Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@vapka Tak mé pocity, akorát ještě, že když se najim, tak zas zachvili pocit hladu, taky návaly horka, když jsem byla v zupanu a když jsem si ho sundala, tak husina a ty prsa mám fakt nějaký velký....to je jistá smršť hormonů, ale jakých??? 😒 Uvidime... A že to vydržím? Tak test nemám a tady na vesnici ani nesezenu... Jinak by se mi taky klepala ruka😀 No a uvidis, vše bude OK a zachvili bude čárka krásně vidět😆
😀 😀 😀 Takový nekulaty vid, jen se zakulatit....
Holky, ja byla dneska u tchyni na narozkach, tak jsem nemohla diskutovat 😀 , jinak jsem zas nafoukla jak balon, nevim jestli z jidla nebo z toho, ze to dostanu 😀
Není zač😊 Prej cítím to😀😀😀 To já se raději nesnažím nic cítit😀 Já jak jsem psala, vy dvě v tom a já zas hurá pro testy.
Ale tak jako tak, myslím při jakýmkoli výsledku testu to bude ŠOK
No jako já šla dát nahoru sprchu, protože mi bylo nějak chladno a nějak jsem se rozkaslala a najednou se mi zvedl kybl a já si normálně ublink*a.... 😨 Ale jen trochu... Fuj😯

@renmilka hele, ještě nedělám hop, ale ty pocity a jak se cítím, je asi jasné, tak aby to bylo taky tam kde má být a z toho ducha byla dálnice... neboj, ty to doženeš příští týden, ale jsi dobrá, že to vydržíš....