Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@radunkap to nemas vubec pozde ovulaci co maji rikat holky ktere maji ovulju kolem 25dc. A tim tuplem bych si trvala na utz kdyz problem s ovulaci nemas... Je dost pravdepodobne ze budes prestimulovana...Udelal by nejlip kdyby ti posunul gynprodyl nez di tebe cpat zbytecne hormony kdyz ovulaci mas.. ;)
@kotito jasne ze zalezi jaka je lf dlouha. Proto se ma progesteron nasazovat po ovu ;) aby se aspon prodlouzila na cca 10dnu... Jen rikam ze brat clostil bez kontroly je hazard bud to vyjde nebo ne... Je to jako kdyz si nekdo mysli ze kojeni je antikoncepce... Kazde z nas telo funguje jinak a kazde znas hormony funguji jinak ;)
@radunkap jo to určitě. Nene dcerka je bez clostíků. Měla jsem ovulaci normálně v půli cyklu . Otěhotněla jsem až jsem úplně vypla. Žádné léky, myšlenky na IVF ...prostě na všechno jsme se vyprdli, začali jsme zjištovat info o dárcích a adopci . Skoro na celé září jsme vypadli k moři a v říjnu byla poslední MS 🙂
Ahojky holky
tak první clostík nasazen .. Mám volat na gyndu na objednání už dnes?
tak mě chtěli objednat na 11 Dc .bohužel jsme na dovče tak až na 13 Dc s tím,že už to bude pozdě. Tak jsem překvapená ... No takže jdu přístí pátek dopolko🙂

@jullli normalne si mi nasadila brouka do hlavy..asi tam odpoledne zavolam.