Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@lenisek1984 Pozitivní byl asi 28.1.
Holky potřebuji radů
@sedlackovak copak?
@simi1510 Simi víš jak jsem dostala tu injekci tak já nevím jestli je to i na upravení cyklu.Pry má bejt cyklus 28 dní.A já mám vtom papírovém kalendáři od něj zaskrknuty 29 30 datum a nevím co to znamená. Jestli jako že by měla dojít Ms já fakt nevim
@sedlackovak ten agolutin většinou holkám vyvolává do x dní ms, ale to spíš poraděj ty holky, které to mají za sebou no :-/
@evzenie2016 jj to je rozumné =) my plánujeme nejdřív říct rodině a asi šéfce, ta by to stejně zjistila za chvilku, taky je těhu a hlavně jí budu dávat potvrzenky od doktora🙂 a jinak chce být manžel u všech vyšetření, takže zatím to vypadá, že bude chodit pěkně se mnou =)) vy chodíte spolu?🙂
@simi1510 děkuju moc!
@simi1510 no právě ale teď to bude týden a pokud mi do čtvrtka nedojde a dojde později tak mi to zase posunul
Tak si tu pouštím díly Dokonalého světa... Jak tam Stryková se snaží otěhotnět a řeší to s doktorem... a ten je taky pěkně laxní k jejím zápiskům o tom, kdy měla sex, že ovulaci sleduje, ale těhotná není 6 měsíců 😀 I když blbý seriál... tak se v tom sem tam člověk poznává 😀
@kstablova
Děkuji vám za názor 🙂 podle výpočtů bych ovulovat měla až zítra takže testík určitě udělám znova 🙂 tak doufám, že bude silnější a můžeme to s manželem zkusit 🙂 a je dobré ještě ten den nebo až den poté? :/ nejsem v tom ještě zkušená :/
@veruuuuberuuuu7 za málo 🙂. Říká se všeobecně, že se snažit máme v den pozitivního testu 🙂. Já se omlouvám, já jsem v předchozím příspěvku automaticky tykala....
@kstablova
V pohode klidne tykejte me to nevadi 🙂. Nu dneska mam smulu manzel je na nocni :(
@veruuuuberuuuu7 tak zítra 😉
je holky jasně já se upsala chtěla jsem napsat toho 17 🙂 mám teda radost, že to takhle pěkně zamakalo.
@kotito Super! Tak ať to přinese i dálniční úspěch na modrýh testech 🙂 A graf bych řekla, že vyznačí zítra, pokud budou teploty nahoře 🙂
Ahoj holky, v aplikaci mobilní Fertility Friend se sami vyznačí ovulace? Myslím ty červené čáry? 🙂 Děkuji za odpověĎ.

@lenisek1984 myslím, že pozitivní byl 28.1