icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
gambrinkax
8. říj 2015

@vapka tak sup foto 😀

vapka
8. říj 2015

@renmilka 27 a 28.9.jsem měla pozitivní ovu test, ale toho 28.9. byl o malinko světlejší, tak jestli se to povedlo 29.9.?

renmilka
8. říj 2015

@vapka Asi jo, možná i toho 28.. já chtěla vědět s jakým rozdílem jsme od sebe, myslela jsem že jsi popredu trochu, ale mě to vycházelo už na tu sobotu/neděli... Takže ne. Tak jediný, co pocituji nového tak takový zvláštní ,,pocit hladu,, jako když ti třeba habruje cukr v krvi občas...

keny123
8. říj 2015

Ovulace?a teďkom raďte... poslední dva jsou dneska stejně silnou čárku jsem ještě neměla..vždy je slabší ale sílí....bolesti břicha včera celý den dneska chvilkama... sex předevčírem...dnes bude snad taky... ale zajima mě ta ovulace.... včera bolesti,dneska miň, dneska silnější test...

kdy jsou bolesti břicha?před ovulací,při ní?nebo po ní?nechapu...

renmilka
8. říj 2015

@keny123 To vypadá dobře...sílí, takže určitě pojistit 😉 Ta ovulace dle testu a názoru mého teprve bude a ty bolesti ovulacni jsou u každého jinak...to se nedá použít jako stoprocentní vodítko. Ale já měla taky bolesti dle testu před ovu a to je též nejlépe vysvetlitelne: růst folikulu krátce před ovu může způsobit bolest.

keny123
8. říj 2015

@renmilka diky asi založím otázku proč vlastně břicho bolí :D ještě testnu večer a zítra..a dneska pojistím 🙂

renmilka
8. říj 2015

@keny123 Není zač, ovulace nastává tak 6 až 48 hodin po posledním pozitivním ovutestu, takže jsi na dobré cestě, teď opravdu jen jistit 😉 A kdybych měla dát na tvou otázku odpověď : Řekla bych že ten růst folikulu před ovulací, ale i samotná ovulace, kdy vlastně se jedná o ten moment, že folikul praskne a vajíčko se uvolní může mít na svědomí bolest. Já osobně ji pocituji jako pichlavou krátkodobou přímo v místě vaječníku.

keny123
8. říj 2015

@renmilka no jo ale ted si vem že test už silnější třeba nebude??tak jako ovu vůbec neproběhne?a co ty bolesti...

gambrinkax
8. říj 2015

@keny123 nekomu se ani pozitivni ovu test neukaze a presto u nej ovu probehne... jinak co se tyce bolesti bud to zpusobuje rust foliku a nebo tekutina z praskleho foliku 😉

keny123
8. říj 2015

@gambrinkax no prave bud a nebo no nic bolesti druhy den čarka ve skutečnoti skoro stejná dneska na to vlitnem a uvidíme

renmilka
8. říj 2015

@keny123 No ty bolesti naznačují právě, že se tam něco děje a jak koukám tak ty testy ti opravdu hezky postupně sílí. navíc každému stačí pro spuštění ovulace jiné množství luteinizačního hormonu ,neboj dle mě to ještě ztmavne, může to být jak zítra, tak už i v řádu hodin, třeba dnes večer... Prostě snažení by teď mělo určitě pravidelně probíhat 😉 A jak dlouho se snažíte, že takové nedůvěry?

alkuska
8. říj 2015

@renmilka
@jasmina09
Přesně, je to zrádné, takže i když břuch bolí, neznamená to že těhu nebudete a když nebolí tak právě tak 🙂 Já jen můžu říct vlastní zkušenost - u mě to začlo právě bolestma jak před MS a přitom pořád nepřicházela a můžu vás ubezpečit že až se vám zadaří, bolet to bude už napořád... Teď jsem 22tt a břicho mě pobolívá pořád a v únorovkách kam patřím se to řeší pořád, břicho bolí v těhotentsví každou a jsou to často právě ty tupé bolesti jako před MS. Takže hlavně nestresujte že pobolívá, to je úplně vpořádku, nemusí to nic znamenat a ani naopak.

luciestancova
8. říj 2015
renmilka
8. říj 2015

@alkuska Tak on je to spíš takový lehký tlak, když něco dělám, ne jako při MS, ale ten typ bolesti to je...jen dnes ráno trošku víc, ale pak to přestalo, no a přes den mě občas trošku ,,dloubne,, jakoby ve vaječníku, predevcirem večer to byly takové jako tupé, spíš tahave pocity na levo.

