Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@simi1510 Ahoj Simi, no, dobře, jen mi poslední dobou je pořád tak nějak špatně...houpe se mi žaludek a co uvařím, nemůžu jíst. Houpe se mi průběžně celý den :( Zas mám žluté výtoky, včera narůžovělý..Doufám, že je to v pohodě. V úterý jdu zas na utz, tak jsem zvědavá 🙂
A jak se máš Ty??? Kolik po ovu? 🙂 A jak se cítíš?
@terka228 Tak ti to malé dává pěkně zabrat, co? Příští týden určitě dopadne dobře ta prohlídka a vše bude jak má být 🙂
Já jsem dneska 4DPO, včera jsem zařídila živnosťák, zítra výlet do Německa, dny které zbývají k tomu než bude kočička u nás ubývají 🙂 Tak se mám na co těšit. A uvidíme, jak to dopadne tento cyklus no.
Já měla asi od soboty do úterý pocity, jak když budu zvracet po všem, co jsem snědla.. Tak jsem pak chvíli nejedla, bála se i napít vody... Ale nejspíše to souviselo s ovulkou, že jako žádné problémy střevní nebyly. A od pondělí mám nějak citlivější bradavky... ale myslím si, že tím, jak to je vše zas jiné, že ta mrcha stejně dojde, ale kdo ví nakonec viď 😀
tak test mám čístý.. JSem pomerně zklamaná já vím,že je brzy ,ale takto čisté testy jsem neměla za celou dobu testování. Když už beru clostil čekala bych změnu
@volfikovi po clostíku přichází ovulace většinou 13-14dc a většinou dojde k rychlému nástupu, ideální je v kombinaci s Pregnylem
Ahoj holky, já se hlasim po delší době a těším se, jak se rozšíří řady těhulí. 🤰 Já mám za sebou screening a zdá se být všechno v pořádku, tak mám radost 🙂 Teri @terka228 a Ty v úterý? Písni taky, že je všechno ok, těším se na dobré zprávy 🙂
@evzenie2016 ahoj. To je super,ze je vsechno v poradku🙂 a ano, uz by bylo na case, aby jste mezi vas vzali do party par z nas🙂
@veronikav31 já pregnyl nemám ,ale jdu na utrazvuk 13 DC
@volfikovi Pregnyl by ke Clostíku správně měl být, aby byla jistota že folikul prasknul, protože někdy prasknout sám nemusí a může se z něj stát cysta...hodně Pregnyl nebo Ovitrelle dávají v centrech jak při IUI, tak i při Ivf i domácím snažení,aby byla jistota,že folikul se uvolní
@denisicicinecka ten vlevo je pozitivní. Mě se většinou pozitivní ovulační test ukázal v den ovulace, už se mi i stalo, že ovulace nastala za 48 hodin. Takže to chce se snažit v den pozitivního testu a pozítří, někdo to pojišťuje všechny 3 dny
Tak jo....děkuji za info 🙂
@veronikav31 me dr rekl,ze mi ho píchne dle nalezu na utrazvuku -- Uvidím co tam najde .

@radunkap nene sousedy máme uplně vedle. BYCH SE POTENTO 🙂 Jsme taková velká sousedská rodina . Dospěláků nás bývá 16 Pravidelně se scházíme všichni jednou za 14 dni u někoho doma. V létě táboráky a grilovačky 🙂
ještě krásně se to tu jmenuje Údolí oddechu ❤