budu buď 6+4 nebo 6+0, ale po telefonu říkal, že srdíčko už by mělo bít určitě, jen je prý otázka, jestli už to půjde vidět no:/ ale prý by mohlo, tak jsem napnutá, jak kšandy:D a začaly mně zas bolet prsa, ale dá se to vydržet v pohodě🙂 jen je to takové..že o tom prostě víš🙂
a vy už jste to říkali rodině a spol? taky už se mi to všecko motá dohromady 😵
@vanea To jsem taky moc zvědavá na první dojmy a poznatky 🙂 A jak chlap? Jde s Tebou nebo vyrážíš sama? Oznámení proběhlo jen u nejužší rodiny, zatím - plus pár nejbližších kamarádek a zbytek vyčkávám po screeningu raději. I když věřím, že se medvídkovi daří dobře a je všechno v nejlepším pořádkovi 🙂 A radost byla veliká, tak mě to potěšilo. Ono je to fajn sdílet s ostaními, jen holt raději asi až se přeskáče ten první trimestr...alespoň u většiny... 🙂
Ahojky holky,
tenhle měsíc jsem zkoušela poprvé ovu testy. Předem upozorňuji, že jsou z eBay, takže barvivo nic moc... Nicméně konečně šlo něco vidět až 19DC - to je test nahoře, 20DC uprostřed-včera a dnes je ten dole 21DC. Myslíte, že ovu byla včera nebo teprve bude? Protože čárka na testu uprostřed se mi zdá silnější než na z dnešního dne. Prosím o vaše názory 🙂

@kotito vazne? Jak to?