Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@volfikovi Mě ano, minulý cyklus jsem jej brala a měla // na tt,pak se mimi pustilo-mikropotrat, teď zkouším znovu
@volfikovi mne v létě na druhy cyklus s clostilem se zadarilo, ale v 7tt samovolny potrat. Ted jsem ho brala v prosinci jen a v lednu se povedlo,ale je to hrozne čerstvý takže to beru s rezervou. Dokud nepřekročím 12tt,radovat se nechci.
Myslela jsem si ,že nepřežiju noc... chvíli teplo , chvíli zima, bolest břicha neskutečná. Ráno se přidal průjem takže ani do práce sem nemohla jít ☹( V noci sem se dvakrát protekla :(
to sem nečekala.. teď sem ráda ,že ležím
@volfikovi jeeeja chudaku obklad horky na podbrisek a ibalgin a lezet a lezet.
me to v noci bolelo, sex jsem zvlala ale uprimne? nic moc teplota stoupla takze ovu je za mnou dnes jsme tam jeste neco poslali :D tak ted jen cekat jeste ze ve ctvrtek jedu k nasim a na nic nebudu myslet
@jullli takze az mi ovuntest vyjde negativně nebo az tam bude jen / ??? A jeste dotaz sexik byl naposledy 18.2 vcera to nejak uz neslo bude to stacit??? Ted mam pritele 10 dni v praci a bohuzel dělá mimo mesto takze se vidame jen o vikendech a ted jeste dele tak jestli muzu alespon doufat nebo ne
Tak teplota se zvýšila, takze ovu proběhla ze vcera na dnesek.... a uvidime co bude za cca nejakych 10 dni...
já jsem tak nervózní holky... MS zatím nikde (obvykle začínala hned ráno), ale nevím no. Ráno jsem taky zvorala testování, šla jsem na záchod asi v půl páté ráno a to mě nenapadlo si test udělat, a pak když jsem v 6 ráno vstávala a test si dělala, tak ta druhá čárka byla zas jen slabší než včera... už aby byl aspoň pátek, abych už aspoň trochu měla jasněji, jestli to vyšlo nebo ne...
vám držím palečky, aby vaše zrovna probíhající/proběhlé ovulace byly úspěšné !
@jullli nemám... spěchala jsem do práce a popravdě jsem z toho byla i lehce otrávená, že čárka je slabší než včera... No stejně s tím nic nenadělám, buďto to je a nebo není... jen bych už chtěla, aby bylo aspoň o týden víc 😀 v práci chodím co hodinu na WC kontrolovat, zda se MS nerozjíždí...jak magor 😀

holky a zabral Vám clostik hned v prvním cyklu?