icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
arielka222
8. únor 2017

@simi1510 Simculko kéž by to tak bylo ;)

kristynaa_23
8. únor 2017

@terka228 docela mě to vyděsilo, dost se toho bojím.. pořád jsem si říkala, že to určitě nemusí být jediná možnost otěhotnět, no snažili jsme se.. jeste víc jak měsíc čas, tak se necháme překvapit.

kstablova
8. únor 2017

@cisama v tuto chvíli dle grafu ovu 6.2.

kotito
8. únor 2017

Holky jaké máte zkušenosti s těhu testem woman secret, parnerovi prodali v lékarně ty

kotito
8. únor 2017

tak koukám po vyfocení nejde moc vidět, ale okem je viditelný duch,vidíme ho oba ,ale tem testům moc nevěřím

sarkab85
8. únor 2017

@kotito S tímto testem zkušenosti nemám, ale tohle už je krásně viditelný duch. Uvidíš za dva dny, držím palce ať pěkně sílí.

kotito
8. únor 2017

@sarkab85 děkuji 🙂 no uvidíme jsem to teda moc nevydržela 😀 Ale chlap mě vyštengroval 😇 testnu v pátek ráno

kastanek87
8. únor 2017

@terka228 Tery, moc moc gratuluji ještě jednou! Je to krásný ♥ já jdu příští úterý, tak jsem zvědavá jestli už taky uvidím i srdíčko! Opatruj se 😉

kastanek87
8. únor 2017

@kotito tento test mi ukazoval mnohem slabší čárku než jinej (teď nevím co to bylo, ale taky nějaký obyč) jinak já tam ducha též vidím a držím pěsti ať sílí 😉 ♥

simi1510
8. únor 2017

@kotito jinak já o něm nečetla, že by dělal falešné, pokud vyloženě na nich nebyla vytisknutá ryska - jak jsem ti psala v jiném foru 🙂

terka228
8. únor 2017

@kotito Já vidím krásnou malinkou čárečku😀 Na 9DPO paráda !!!!! Tak přeji, aby sílila a těším se na zítřejší testík 😀

terka228
8. únor 2017

@kastanek87 Díky a těším se na Tvou první fotečku mimíska😀❤

terka228
8. únor 2017

Holky všem vám moc moc moc děkuji😀😀😀
Absolutně nestíhám odpovídat....🙂
@evzenie2016 děkuji za vysvětlení....kdy jdeš Ty??? Já to zapomněla...Těším se i na Tvou další fotečku❤😀

terka228
8. únor 2017

@simi1510 Děkuji za odkaz 🙂 A jak jsi na tom teď Ty?

simi1510
8. únor 2017

@terka228 já? neměřím, netestuju, nechávám to náhodě... jen jsem včera měla nějakou střevní chřipku, ale přešlo to... a dneska chlap, ale daleko horší než já ☹

A v půlce března si vyzvedáváme koťátko 😀

Jinak ty se cítíš jak?

terka228
8. únor 2017

@simi1510 Tak koťátko, a pak mimi, jo??? 🙂
Mně je celkem dobře, jen hlad, čůrání a tak v sedm večer už padám na hubičku 🙂 Občas motání hlavy a nevolnost, ale to vždy napraví jídlo...mám příšernou chuť na saláty, asi tělu chybí....Od té doby, co mám kluky, tak všechny vitamíny cpu jim a na sebe zapomínám, takže dnes jsem si nakoupila salátky a cpu se vyloženě listama...😀
Pamatuji se, jak jsem si 2 dny před 1. duhem říkala, že se těch // už asi nikdy neodčkám...a pak toto...ještě pořád se nemůžu zpamatovat, že to vyšlo....A Tobě přeju a držím všechno, aby ses už taky konečně dočkala a já Ti mohla gratulovat k první fotečce❤

simi1510
8. únor 2017

@terka228 no 😀 snažit se asi na to nemyslet... a třeba se pak povede 🙂 Uvidíme a děkuju!

Hlavně ať jste v pořádku ty i mimi!

evzenie2016
8. únor 2017

@terka228 já jdu v pondělí. Snad bude všechno v pořádku. A už se těším, jak zase bublinku uvidím 🙂

kotito
9. únor 2017

Tak trošku klesame

kastanek87
9. únor 2017

@kotito mně taky klesla teplota na 36.6 dokonce, pak zase vystoupala, bude to dobrý uvidíš 😉

terka228
9. únor 2017

@kotito Tohle není žádný klesání 🙂 Bude to dobré 🙂 Taky mi to kolísalo.... 🙂
Bude dnes testík? 🙂

kotito
9. únor 2017

@terka228 nebude Tery nejdřív zítra . I tak mě štve, že jsem se nechala vyštengrovat chlapem , tak brzo 😀 dnes jsem si koupila těhu test dr max raději 😀 tak uvidíme zítra nebo třeba až v pondělí pokud nepříjde mrcha. Začala mě bolet prsa jako vždy 4dny před MS i podbříšek trošku cítím, takže žádné juchání se nekoná. Až bude dálnice můžu slavit , do té doby to beru jakože špatný test

radunkap
10. únor 2017

@kotito Ahojky, tak co testik? Čekám na fotečku!🙂

kotito
10. únor 2017

@radunkap netestíkovala jsem teplota klesla,takže zítra čekám ms. Vůbec nevím jak to mám počítat, dnes zase noc na prdlačku, takže spánek skoro žádný , ale nemyslím si, že by měl tak velký vliv na pokles. Měřím vždy 7:30 dnes jsem měřila 6:30 po 2 hodinovém mlácení na posteli, dcerka konečně usla po 4 hodině a já už prostě pořádně nezabrala

kotito
10. únor 2017

nevím co se přičítá při měření dřív,ale ani celá desetinka by nepomohla

radunkap
10. únor 2017

@kotito ☹ Ale dokud nedojde MS, tak naděje stále je. Já čekám dnes nebo zítra. Takže začínám s clostilem. A ještě jsem si k tomu koupila čaj býby Radnické, tak uvidíme. Je pěkně hořký teda..

kotito
10. únor 2017

@radunkap neberu to nijak tragicky, sice by to byl pěkný Valentýnský dáreček, ale co no, tak bude až na narozeniny 🙂 jen teda pokud MS dojde budu brát testy jako ty co dělají falešné duchy. Hledala jsem na netu a hodně holek psalo, že jsou špatné.

kotito
10. únor 2017

@radunkap a vidíš já myslím, že MS taky zítra tak pojedeme léky zároven 😀 nebo máš brát jiné dny ? já začínám 3DC

ajronka
10. únor 2017

Holky já se na to vykašlu.. minulý měsíc v těchto dnech při Clostilbegytu ukázková ovulace. Vyšší teplota, test pozitivní, bolest v podbříšku, citlivá prsa. Tento měsíc přesný opak ☹ . Ani ťuk. Pochybuji, že ještě nějaká bude ☹

radunkap
10. únor 2017

@kotito a co to byl za test? Já používám nejvíc Dr. Max. Ovu i těhu.. Já mám 3-7 DC 🙂 takže pojedeme spolu🙂 Jsem zvědavá na tu moji ovu, protože jí mívám 19 DC a potřebovala bych 14-15..🙂

Strana