vapka
8. říj 2015

@luciestancova no, tak teď babo raď, no pokud to bude jen trošku možné, tak bych to dnes ještě pojistila 😎

vapka
8. říj 2015

@renmilka Holka, to je ta únava, co mám i já, no já jsem asi fakt trefená, nebo nedočkavá, ale zkusila jsem test a tam je to silnější než ráno? No o jsem zvědavá na zítřek 😀

renmilka
8. říj 2015

řekla bych že nepatrně jo, ale tady je mínus odpolední testování a plus lepší osvětlení 🙂

keny123
8. říj 2015

@renmilka nene víš co teprve druhý měsíc ale já jsem chtěla jen zjistit jestli je vůbec ovulace... pak už to nebudu řešit dva rarachy už mám tak rozhodně nikam nespěchám,ale zjištění ovulky je základ... druhý prcek trval 13 měsíců a mezi tím jedno mimoděložní..

renmilka
8. říj 2015

@keny123 Tak to brzy klapne, uvidis 😉 Ale ovu je základ, to máš recht... Taky si na ní víc posvitim... Jelikož u nás už trvá snaha déle 😒

keny123
8. říj 2015

@renmilka a ještě prcka nemáš?já dva ale tak střílet na prázdno se mi nechtělo...když vím že je ovu budu v klidu 🙂 jsem to chtěla vědět jak na tom jsem po vysazeni H.A.

renmilka
8. říj 2015

@keny123 nn, začali jsme se snažit v listopadu 2013, ale první rok z toho jsme se vidali převážně víkendy a volna jen, jinak to neslo, měla jsem práci 90 km od přítele... No od Vánoc jsme už v jedné domácnosti, ale testovala jsem z toho jen v únoru, jinak to možná byly do toho také někdy prázdné pokusy. Tentokrát tedy jedu ovutesty pořad a teď jsme měli pokus v den silně pozitivního, kdy druhý den byl negativní, ale to už jsem asi psala.

keny123
8. říj 2015

@renmilka nečetla jsem to... jinak jsem založila tu otázku kdy to boli a v podstate ´prej jak to prestane bolet folík prasknul a je ovulace..mě už to tedkom neboli ale ještě dneska jsem to cítila.. tak asi ještě test zkuím večer a ještě zítra dopo a pak už bohužel nemám to je tak vždy :/ jedině koupit u nás v lekarně ale jinou značku... pro dr max se už nedostanu

renmilka
8. říj 2015

@keny123 No tak mě to bolelo v noci na tu sobotu, takže počítám, že prakticky jsme snažení a ovulaci dali dobře, ale otázka, aby se to uchytilo... Tak u nás se dají testy koupit i v DM drogerii nebo HyperAlbertu, mají tam od Pepina, ty jsou hodně dobrý...ještě určitě někde testy seženes 😉

keny123
8. říj 2015

@renmilka jo já vim že bych sehnala ale chce to právě stejnou značku když už je dělám... musela bych zajet do měta k dr max no uvidíme jak bude čas životně důležité to není..ještě mám dva a nevim jestli jeden zkusit ještě ted večer..ale asi jooo 🙂 a druhej zítra dopo.... a hotovo 🙂 sex stejne bude tak je to fuk jestli mám test nebo ne to neovlivnim

luciestancova
8. říj 2015

@vapka asi se pokusíme 😀

renmilka
8. říj 2015

@keny123 To by bylo nejlepší, večer, zítra ty dva, pojištěno bude a pak už něco sezenes 🙂 No já jsem zvědavá na ten můj pokus, ale za pár dní bude jasno, ale pořad mě píchá ve vaječnících... 😖

vapka
8. říj 2015

@renmilka no uvidíme 😉 děkuji

keny123
8. říj 2015

@renmilka moc držím pěsti 🙂 jinak já už mám jen dva ty testy takže jeden večer... a jeden dopoledne... ale at jsou jaké jsou a i kdž další mit nebudu těhotenství to neovlivní ... sex má byt ob dva dny...byl predevcirem a bude dneska a pozítří...a jestli bude dneska a zítra tlustice na ovu testu tak stejne spermíci nedozrají ale stejne chci dneska

renmilka
8. říj 2015

@keny123 Díky a taky preju hodně štěstí. 🙂

renmilka
8. říj 2015

@vapka není zač, ty už máš vyhrano 😉

Strana