icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
lory303
12. únor 2017

@simi1510 ty jo super, snad teda MS nedorazí, ale jestli ano, hned nakoupim doporučené značky 🙂

simi1510
12. únor 2017

@lory303 tak držím palce 🙂 Já jedu 5. cyklus od revize... tak snad se jednou zase zadaří no 🙂 Já právě teď vůbec netestuju

lory303
12. únor 2017

@simi1510 promin, muzu se zeptat co presne znamena ta revize? jak dlouho se snazite?

simi1510
12. únor 2017

@lory303 11 měsíců jsme se snažili poprvé, v červenci se povedlo, jak jsem zjistila v srpnu, ale v září jsem musela na revizi, že to bylo zamlklé těhotenství... a teď je to od té doby 5 měsíců a zatím nic no.

terka228
13. únor 2017

@evzenie2016 Ahojky,držím palečky na dnešní kontrolu a těším se na fotečku 😀❤😍

radunkap
13. únor 2017

@kotito Ahojky, takže vidím, že dorazila☹ Budu držet palečky, ať druhý cyklus s clostilem vyjde🙂 Já stále nic. Jsem 33 DC a neměla jsem doma TT, sem tam zabolí břicho jako před MS, ale včera mě začaly pobolívat prsa, tak si myslím, že dnes nebo zítra dorazí.

karin1712
13. únor 2017

Ahoj holky po delší odmlce se hlásím. Dnes jsem 7DC. MS mi nakonec dorazila o 2 dny dříve tedy 26DC. Tak jedeme další měsíc. OD 1DC jsem začala brát Gynex 3x denně 6kapek. Tak jsem zvědavá co to se mnou provede. Ovulaci mívám 12 DC, tak jsem zvědavá.

volfikovi
13. únor 2017

Ahojky tak já jsem dnes 57DC , odpoledne jdu na gyndu , Testy už mám negativní tak sem zvědavá co se dozvím

jullli
13. únor 2017

@volfikovi Ty jo stale ms nedorazila jo? No tak dej vedet co dr podle me dostanes vcelicku ;)

volfikovi
13. únor 2017

@jullli nedorazila ,ani náznak ☹ a stále mě bolí v pravo v jednom a tom samém místě tak mě opravdu zajímá co tam dr vykoumá 🙂
určo dostanu a neteším se 😅

jullli
13. únor 2017

@volfikovi Ty jo to zni jako cysta :/ i by tt odpovidal nekdy se to tak stane . a ty mas nezne tak rozhozene cykly?

volfikovi
13. únor 2017

@jullli měla jsem to takto rozhozene od porodu tedy 5 let , ted poslední rok se mi to srovnalo... cyklus sem měla pravidelný +- pár dní a najednou zas toto .-(
Bolesti na te prave straně mám vlastně celou dobu od chvíle co sem to měla dostat a nic ☹

simi1510
13. únor 2017

@volfikovi tak drzim palce! To uz neni takhle normální :-/ jsem zvedava, co ti povi

volfikovi
13. únor 2017

@simi1510
@jullli
Tak jsem doma... nic neshledal , takže aasi hormony .... Když sem řekla,že se snažíme dostala jsem clostilbegyt a injekci ,abych to dostala.. říkal že mám 3 DC nasadit a zavolat ,objednají mě ,aby mrknul zda to k ovulaci pomohlo

simi1510
13. únor 2017

@volfikovi a neříkal co sliznice nebo tak?

volfikovi
13. únor 2017

@simi1510 sliznice 7mm
nevím teda zda je to dobře či špatně ve sliznici se moc nevyznam..

simi1510
13. únor 2017

@volfikovi tak co tak nějak vím, tak sliznice snad má mít min. 7 mm, aby se podařilo uhnízdění. Tak uvidíš, co provede ta injekce na vyvolání. Už takhle to máš dlouhé ty jo ☹

volfikovi
13. únor 2017

@simi1510 jojo už toho mám plný kecky ☹
ale zas snad s tím clostikem by mi mohla stoupnout naděje . říkal,že uvidíme co to udělá , a pokud se nepovede než doberu vše co mi napsal,což jsou 3 krabičky tak by nás už poslal na spermio a hormonální vyšetření

evzenie2016
13. únor 2017

@terka228 Ahojda, tak kontrola v pořádku, mimčo se tam mlelo, že se ani nechtělo nechat změřit 🙂 Ale nakonec nějaké měření proběhlo a už máme 5 cenťáků. Ale fotečka dneska není. Jak se vrtělo,tak je to extra šmouha 😀 Ale máme rande zase za 14 dní. A co Ty? Jak je? Bojuješ s prvotrimestriální únavou? Mně už to docela opouští, tak jsem za to ráda 🙂 Ale hlavně, aby bublině bylo dobře 🙂

evzenie2016
13. únor 2017

@volfikovi Tak snad to zabere. A ono jak bude kontrolovat ovulaci, tak určitě i změří, jak přirůstá sliznice. Přeji, ať je tu co nejdříve MS a můžeš se těšit na úspěšné snažení 👍

volfikovi
13. únor 2017

@evzenie2016 děkuji uvidíme
ted teda z toho,že byhc to měla dostat nadšená nejsem jelikož za 14 dni jedeme na dovču do Rakouska do termálu 😨 Ale uvidime třeba to do té doby budu mít za sebou a pak se uvidí 🙂

maruberu
13. únor 2017

Holky, co myslíte, je ten poslední ovul. test pozitivní? My se teda snažíme (asi 3 roky)skoro vždy kolem pozitivního testu, ale stále se nedaří. ☹

terka228
13. únor 2017

@evzenie2016 Jůůůů, tak to je krásné.... cm !!! 😀❤
No, mně bývá docela špatně, ale pořád se to dá zvládnout, únava je teda chvílemi hrozná, a pak jsem někdy i dost protivná 🙂 Dnes jsem měla poprvé nějaké chmury...jako jestli to pak všechno zvládnu 🙂 Ale to všechno k tomu patří a vím, že to bude zase dobré 😀
Já jdu taky už za 14 dní, tak si to budu dobře pamatovat 🙂 Já jdu 28.2.
Jsem moc šťastná za Tvoje dobré zprávy 🙂

evzenie2016
13. únor 2017

@volfikovi to budeš akorát poooo, to bude super 🙂

evzenie2016
13. únor 2017

@terka228 Tak snad Tě chmury nebudou přepadat často! Ale zase ono s klukama si moc nevydechneš, takže chápu, že někdy je toho na jednu mámu moc. Ale neboooj, všechno se zvládneeee! To budu zvědavá na Tvé příští zprávy. Je to neuvěřitelné, jak teď malé rostou. Uvidíš, že bublinu ani nepoznáš 🙂

simi1510
13. únor 2017

@evzenie2016 Gratuluji!!! 🙂 Ať se to vyvíjí dále dobře 🙂

simi1510
13. únor 2017

@volfikovi tak aby to přišlo dřív než na dovče, ať si termály pak užiješ!

volfikovi
13. únor 2017

@simi1510 no doufám 🙂

evzenie2016
13. únor 2017

@simi1510 dikyyyy, doufaaam. A jak Ty jsi na tom?

salenas
13. únor 2017

@maruberu 3roky je už dlouhá doba :( už po roce doporučují nějaká vyšetření, už jste nějaký s mužem podstoupili ?

Strana