icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
simi1510
21. únor 2017

@volfikovi čeho jsem si tak všimla, tak prý třeba pregnyl zkresluje snad těhu testy...

jullli
21. únor 2017

@simi1510 ja ho snad mela jen jednou :D a to jeste bez ovu 🙂 dr u me treba prihlizi ze mam ovu posunutou a zve si me proto kolem 16dc a stejne z praveho byla pozeji :D dulezite je ze je

volfikovi
21. únor 2017

já měla vždycky cyklus 31-33 dní dokud se mi to takhle nerozházelo jako ten poslední

jullli
21. únor 2017

@simi1510
me o 0.2 tak jsem moc rada 🙂
@volfikovi nene clostik nema v sobe lh tudiz opravdu ne...
@simi1510 jj pregnyl je totiz hcg hormon tudiz je po nem pozitivni tt

jullli
21. únor 2017

@volfikovi jj ja prave taky

kotito
21. únor 2017

já tento měsíc neměřím 😀

volfikovi
21. únor 2017

@jullli tak to si koupím ovulanty :D tak tomu říká má 10ti letá dcera :D a budu testovat noo . Já někde v sobě uvnitř panikařím,že to nezabere ,nebo ,že prostě se něco posere a nepůjde to... Musím na to zkusit nemyslet chci si užít těch pár dní dovči .. Nebyla sem na dovolené 10 let :D Byla sem sama s dětma tak nebyla chut a ani penízky 🙂

jullli
21. únor 2017

@volfikovi no dovolenou si uziii a krasne se tulte je to super vypnout 🙂 jj nakup a uvidis nebooj nemusi zabrat prvni mesic ale taky hned muze 🙂

jullli
21. únor 2017

@simi1510 jak jste vubec meli sex v te dobe ovu? my 11,13,15,18, a 19 coz byla 19 ovulka tak sem zvedava jestli to k necemu bude bo neee :D

volfikovi
21. únor 2017

@jullli uvidíme jak nám ty dvě moje potvůrky to tulení dovolí :D Doma to zvládáme ,ale takhle v penzionku nevím nevím 🙂)
Já bych nejraději poslala manžu na spermio , ale dr zatím chce vyčkávat .. Nevím proč ,ale manžel má obavy ,že může být příčina tam.. Ale zase o jeho plodnosti se nic neví , jsem jeho první partnerka .

jullli
21. únor 2017

@volfikovi spermio se vetsinou resi tak po pul roce a pokud chce jit tak at je dobrovolne zaplati sice 1000kc ale muze jit i sam

volfikovi
21. únor 2017

@jullli tak to ja se poptám kam by vlastně měl jít 🙂

kotito
21. únor 2017

@volfikovi si tam odpočinete vrátíte se vyklidnění akorát na ovulku , doma potulíte a je to! 😉 👶

simi1510
21. únor 2017

@volfikovi to v teorii máme stejně dlouhý cykly, když se neprotáhne...

@jullli - já měla jen párkrát těch 28 - většinou mi přišla dřív před dovčou v takovém termínu 😀

simi1510
21. únor 2017

@volfikovi tak zkuste koupit ten domácí test na spermie pro začátek.

https://www.pilulka.cz/test-muzske-plodnosti-fe...
https://www.pilulka.cz/sperm-ok-domaci-test-plo...

a pak případně nějaký ten selzink něco, prý je super na spermie

simi1510
21. únor 2017

@jullli u nás byl sex 7DC, 14 DC, 18DC, 20DC (20DC byl pozitivní ovu test) a ovu tedy proběhla z 22DC na 23DC... tak uvidíme no

volfikovi
21. únor 2017

@kotito kéž by to bylo tak jednoduché 🙂 muj gyndař říká ,že je téměř zázrak,že mám dvě děti :D s mýma nepravidelnýma cyklama 🙂
jinak těhule jsem byla už 4 krát 2x to nedopadlo dobře ☹

simi1510
21. únor 2017

@volfikovi to všichni musí být ukázkově učebnicové případy nebo co? :-/ Řekla bych, že snad je důležité, že je ovu a že pak má člověk delší LF než 10 dní, ne? :-/

volfikovi
21. únor 2017

@simi1510 já nevím.. po pravdě muj dr moc nemluví... spíše já říkám co mě trápí a on přemýšlí... když už mi tedy něco napíše tak vysvětlí jak dávkovat. Ale žádný rozum jako třeba snažte se na spermio Vás pošlu po půl roce to ne to neřekne..
Minule byl nějaký rozkecaný tak mi právě řekl,že tedy když už se snažíme od léta ,že mi da clostík na ovulku , protože nemá cenu čekat celý rok..

