Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

taky kupuju maxe. Tento cyklus poprvé mám od 7DC stejnou druhou čárku slabší-ne pozitivní. ale opravdu každý den stejná 🙂 testuju ve stejnou dobu . Takové jsem měla vždy den před uplně pozitivníma . Tak jsem zvědavá kdy bude Ovulka tento cyklus.
no holky my v sobotu jedeme na ples upírů a na výstavu BODY , tak se toho mého pocení uplně děsím ☹
@jullli my jezdíme z brna ke Znojmu.Pocházím odtama 🙂 jezdíme vždycky vláčkem už v týdnu a partner za námi dojede v pátek po práci a v neděli jedeme domů. Naši jsou oba ještě pracující, takže si v týdnu hospodaříme samotné. Vždy s něčím pomůžeme a odpoledne už jsou babi s dědou doma.V Brně bydlíme u přehrady, lesa s oborou s divokýma prasátkama. k zahradě nám chodí daňci, takže je krmíme i se nechají pohladit, takže vesnice u našich není pro dcerku moc zpestření, ale i tak tam jezdí moc ráda.

@radunkap
@volfikovi ja pouzivam testy comfotr max ma malo barviva nikdy jsem nemela poradne silnou carku ikdyz ovu byla...
@volfikovi jee navaly jsem mela nekdy taky prejde to s poslesnim praskem no sex musite se premoct :D