Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@vanea ke špinění; může být po špinění ovulace ??? Užívám gynprodyl a od léta je to poprvé co se mi na ovu testu něco ukázalo, ale aby to nebylo tak jednoduché tak po novém roce jsem asi "měsíčky" měla 3 dny a to bych to ani mesickama nenazývala, a pak za 14 dní bylo střídavě měsíčky se špiněním, ale taky nic co dříve...
@hualenka hmmm nevím jestli po špinění, ale už jsem tady viděla diskuzi, kde holky řešily, že okolo ovulace špiní. Ale že jim to nijak neovlivňuje samotnou ovulku, že ta jim probíhá normálně, jen u toho prostě špiní, některá víc, některá míň. S tím gynprodylem nemám zkušenosti, to by spíš poradily holky, co ho braly🙂 každopádně bych se zeptala doktora
Ahoj holky.Mam otazecku 11DPO uz by byl nejaky naznak na tt? Dekuju 🙂 A vsem kterym se zadarilo,gratulujuu..
@kalabnika já to na sobě poznala 10DPO ráno mi bylo jak po opičí,bolela mě hlava a měla jsem žaludek na vodě.a na testu byl duch čárky.ale čekala jsem do menzes,pac může se stát že se vajíčko neuchyti a přijde menzes.Proto by se tt testy neměly dělat pred,aby nepřišlo zklamání.
Ahoj holky,
Muzu poprosit o radu?
24.11.jsem dobrala HA,brala jsem ji jen 4 mes.
26.12.mi byl aplikovan Agolutin,kvuli cyste
31.12.dorazila MS
A 7.1.jsem mela pozitivni ovu test+ klas.priznaky
Presne za 14 dni po ovu dorazila MS.
Ted me opet boli bricho,ale zatim bez hleniku,ale ovu test je totalne neg.(je tam jen slaby duch)
Muzu mit ovulku i bez pozitivniho testu?
Pritel prijede na vikend domu a pak se uvidime az v patek a ja se bojim ze se to uplne prosvihne 😕 (zatim nas deli 400 km.)
Nic mene tulenicko bude,tak uvidime jak to dopadne.
Preju plno pozitivnich testiku,at se nam vsem brzy zadari.😀
Já bych to zkusila,spermie vydrží až 4dny životaschopná v děloze,tak se ovu třeba dostaví během toho.jen doporučuji se alespoň hodinku po akci neumyvat abys neporušila pH ;) hodně stesti
@amoretspes
Utcite to zkusime. Nastesti tuleni nam neni cizi 😉
Ahoj vsichni,uz se nejaky ten mesic snazime a nic,zadala jsem si uz vsechno do ruznych tabulek at vim kdy mam ovulaci a v danou dobu miminkujem a nic,tak jsem si koupila poprve ovulacni testy a tak ze srandy jsem si dnes udelala test a ta druha carka byla slaba,ale byla.Jsem dva dny po menstruaci.... Kdyz je slaba,znamena to ze se ovulace blizi? A to hned po menstruaci? Jsem v tomhle novacek.
@pavlin888 Slabé čárky můžou být celý cyklus..chtělo by to hlídat více dní, abys věděla, jestli sílí (tedy se ovu blíží), nebo jestli slábne/zůstává stejná, což znamená, že buď ovu byla, nebo ti to nic neprozradí a máš prostě vyšší hladinku celý měsíc🙂 Pozitivní test musí mít opravdu stejně silné čárky. Po pozitivním testu nastává ovu do 12-48 hodin. Jinak měřit odpoledne/večer a ve stejnou dobu, nejlépe stejné značky testů.
Ahoj holky dnes 46 DC , menzes nikde test negativni na gyndu objednána až na 13.2 ☹
chvílema mě bolí podbriško jak kdyby se to chtělo rozjet a furt to nejde.. No ještě si trošku protrpím než se dostanu k dr ☹
@volfikovi a máš i normálně nepravidelný cyklus? Nebo vysazena antikoncepce?
Holky, prosím nevíte, jestli můžu něco jiného v těhotenství na bolest hlavy, když Paralen nezabral a jsem v 6. tt ???? Mám doma Migralgin, ale nevím, no...
@terka228 bohužel nic jiného silnějšího než Panadol nebo Paralen(což je totéž) není. Můžes zkusit medunkový nebo mátový čaj,pripadne masáž nebo tejpy,pokud by to bylo od páteře.
@terka228 Hojky Teri, můžou se léky, které obsahují paracetamol...ten migralgin ho sice obsahuje, ale obsahuje bohužel taky kofein (stejně jako třeba panadol), na zesílení účinku toho paracetamolu..tak je už pak asi na zvážení a konzultaci s doktorem, jestli si to vzít i když je tam přidaný kofein...
@amoretspes
@vanea Holky, děkuji, zkusím to přetrpět...zrovna si dnes nemůžu ani lehnout....ach jo :(
@terka228 Ahoj Teri, zrovna řeším totéž...dneska me může hlava prasknout...zkusím ten paralen...
@evzenie2016 mně právě nepomohl😔
Gratuluji😀💟👶
holky já mám asi trochu debilní dotaz :D ale za jak dlouho jsou výsledky HCG z krve, když vám je dělá váš gynekolog?🙂
@arielka222 krása krása 😍🍀

@vanea teda, páni 😲 🙂