Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Hoj, holky, je to pozitivní ovulační test? Mám 12 dnů po úplném odstavení. Už jsem měla málo mlíka, takže jsem kojila pár týdnů už spíš míň než víc. A když jsem byla před těmi dvanácti dny na UTZ kontrole u gynekoložky, říkala, že by do měsíce mohla přijít MS (první od porodu, malé je 7 a 1/2 měsíce). Tak že by se mi spustila první ovulace? Pobolívá mě podbřišek a mám hodně výtoku, je slizký, táhne se, ale není čirý (spíš mi připomíná třeba vodnatější rýmu - pardon za popis).
@majaaa82 zdá se mi krásně pozitivní👍
Ahoj holky chtěla bych se vás zeptat,nevíte náhodou když máte anovulační cyklus jestli se vám ukáže ovulační test negativní nebo může být i pozitivní. Děkuji
@sedlackovak bohuzel muze byt i pozitivni v prosinci jsem to tak mela
@jullli Ahoj Julli, helejť, když byl ten test pozitivní včera kolem té 19. hodiny, kdy tak zhruba by měla ta ovulace dorazit? Teď od rána se mi ještě krapet upravil ten hlen, mám jej úplně průsviný, táhlý. Je skorem stejný jako včera, ale ještě o trochu víc klouže a ztratil zakalenost. Myslíš, že už to tedy nastalo? 😀 Jestli ano, půjdu si na to dát paňácu! 🙂
@sedlackovak ovu testy reagují na LH hormon a jeho hladiny... ale není jisté, že skutečně ovulace nastane. A může pak být anovulační cyklus.
Když člověk testuje ovu testy, tak je lepší přidat i metodu měření bazální teploty, kdy víš, že ovu skutečně nastala - když jsou splněna pravidla, že tři dny po sobě máš mít vyšší teploty než 6 předchozích měření, pak je to tak, že poslední den nízkých teplot je brán za den, kdy ovu nastala. Kdyby byl anovulační cyklus, tak ti to právě graf z teplot ukáže, že tam nebudou 2-3 fáze vzrůstu
Tak testy woman secret baby urcite nedoporucuji. Dnes 1DC. Druhy test testovan v moci partnera a duch stejny jak na tom mem 😝👎 takze jak ksem se nakonec docetla na netu patri mezi nejhorsi na trhu
Ahoj holky,
snažíme se s přítelem 8.měsíců o miminko. Minulý týden jsme byli na spermiogramu a nedopadlo moc dobře, pouze 15% pohyblivych spermii, ale dr. rikala, ze prirozene muzu otehotnet. Co me ale trapi a stále vrtá hlavou jsou ovulační testy.. Chodím na měření folikulů a podle velikosti ovulaci bych mela mit.. uzivam i clostibelgyt, ale i bez nej ovulka podle dr. je, ale ovulacni testy nemam nikdy pozitivni.. vzdy druha uplne slaba čárka... a to si je delam od konce ms treba i 2x za den... nevite proc to tak je?
@lory303 S Ovularem? Ano mám... a nedoporučuji právě z tohoto důvodu... Testovala jsem k němu i jinými dalšími testy a zatímco jiné mi řekly, že už je pozitivní, tak ovular stále slabý. A za celou dobu měření jsem to u něj nezažila. A to ještě nějakou krabičku mám ve skříni...
Pokud můžeš, tak doporučuji ovulační testy Comfort (jsou i sady 6 ovu testů a 2 těhu testy k tomu) - mají dost barviva, nebo tu holky doporučují Pepino, Dr. Max. Za mě ještě celkem women secret ovulační testy nebo se celkem dají i gs ovulační testy. A pak digitální ovulační testyy Clearblue, tam je ale cena jinde.... 🙂

@radunkap woman secret baby, taky kupuji dr max, ale partner koupil někde jinde tento. Mě se ovu posunula krásně z 23-26 na 17DC