icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
vapka
8. říj 2015

@renmilka hele, ještě nedělám hop, ale ty pocity a jak se cítím, je asi jasné, tak aby to bylo taky tam kde má být a z toho ducha byla dálnice... neboj, ty to doženeš příští týden, ale jsi dobrá, že to vydržíš....

renmilka
8. říj 2015

@vapka Tak mé pocity, akorát ještě, že když se najim, tak zas zachvili pocit hladu, taky návaly horka, když jsem byla v zupanu a když jsem si ho sundala, tak husina a ty prsa mám fakt nějaký velký....to je jistá smršť hormonů, ale jakých??? 😒 Uvidime... A že to vydržím? Tak test nemám a tady na vesnici ani nesezenu... Jinak by se mi taky klepala ruka😀 No a uvidis, vše bude OK a zachvili bude čárka krásně vidět😆

vapka
8. říj 2015

@renmilka Hele, je to jasná věc, když jsem dostala poslední MS 9.9. tak jsem říkala kamarádce, že to je hezké datum na poslední menzes 😀 No a ono to možná klapne 😀

renmilka
8. říj 2015

@vapka To Jo, vidíš😋 Já 12.9....zatím 🙂

vapka
8. říj 2015

@renmilka To je také hezké datum 😀

renmilka
8. říj 2015

😀 😀 😀 Takový nekulaty vid, jen se zakulatit....

vapka
8. říj 2015

@renmilka přesně, budeš kulatá, jen počkej, 😀

jasmina09
8. říj 2015

Holky, ja byla dneska u tchyni na narozkach, tak jsem nemohla diskutovat 😀 , jinak jsem zas nafoukla jak balon, nevim jestli z jidla nebo z toho, ze to dostanu 😀

jasmina09
8. říj 2015

@vapka 9.9 jsem mela narozky 😀

renmilka
8. říj 2015

@jasmina09 S opožděním vše nej nej a ať dostaneš ten kulatý darecek😉🎁

renmilka
8. říj 2015

@vapka ha ha a ten malý se jmenuje spek😀😀😀

jasmina09
8. říj 2015

@renmilka díky, no ja Ti taky přejí ať budeš kulatá a cítím, že budeš 😉 vapka to už ma v kapse 😝

renmilka
8. říj 2015

Není zač😊 Prej cítím to😀😀😀 To já se raději nesnažím nic cítit😀 Já jak jsem psala, vy dvě v tom a já zas hurá pro testy.

jasmina09
8. říj 2015

@renmilka ne vy dvě v tom a já pro testy 😀 dneska jsem se sama se sebou domluvila, že nebudu mít depku až tam bude zase bílo 😀 tak snad to dodržím

vapka
8. říj 2015

@jasmina09 renmilka, holky nečilte, Jasmina je nafouklá, to je dobře a renmilka pomaže pro testy, aby si udělala ty těhotenské dálnice 😀 Takže asi tak. ráno moudřejší večera, ale už byste se také mohly odhalit a testovat... Hmmm 😝

jasmina09
8. říj 2015

@vapka já se bojím, že tam bude bílo a termin MS mam 10.10 tak ještě počkam.. 🙄 a prsa mě taky bolí 😀

jasmina09
8. říj 2015

@vapka i když koukala jsem že ovulaci jsme měly skoro nastejno..tak by tam teoreticky stínek mohl být..

renmilka
8. říj 2015

@jasmina09 Bojim bojim....já se trochu bojim, ještě že jsem bez TT 😝

jasmina09
8. říj 2015

@renmilka já jsem dnes měla nutkání koupit nějaký ale odolala jsem 😀

renmilka
8. říj 2015

@vapka To nevím, já mám strach, protože jakmile se ukáže bílo, tak je zle....teď nemám možnost a kdy bude ty testy koupit nevím, jsme tu skoro na samotě u lesa, ale možná o víkendu pojedeme do Čech, tak třeba tam někde... Ale dřív netestuju, mám až 13. dle výpočtu nejdříve...

renmilka
8. říj 2015

@jasmina09 Tak to jsi dobrá👍

renmilka
8. říj 2015

Ale tak jako tak, myslím při jakýmkoli výsledku testu to bude ŠOK

nada1985
8. říj 2015

@renmilka ahoj ty jsi udělala test co ti vyšlo

nada1985
8. říj 2015

@renmilka holky uz někdo skusily pít ten caj kontryhel

vapka
8. říj 2015

@nada1985 ne, jak už jsem říkala, pila jsem ho před lety na urovnání cyklu, to jsem Ti psala

vapka
8. říj 2015

@jasmina09 renmilka bude to dobré holky, jsem tak napnutá

jasmina09
8. říj 2015

@vapka ja taky ale necítím se těhotně 😀

nada1985
8. říj 2015

@vapka ale nepomůže na otěhotnět

renmilka
8. říj 2015

@nada1985 Já nedělala ještě test☺

renmilka
8. říj 2015

No jako já šla dát nahoru sprchu, protože mi bylo nějak chladno a nějak jsem se rozkaslala a najednou se mi zvedl kybl a já si normálně ublink*a.... 😨 Ale jen trochu... Fuj😯

Strana