icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
jullli
23. únor 2017

@radunkap
@volfikovi ja pouzivam testy comfotr max ma malo barviva nikdy jsem nemela poradne silnou carku ikdyz ovu byla...

@volfikovi jee navaly jsem mela nekdy taky prejde to s poslesnim praskem no sex musite se premoct :D

radunkap
23. únor 2017

@volfikovi tak budu držet palečky, ať dobře dopadneš🙂

kotito
23. únor 2017

taky kupuju maxe. Tento cyklus poprvé mám od 7DC stejnou druhou čárku slabší-ne pozitivní. ale opravdu každý den stejná 🙂 testuju ve stejnou dobu . Takové jsem měla vždy den před uplně pozitivníma . Tak jsem zvědavá kdy bude Ovulka tento cyklus.

kotito
23. únor 2017

@jullli ty jsi na tom jak?

simi1510
23. únor 2017

@jullli zatim ziju hele 😃 nastesti (tuk tuk) uz me dva dny je ok, takze to bylo k te ovulce 🙂

Vcera jsem zalozila zivnost a ted to jen rozjet 🙂

Dneska jinak 4 dpo 🙂 a co ty? Jak se mame? 🙂

simi1510
23. únor 2017

@radunkap taky používám comfort ovu testy, jsou skvely aspon za me 🙂

volfikovi
23. únor 2017

no holky my v sobotu jedeme na ples upírů a na výstavu BODY , tak se toho mého pocení uplně děsím ☹

kotito
23. únor 2017

@volfikovi kolikátý den budeš mít clostík? bereš ho i večer?

volfikovi
23. únor 2017

@kotito v sobotu poslední a beru i večer

simi1510
23. únor 2017

@volfikovi si to užijte s snad to zvladnes 😉

My si vcera byli užit koncert k 15 letům Broadwaye a bylo to super, vzpomínky na me dřívější časy, ktere jsem travila v divadlech každou chvili... 😃

jullli
23. únor 2017

@simi1510 jj taky 4dpo dneska mi spadla teplota p 0,2 a od vcera citim prsa. Coz me pekne stve ale co nadelam...
@kotito ja dneska 4dpo zrovna sedim se synem ve vlaku a jedemw k nasim :D

volfikovi
23. únor 2017

@simi1510 tak na upíry si třeba mužu vzít vějíř :D prý mě bude manža ochlazovat když to trvá tak dlouho 🙂
Já se moc tešík ,ale tohle me desí dneska jsem prišla z práce rano uplně splavena kolače pod paží i pod prsama no des

kotito
23. únor 2017

@jullli je užíjte si to, já takto jela minulý víkend s dcerkou 🙂

kotito
23. únor 2017

@volfikovi škoda že to nevyšlo o den dřív, ale určitě to zvládneš ,-) hlavně si to nenechte pokazit

jullli
23. únor 2017

@kotito a kampak cestujes? Kde mate rodinu? Dekujeme uzijeme .. Budeme tady az do 7ho :D takze jsem si vzala sebou i tt jelikoz 4.3 cekam ms..

jullli
23. únor 2017

@volfikovi uzijte si to my jdeme 29.4 na kleopatru babicka dostala na narozeniny :D

simi1510
23. únor 2017

@jullli ja vcera i dneska mela divnou teplotu, nízkou, asi jak jsem spala odkryta... v pokoji je chladněji, ale me prijde, ze je mi ted spis vedro 😃 a prsa cítím par dni uz taky no.

simi1510
23. únor 2017

@volfikovi cetla jsem, ze si mas udelat koupel a nasypat tam hodne mořské soli 🙂

Jinak se prodavaji takove ty vlozky a nebo snad nejake roztoky. Mozna skočit do lékárny a poradit se? A pripadne rict ze beres ten clostil nebo tak 😉

jullli
23. únor 2017

@simi1510 taky mi prijde ze mi je porad horko :D mame stejne priznaky bud z toho neco bude a nebo kulove :D :D

alli005
23. únor 2017

@radunkap já používala ty Comfort, ale měla jsem je pořád pozitivní, tak mi tu @terka228 doporučila zkusit ty od Pepino a ty bylo za mě lepší

simi1510
23. únor 2017

@jullli ty sis takhle udelala volno jo? 🙂

Ja zitra jedu na vylet do Nemecka 🙂

simi1510
23. únor 2017

@jullli vas tu je, co chodí do divadel 😀 a hlavne tedy na muzikály 🙂

simi1510
23. únor 2017

@jullli ja nevim ale mam pocit, ze je to celkove jiny cyklus... pri ovu me nebolely nebo nepichalo ve vajecnicich, tento cyklus najednou hned po tom cítím prsa, ty divne pocity na zvraceni jsem nemela taky... tak vidim, ze to bude spis pak cervena 😃😂

kotito
23. únor 2017

@jullli my jezdíme z brna ke Znojmu.Pocházím odtama 🙂 jezdíme vždycky vláčkem už v týdnu a partner za námi dojede v pátek po práci a v neděli jedeme domů. Naši jsou oba ještě pracující, takže si v týdnu hospodaříme samotné. Vždy s něčím pomůžeme a odpoledne už jsou babi s dědou doma.V Brně bydlíme u přehrady, lesa s oborou s divokýma prasátkama. k zahradě nám chodí daňci, takže je krmíme i se nechají pohladit, takže vesnice u našich není pro dcerku moc zpestření, ale i tak tam jezdí moc ráda.

radunkap
23. únor 2017

@kotito Tak to máte krásné bydlení, to musí byt super!🙂 Máte daleko sousedy?

jullli
23. únor 2017

@kotito jeee takze krasna morava 🙂 ja jezdim s malym taky v tydnu muz dojizdi vecer... Jezdim tedy. Z prahy k nam do zlina(otrokovic) ;)

jullli
23. únor 2017

@simi1510 taky mi prijde jiny hlavne treba ty ovu testy atd.. Bolest jaem mela tenhle cyklus nesnesitelnou.. Ale uvidim nebudu spekulovat a budu cekat 🙂

jullli
23. únor 2017

@simi1510 je co v nemecku?? Jj udelala byla potreba :D hlavne tenhle vykend. Ma syn oslavu narozenin a dalsi moje babi tak nema cenu jezdit sem a tam 320km

simi1510
23. únor 2017

@jullli jedeme na výlet a hlavně nakoupit potraviny pro chlapa 🙂 Mají tam obrovský výběr právě bezlaktozových výrobků 🙂

Jééééé, tak vše nejlepší k narozkám synáčka a užijte si všechny oslavy 🙂

jullli
23. únor 2017

@simi1510 ajooo to jsi rikala tak at dobre pokoupite 🙂 dekujeme ma krasne datum 22.2 🙂

Strana