Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@evzenie2016 Ahojky,držím palečky na dnešní kontrolu a těším se na fotečku 😀❤😍
Ahoj holky po delší odmlce se hlásím. Dnes jsem 7DC. MS mi nakonec dorazila o 2 dny dříve tedy 26DC. Tak jedeme další měsíc. OD 1DC jsem začala brát Gynex 3x denně 6kapek. Tak jsem zvědavá co to se mnou provede. Ovulaci mívám 12 DC, tak jsem zvědavá.
Ahojky tak já jsem dnes 57DC , odpoledne jdu na gyndu , Testy už mám negativní tak sem zvědavá co se dozvím
@terka228 Ahojda, tak kontrola v pořádku, mimčo se tam mlelo, že se ani nechtělo nechat změřit 🙂 Ale nakonec nějaké měření proběhlo a už máme 5 cenťáků. Ale fotečka dneska není. Jak se vrtělo,tak je to extra šmouha 😀 Ale máme rande zase za 14 dní. A co Ty? Jak je? Bojuješ s prvotrimestriální únavou? Mně už to docela opouští, tak jsem za to ráda 🙂 Ale hlavně, aby bublině bylo dobře 🙂
@volfikovi Tak snad to zabere. A ono jak bude kontrolovat ovulaci, tak určitě i změří, jak přirůstá sliznice. Přeji, ať je tu co nejdříve MS a můžeš se těšit na úspěšné snažení 👍
@evzenie2016 děkuji uvidíme
ted teda z toho,že byhc to měla dostat nadšená nejsem jelikož za 14 dni jedeme na dovču do Rakouska do termálu 😨 Ale uvidime třeba to do té doby budu mít za sebou a pak se uvidí 🙂
@evzenie2016 Jůůůů, tak to je krásné.... cm !!! 😀❤
No, mně bývá docela špatně, ale pořád se to dá zvládnout, únava je teda chvílemi hrozná, a pak jsem někdy i dost protivná 🙂 Dnes jsem měla poprvé nějaké chmury...jako jestli to pak všechno zvládnu 🙂 Ale to všechno k tomu patří a vím, že to bude zase dobré 😀
Já jdu taky už za 14 dní, tak si to budu dobře pamatovat 🙂 Já jdu 28.2.
Jsem moc šťastná za Tvoje dobré zprávy 🙂
@volfikovi to budeš akorát poooo, to bude super 🙂
@terka228 Tak snad Tě chmury nebudou přepadat často! Ale zase ono s klukama si moc nevydechneš, takže chápu, že někdy je toho na jednu mámu moc. Ale neboooj, všechno se zvládneeee! To budu zvědavá na Tvé příští zprávy. Je to neuvěřitelné, jak teď malé rostou. Uvidíš, že bublinu ani nepoznáš 🙂
@evzenie2016 Gratuluji!!! 🙂 Ať se to vyvíjí dále dobře 🙂
@simi1510 dikyyyy, doufaaam. A jak Ty jsi na tom?

@simi1510 ty jo super, snad teda MS nedorazí, ale jestli ano, hned nakoupim doporučené značky 🙂