Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@terka228 docela mě to vyděsilo, dost se toho bojím.. pořád jsem si říkala, že to určitě nemusí být jediná možnost otěhotnět, no snažili jsme se.. jeste víc jak měsíc čas, tak se necháme překvapit.
Holky jaké máte zkušenosti s těhu testem woman secret, parnerovi prodali v lékarně ty
@terka228 Tery, moc moc gratuluji ještě jednou! Je to krásný ♥ já jdu příští úterý, tak jsem zvědavá jestli už taky uvidím i srdíčko! Opatruj se 😉
@kotito tento test mi ukazoval mnohem slabší čárku než jinej (teď nevím co to bylo, ale taky nějaký obyč) jinak já tam ducha též vidím a držím pěsti ať sílí 😉 ♥
@kastanek87 Díky a těším se na Tvou první fotečku mimíska😀❤
Holky všem vám moc moc moc děkuji😀😀😀
Absolutně nestíhám odpovídat....🙂
@evzenie2016 děkuji za vysvětlení....kdy jdeš Ty??? Já to zapomněla...Těším se i na Tvou další fotečku❤😀
@simi1510 Tak koťátko, a pak mimi, jo??? 🙂
Mně je celkem dobře, jen hlad, čůrání a tak v sedm večer už padám na hubičku 🙂 Občas motání hlavy a nevolnost, ale to vždy napraví jídlo...mám příšernou chuť na saláty, asi tělu chybí....Od té doby, co mám kluky, tak všechny vitamíny cpu jim a na sebe zapomínám, takže dnes jsem si nakoupila salátky a cpu se vyloženě listama...😀
Pamatuji se, jak jsem si 2 dny před 1. duhem říkala, že se těch // už asi nikdy neodčkám...a pak toto...ještě pořád se nemůžu zpamatovat, že to vyšlo....A Tobě přeju a držím všechno, aby ses už taky konečně dočkala a já Ti mohla gratulovat k první fotečce❤
@terka228 já jdu v pondělí. Snad bude všechno v pořádku. A už se těším, jak zase bublinku uvidím 🙂
@kotito mně taky klesla teplota na 36.6 dokonce, pak zase vystoupala, bude to dobrý uvidíš 😉
@terka228 nebude Tery nejdřív zítra . I tak mě štve, že jsem se nechala vyštengrovat chlapem , tak brzo 😀 dnes jsem si koupila těhu test dr max raději 😀 tak uvidíme zítra nebo třeba až v pondělí pokud nepříjde mrcha. Začala mě bolet prsa jako vždy 4dny před MS i podbříšek trošku cítím, takže žádné juchání se nekoná. Až bude dálnice můžu slavit , do té doby to beru jakože špatný test
@radunkap netestíkovala jsem teplota klesla,takže zítra čekám ms. Vůbec nevím jak to mám počítat, dnes zase noc na prdlačku, takže spánek skoro žádný , ale nemyslím si, že by měl tak velký vliv na pokles. Měřím vždy 7:30 dnes jsem měřila 6:30 po 2 hodinovém mlácení na posteli, dcerka konečně usla po 4 hodině a já už prostě pořádně nezabrala
Holky já se na to vykašlu.. minulý měsíc v těchto dnech při Clostilbegytu ukázková ovulace. Vyšší teplota, test pozitivní, bolest v podbříšku, citlivá prsa. Tento měsíc přesný opak ☹ . Ani ťuk. Pochybuji, že ještě nějaká bude ☹

@simi1510 Simculko kéž by to tak bylo ;)