icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
evzenie2016
6. únor 2017

@kristynaa_23 no, pokud se teplota zvýší o půl stupně, obvykle to indikuje, že ovulace proběhla...Takže začít testovat potom, je poměrně k.ničemu, protože testy indikují ovulaci 12-48 hodin předem...možná jsem špatně pochopila příspěvek, jen jsem.chtěla upozornit, jak to funguje...

kristynaa_23
6. únor 2017

@evzenie2016 naposledy, když jsem si dělala ovu test, kdy se mi zvýšila a 2 čárky tam byly, ta druhá čárka byla stejně tak silná jako ta kontrolní(?), tak nevím.. takže jsem předpokládala, že ta ovulace bude bud následující nebo ještě další den 🙂

hualenka
6. únor 2017

@vanea 14mesicu.
A jak se to měření má dělat ? Je potřeba speciální teploměr ?
Mám teď týden volno a jinak vstávám před 5hodinou

hualenka
6. únor 2017

@vanea v čem myslíš napovědět ?

evzenie2016
6. únor 2017

@kristynaa_23 Zvednutí teploty nastává až po ovulaci. Jak vypadaly testy pro mě těžko zhodnotit, to by muselo být meření jak před zvednutím teploty, tak potom, aby byl vidět třeba nějaký vývoj (kdy vyšel test nejsilněji apod.) Jinak zkušenosti s teplotou a testy má třeba @terka228 - jak se Tobě zdá doporučení Dr. testovat po zvednutí teploty?

evzenie2016
6. únor 2017

@kristynaa_23 Každopádně nevím, jak teplotu ovlivní medikace, kterou popisuješ...A taky se mi zdá, že teplota a testy jsou vhodné u těch, co mají "standardní" průběh. Myslím si, že pokud jsou nějaké potíže a nejasnosti, tak asi jedině ovulaci podchytit na UTZ (opakovém)...

terka228
6. únor 2017

@kristynaa_23 Určitě bys měla testovat dříve než dojde ovu, protože po zvednutí teploty nebo při zvednutí teploty už ovulace proběhla a testy slábnou....den až dva před zvednutím teploty bys měla jistě testovací čárku silnější než kontrolní....i v těch testech to v návodu píšou.....testovat před ovu, určitě... 🙂

volfikovi
6. únor 2017

Holky jaký máte zkušenosti s těhotenským testem od pepina?

arielka222
6. únor 2017

@volfikovi mě ukázal hezkou čárku den před ms..když jsem tehu nebyla tak byl vždy čisté bílý ;) takže spokojenost..

volfikovi
6. únor 2017

@arielka222 já tomu absolutně nerozumím
Dneska jsem 50 DC , zpoždění mám neuvěřitelné a jelikož jdu na gyndu až 13.2 udělala jsem si dneska test , trochu mě pobolívají prsa ,ale nic moc.. Podbriško už přestalo bolet
a mám na testu ducha... Není nijak silný , ale je tam i manžel ho bez mžouraní viděl

kotito
6. únor 2017

holky podle čeho počítá OVUVIEW menzes? MS jsem měla 12.11./ 14.12/ 14.1. a ted mi píše MS za 2dny což by bylo 8.2. bylo by to 26DC 9DPO zatím my vžy spočítal přesně, tak jsem to nekoumala....

kotito
6. únor 2017
simi1510
6. únor 2017

@volfikovi a víš případně kdy byla ta ovulka?

volfikovi
6. únor 2017

@simi1510 bohužel absolutně netuším , testy jsme naposledy dělala pře cca dvěma týdny a to byli furt duchové na ovuláku jeden den byl silnější ,ale ne pozitivní
bohužel ten test prostě nejde pořádně vyfotit ..
v realu je to krapet silnější že človek nemusí mžourat
ružový je ovulační , a zelený těhu

luciasek1987
6. únor 2017

@volfikovi no tak jsi asi tehotna.. cemu nerozumis? 🙂

simi1510
6. únor 2017

@volfikovi tak je možné, že se vážně protáhla a vyšlo to 🙂

volfikovi
6. únor 2017

@luciasek1987 třeba tomu,že dle mě to není možné a test kecá ... Mám zpoždění už dlouho a tím pádem bych si test představovala už jako dálnice a ne toto

arielka222
6. únor 2017

@volfikovi já tam vidím regulérní carku. Takovou jen o malilinko silnější jsem měla taky a za týden dálnice 🙂 pepino prý falešnaky nedělá. Zkus zítra další a pokud tam bude tak je to jasný ;)

volfikovi
6. únor 2017

@simi1510
@simi1510 a nemůže to být jen nějaká ryska?

simi1510
6. únor 2017

@volfikovi a máš případně ovu testy, že bys zkusila?

volfikovi
6. únor 2017

@simi1510 ovu je ten ružový co je na fotce... Neni pozitivní ,ale čárka je dobře viditelná ... takhle na fotce to je hrozne svetle ☹

volfikovi
6. únor 2017

@arielka222 je fakt ,že sme pepino delala cca pred 14 dny možná 12 ti nevím přesně a byl úplně čistý

arielka222
6. únor 2017

@volfikovi tak vidíš 🙂 me teda nikdy nezklamal falešnakem. A ovulku jsi mohla mít později to je klidně možné ;)

terka228
6. únor 2017

@volfikovi Teda,čárka je hezky vidět...

volfikovi
6. únor 2017

@arielka222 no teď teda panikařím . Dost mě to překvapilo 😨

simi1510
6. únor 2017

@volfikovi a máš ještě další, že bys zkusila? Nebo pak ráno zkusit 😉

volfikovi
6. únor 2017

@terka228
já čárky vidím i tam kde nejsou většinou ,proto sem myslela,že se mi to zdá

volfikovi
6. únor 2017

@simi1510 vůbec nemám, udělala jsem si ho jen tak vůbec sem nečekala tohle ,myslela jsem si ,že bude čistý jako cca před těmi dvěma týdny

arielka222
6. únor 2017

@volfikovi souhlasím se Simčou. Zkus další test zítra ráno 🙂.pokud bude carka i tam tak je to na dobre cestě 🙂

volfikovi
6. únor 2017

@arielka222 zkusím ,ale už teď mám paniku .
Zrovna dneska jsme říkala manželovi,že si plodnovaní necháme zas na zimu,že chci v létě na festáky a pařit :D

Strana