Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@evzenie2016 já jsem dneska 16 dc, ovulka asi přede mnou, ale nevím, netestuji, nechávám to přírodě 🙂 A uvidíme, jestli se zadaří pak nebo ne. Snažím se myslet jinými směry a ne na to, jak a kdy tvořit mimi a mít mimi 🙂
Ahoj holky, mohlo by se hodit 🙂 Třeba @terka228 🙂
Dobrý den, jsem v 11tt a ráda bych se zeptala na přechod mezi produkty Superfolin 1 a 2 – na krabičce dvojky je pouze uvedeno 2. a 3. trimestr + kojení. Od kterého týdne tedy přejít. Je možné 2 užívat již od cca poloviny 12tt? Současně bych se ráda zeptala na kombinaci s přípravkem Magnesium citrat. Neurolozka mě upozorňovala, že není vhodné užívat v těhotenství magnesium a vyšší dávky vit. B6. V Superfolinu 2 je již vit. B6 obsažen, je tedy vhodné současné užívání právě magnesium citrátu, který denní příjem B6 ještě zvýší (už výrazně nad RHP)? Děkuji za Vaše odpovědi. 14. Únor 2017
Odpověď:
Superfolin 2 (což je vlastně Superfolin 1 PLUS DHA, tedy rybí olej) lze užívat kdykoli (klidně celé těhotenství). Záleží jen na tom, jak moc ryb máte ve svém jídleníčku (správně cca 3 „tučná“ rybí jídla týdně – tuňák, makrela, losos, apod). Pokud jíte ryb dost, můžete klidně celé těhotenství užívat „jedničku“, pokud jich jíte málo, je lepší užívat „dvojku“ celou dobu.
Co se týče magnézia, naše magnézium je uzpůsobené (kompatibilní) k užívání spolu se všemi našimi ostatními produkty pro těhotné. Vitaminu B6 se nemusíte bát – všechny vitaminy rozpustné ve vodě (béčka a céčko) si tělo reguluje samo: přebytky ihned vyloučí močí (potenciální „předávkování“ je nebezpečné u vitaminu A, méně a spíše jen teoreticky u vitaminů D a K). Nehrozí Vám tedy vůbec nic.
@evzenie2016 Děkuji,takže jak doberu 1,hned koupím 2 😀
Holky po vyvolavací inkejci proběhne normálně ovulka?
@volfikovi po vyvolání injekcí má snad dojít ms nejpozději do 14 dní. Ohledně ovulace a vyvolávací injekce jsem našla na emiminu:
"Vyvolávací injekce je progesteron. V normálním cyklu se po ovulaci vytvoří žluté tělísko, které produkuje právě progesteron, jeho hladina je zvýšená cca 10-14 dní, kdy dorůstá sliznice, pak žluté tělísko zaniká, hladina progesteronu poklesne a dojde ke krvácení, MS, kdy narostlá sliznice odchází.
Progesteron ve vyvolávačce funguje podobně, jeho hladina v těle se zvýší, pak poklesne a dojde ke krvácení, při kterém odejde narostlá sliznice.
Ale na samotnou ovulaci to vliv nemá, ba naopak, při zvýšené hladině progesteronu tělo většinou neovuluje. Takže klasicky odkrvácíš (a otěhotněním mezi vyvolávací injekcí a krvácením bych tedy nepočítala) a následuje další cyklus. Který už by měl být „normální“, samozřejmě za předpokladu, že nikde není jiný problém, poblázněné hormony apod. Ale pokud bude následující cyklus OK, normálně v něm ododvuluješ a šance na otěhotnění určitě bude."
od jiné uživatelky: "Když mě píchli vyvolávačku tak asi za 10 dní jsem měla ovulku, ale šanci na otěhotnění jsem neměla, protože jsem pak za asi 4 dni dostala ms, takže by se mimčo asi ani nestihlo zavrtat…"
ještě dodám,že první tes je před píchnutím , druhý je v den píchnutí .
@jullli tak znáš to... na těle poznáš, že se něco děje... a zas mi to přijde, že je to dřív než před tím 😀
Ale stejně hele, jestli zkusím ještě nějaký jiný pak, tak jen abych věděla, kdy tak čekat mrchu... Chtěla bych jet někam pryč právě, než bude kočička, tak ať to dobře načasuju 😀
Jinak nebudu honit sex jen kvůli nějaké čárce na testu 🙂 to už neee... dnešek jsem si konečně i užila po delší době... A nestresuji se,, jestli ho přiměji k sexu, jestli to vyjde, kdy bude ovu a tak 🙂

@volfikovi sliznice je dobrá. Kup si ke clostíku něco s inositolem,na podporu ovulace a kvalitního zrání folikulů. Mě po klostíku tak bolela hlava,že jsem bezradná chodila po nocích po bytě,držím palce,at tohle tebe mine