Ale to byla omerně výjmka.. jinak je opravdu tichý ,to mi víc vysvětlí sestřička 🙂

simi1510
21. únor 2017

@volfikovi tak ten můj mi řekl naposledy v říjnu/listopadu na preventivce, že mám na to rok. A buď za rok přijdu na kontrolu pravidelnou a nebo přijdu dřív jako těhule... A že by bylo dobré něco shodit (do tamté doby jsem cvičila a nic nedařilo se) a předtím když se zadařilo, tak jsem několik měsíců už necvičila... A že jedno zamlklé neznamená nic no...

volfikovi
21. únor 2017

@simi1510 hmmm no je vidět ,že každý má uplně jiný názor... Pak ,aby se v tom čert vyznal 🙂
já měla jedno zamklké a jedno bylo ok ,ale zkolabovala jsem , prý nedostatek draslíku , šla jsem po ulici najednou černo před očima a už sem ležela. Spadla jsem na břicho . A bylo po všem ☹
cvičila jsem taky chvíli zhubla jsem , spíše na cm než na kila .. cvičila jsem podle Jilian , a po měsici jsem měla -10 cm v pase.
Ted už sem líná prostě cvičit nemohu se k tomu dokopat.

jullli
21. únor 2017

@volfikovi holky vim ze je to drze ale kolik merite a mate ze vas dr nuti zhubnout? ja teda taky nejsem hubena ale jeste si nikdy dr nedovolila rict ani slovo :D

simi1510
21. únor 2017

@volfikovi právě že jsem měla taky úbytek v cm, ale váha se nehla... a když řekneš číslo u doktorů, tak je to hned blbý... ale že má člověk větší prsa, zadek... kosti a co vše v sobě má...

A nejlepší je, když řekne doktor - ale víte aspoň že to jde, když to vyšlo jednou, vyjde to zase...

Dávám tomu ještě tento cyklus a příští pak případně, pokud to nebude, nebo že před ms zas bude duch... tak k němu prostě půjdu, že to není normální už.

simi1510
21. únor 2017

@jullli já mám 170 cm a cca 90 kg no... ale není to nijak na mě extra vidět, když prostě na ulici vidím lidi, co jsou dvojnásobné... tak si říkám kolik mají... A když to vezmu, tak si chlap má na co sáhnout 😀 - prsa (podprsenky mám G/GG), zadek,... velikost 44/46 - 46 musím mít košile, abych je nahoře zapla a necepila se....

a když jsem předloni cvičila s prvním trenérem, šlo to celkem dolů v cm, ale váha? Ta se nehla za žádnou cenu

Trenér mi říkal, že na váhu nemám koukat, že je důležité jak tělo vypadá a ne kolik váží... a doktor prostě zase opak 😀

volfikovi
21. únor 2017

@jullli no já sem prcek mam 150 cm a važím 80 kg :(
mám teda hlavně velký prsa , a stehna trosku bríško jinak jsem celkem souměrná 😀 😀

simi1510
21. únor 2017

@volfikovi v teorii jsme na tom takto nějak podobně, jen jsem vyšší o 20 cm a 10 kg těžší

jullli
21. únor 2017

@simi1510 tak to neni zas tolik, samozrejme asi by to chtelo dolu ale predstavovala jsem si ze mas vic kyz ti dr rika at zhubnes... jinak no jasne mas i velke prsa to je taky mazec a zahul....

to ma trener pravdu neni dulezite kolik vazis ale jak vypadas a ono proste svaly jsou tezsi nez tuk takze je jasne ze vaha nejde uplne dolu ale cm ano

jullli
21. únor 2017

@volfikovi jeee ty jsi prcek :D jak ma segra ja mam 165 🙂 jinak teda znam rozhodne silnejsi holciny a s tehu problem nebyl a neni takze v klidu

volfikovi
21. únor 2017

@jullli no jsem prcek ,kor proti manžovi :D
tyhle šaty mi dělají placatý prsa :D ted na to koukám . Jinak prsa mi važí jedno cca 1.5 kg takže to je zase hned 3 kg k váze navíc :D
ne opravdu já otěhotněla a měla sem 85 kg pak jsem troošku zhubla... jako jo určo má váha trochu vliv na to všechno ,ale asi podle me ne zas takový ,když se mi donedávna cyklus srovnal což sem snad nikdy neměla ..

uvidíme ono bude léto více pohybu tak to zas půjde trošku dolů

volfikovi
21. únor 2017

@simi1510
Tu výšku Ti moc závidím 🙂 já už rostu leda do šířky 🙂

Strana