icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
volfikovi
19. únor 2017

holky a zabral Vám clostik hned v prvním cyklu?

veronikav31
19. únor 2017

@volfikovi Mě ano, minulý cyklus jsem jej brala a měla // na tt,pak se mimi pustilo-mikropotrat, teď zkouším znovu

kastanek87
19. únor 2017

@volfikovi mne v létě na druhy cyklus s clostilem se zadarilo, ale v 7tt samovolny potrat. Ted jsem ho brala v prosinci jen a v lednu se povedlo,ale je to hrozne čerstvý takže to beru s rezervou. Dokud nepřekročím 12tt,radovat se nechci.

katy48
19. únor 2017

Potřebovala bych prosim poradit jak se v tom mam orientovat, kdy by podle testu měla být ovulka? A muze testy nějak ovlivnit clostik?

jullli
20. únor 2017

@katy48 testy clostik neovlivni rekla bych ze 17. jsou nejsilnejsi skoda ze nemas mokre pro porovnani. meris bt?

katy48
20. únor 2017

@jullli nn bt nemerim. Tak uvidime jak to dopadne. Beru jeste utrogestan tak treba se uz dockam tech vytouzenych // 😇

jullli
20. únor 2017

@katy48 a kdy jsi nasazovala utrogestan?

volfikovi
20. únor 2017

Myslela jsem si ,že nepřežiju noc... chvíli teplo , chvíli zima, bolest břicha neskutečná. Ráno se přidal průjem takže ani do práce sem nemohla jít ☹( V noci sem se dvakrát protekla :(
to sem nečekala.. teď sem ráda ,že ležím

jullli
20. únor 2017

@volfikovi jeeeja chudaku obklad horky na podbrisek a ibalgin a lezet a lezet.
me to v noci bolelo, sex jsem zvlala ale uprimne? nic moc teplota stoupla takze ovu je za mnou dnes jsme tam jeste neco poslali :D tak ted jen cekat jeste ze ve ctvrtek jedu k nasim a na nic nebudu myslet

kotito
20. únor 2017

@katy48 taky se mi zda carka nejlepsi 17 teho

katy48
20. únor 2017

@jullli no mam utrogestan vzit az 17ty DC, ale nevim jestli ho nevzit pro jistotu krapet driv??? Vubec s timhle nemam zkušenosti, ještě do nedavna jsem mimco nechavala nahode a neresila to. Utrogestan jim dlouho, ale jen na upravu cyklu

jullli
20. únor 2017

@katy48 ne urcite vzit az po ovulaci at si ji nevyblokujes...

katy48
20. únor 2017

@jullli takze az mi ovuntest vyjde negativně nebo az tam bude jen / ??? A jeste dotaz sexik byl naposledy 18.2 vcera to nejak uz neslo bude to stacit??? Ted mam pritele 10 dni v praci a bohuzel dělá mimo mesto takze se vidame jen o vikendech a ted jeste dele tak jestli muzu alespon doufat nebo ne

volfikovi
20. únor 2017

@jullli no šílenost .. A zítra nasazuju clostík

simi1510
20. únor 2017

@volfikovi jeeee ☹ at je lepe a prejde to!

simi1510
20. únor 2017

Tak teplota se zvýšila, takze ovu proběhla ze vcera na dnesek.... a uvidime co bude za cca nejakych 10 dni...

radunkap
20. únor 2017

@kotito Ahojky, tak mam po Clostiku stejné vedlejší účinky jako ty - motání hlavy. Takže v práci při sezení u PC dobré, včera se mi motala asi 2 hodiny a pak už dobré..

jullli
20. únor 2017

@katy48 stacit to muze a nemusi... K ovu testum je nejlepsi merit bt abx jsi vedela kdy se teplota zvedne a nasadit prasky. Kazdopadne kdyz jsi mela tt pozitivni 17teho dnes bych nasadila...

jullli
20. únor 2017

@simi1510 jee takze budeme spolu stejne :D

alli005
20. únor 2017

já jsem tak nervózní holky... MS zatím nikde (obvykle začínala hned ráno), ale nevím no. Ráno jsem taky zvorala testování, šla jsem na záchod asi v půl páté ráno a to mě nenapadlo si test udělat, a pak když jsem v 6 ráno vstávala a test si dělala, tak ta druhá čárka byla zas jen slabší než včera... už aby byl aspoň pátek, abych už aspoň trochu měla jasněji, jestli to vyšlo nebo ne...

vám držím palečky, aby vaše zrovna probíhající/proběhlé ovulace byly úspěšné !

jullli
20. únor 2017

@alli005 mas foto? Urco to bude v poradku

kotito
20. únor 2017

@radunkap najedla jsi se pořádně než jsi ho snědla?

alli005
20. únor 2017

@jullli nemám... spěchala jsem do práce a popravdě jsem z toho byla i lehce otrávená, že čárka je slabší než včera... No stejně s tím nic nenadělám, buďto to je a nebo není... jen bych už chtěla, aby bylo aspoň o týden víc 😀 v práci chodím co hodinu na WC kontrolovat, zda se MS nerozjíždí...jak magor 😀

radunkap
20. únor 2017

@kotito jo, najedla. Doufam, ze se to nebude stupnovat😀 Ted uz je to dobre.

kotito
20. únor 2017

@radunkap mě bylo blbě fakt jen 2x pak už dobré. Jíš ho taky 2x denně vid?

radunkap
20. únor 2017

@kotito ne, jen jednu ráno.

kotito
20. únor 2017

@radunkap a máš jít k musr na omrknutí vajíček? Je nás tu ted na lécích hodně a mám v tom zmatek. Já dnes uvu testík stejný jak včera

radunkap
20. únor 2017

@kotito ne, mam to zkusit na 2 mesice a pokud se nepodari, tak mam prijit. Ty chodis na omrknuti? A vcera byl jaky testik? Já jsem dnes teprve 4.DC. Zacnu testovat asi od 6. DC.

jullli
20. únor 2017

@radunkap Ty nechodis na folikulometrii? To je tak na cystu.. To je skoda ze te dr nechce videt

radunkap
20. únor 2017

@jullli ☹ nestras. No v patek jsem s nim mluvila a o folikulometrii nic nerikal..

Strana